За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема-2

• 61 354
  • 639
  •   1
Отговори
# 105
Препоръчайте ми, моля, печка за баня. Вашата каква е, ако имате?
Ние ползваме тип вентилаторна за баня, монтира се на стената, затопля много бързо, има терморегулатор.

Аз, понеже си поставих въпроса и в темата за баните, та там ме светнаха за този тип. Но пък като си мокра не ти ли духа и да ти става студено? То ясно, че не е насочена към теб. И нашата би била така, но все пак.Правя асоциация с един климатик, затова.

Сиренце, твоята каква е точно? Магазин?

# 106
  • София
Препоръчайте ми, моля, печка за баня. Вашата каква е, ако имате?
Ние ползваме тип вентилаторна за баня, монтира се на стената, затопля много бързо, има терморегулатор.

Аз, понеже си поставих въпроса и в темата за баните, та там ме светнаха за този тип. Но пък като си мокра не ти ли духа и да ти става студено? То ясно, че не е насочена към теб. И нашата би била така, но все пак.Правя асоциация с един климатик, затова.

Монтирана е далече от душа и не ти духа директно докато се къпеш, пък при нас има и завеса.
Но и до нея като стоя усещам горещ въздух, не е като от климатик усещането. Купували сме я от Бриколаж и беше около 140 лв преди 2 години.

# 107
  • Стара Загора
Момичета купихме си кожен диван и кресла ,та въпросът ми е с какъв  препарат да ги почиствам понеже са бели и най - вероятно скоро ще имат нужда от почистване .Благодаря предварително   bouquet

# 108
Момичета купихме си кожен диван и кресла ,та въпросът ми е с какъв  препарат да ги почиствам понеже са бели и най - вероятно скоро ще имат нужда от почистване .Благодаря предварително   bouquet

Предполагам, че има препарати за кожа, та е добре да се снабдиш. Иначе за малки петна на момента можеш даже и с Циф да почистиш. Аз съм го признала за всичко.

alpha_beta, благодаря ти  bouquet! Аз все още събирам инфо, но ще трябва да пообиколя и магазините, та да купуваме вече нещо. Няма за кога да отлагам.

# 109
  • Countryside

Сиренце, твоята каква е точно? Магазин?
Алуминиева лира към ТЕЦ. Нямам си идея каква е, беше си там.

# 110
Момичета, при преместване на хладилник от едно жилище в друго какво трябваше да се направи? Да не се включва веднага на новото място ли?

# 111
Да се пренесе вертикално и да стои изключен 24 часа. Peace
Ако се носи хоризонтално,има значение компресорът накъде
е обърнат.

# 112
  • София
Тези диванчета дали мога да ги намеря по евтино някъде.
http://www.novdombg.com/index.php?products&tid=2&vid=&pid=52

Преобърнах доста сайтове и все на камък удрям. Не може в Бг. само Нов дом да ги внасят  Tired

# 113
Небе, мерси че отговори.Хоризонтално ще е разположен в едно комби, дано не му стане нищо, че е само 2-годишен.

# 114
Има препарат за почистване и поддържане на естествена кожа.

За хладилниците препоръката беше да се поставят на новото място и да се изчака няколко часа преди да се вкл. към захранването.
Амонячните пък се търкаляха за да работят добре.

# 115
Тези диванчета дали мога да ги намеря по евтино някъде.
http://www.novdombg.com/index.php?products&tid=2&vid=&pid=52

Преобърнах доста сайтове и все на камък удрям. Не може в Бг. само Нов дом да ги внасят  Tired
В Гърция,само че от изкуствена кожа,плюс триместен за около 1500 евро.Мисля,че магазина беше SATO,не си спомням добре.

# 116
Начеви имат подобни модели http://www.nachevi.com/bg/ind-col.htm  или http://www.nachevi.com/bg/ind-col.htm    Peace

# 117
  • Варна
mentolka, въвел съм необходимите данни. Излиза ми:
"Не е извлечено задължение
Не е постъпило задължение за този абонатен номер.
Моля, проверете информацията, която сте въвели и ако е необходимо се консултирайте с търговеца.
(52)"

Системата пожела абонатен номер. Би ли проверила дали въведения от теб номер е 10 цифрен, нещо от рода на : 0203ХХХХХХ

Предварително благодаря.

Така излиза, когато нямаш задължения. 10 цифрен е кода, виж на бележките клиентски номер, този трябва да въведеш. Сега видях че и абонатния номер е 10 цифрен, при мен той започва с 0105хххххх, а клиентския е 1100хххххх. Въведох в системата абонатния и пак ми излиза съобщението, което си копирал. Ще го оставя този номер, да видя дали другия месец ще ми излезе задължение на него. Пробвай на сайта не Е.ОН да провериш какво ти излиза като задължение http://www.eon-bulgaria.com/_preview/_rechnungssuche/index_bg.php На мен с клиентски номер ми показва сумата от последния месец, въпреки че е платена а с абонатен номер "няма резултат от търсенето". Мисля, че просто си въвел грешния номер Peace

п.п На бележките абонатния номер излиза, като "Обект No" - този е грешния.

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 10:45 от mentolka

# 118
  • София
Обаче нали знаете, че ако срока за плащане е просрочен, през epay не може да се плаща, да не е това проблема?

# 119
  • Варна
Обаче нали знаете, че ако срока за плащане е просрочен, през epay не може да се плаща, да не е това проблема?

Така е, след този срок трябва да се отиде на каса. Не знам обаче, дали ако се изчака следващата сметка, няма да е прибавена и старата неплатена. Но доколкото разбирам 先生 не е въвел правилния номер.

П.П.  先生 и аз да те поздравя за никнейма  thumbsup Какво означава?

Общи условия

Активация на акаунт