За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема-2

• 61 359
  • 639
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Тези диванчета дали мога да ги намеря по евтино някъде.
http://www.novdombg.com/index.php?products&tid=2&vid=&pid=52

Преобърнах доста сайтове и все на камък удрям. Не може в Бг. само Нов дом да ги внасят  Tired
В Гърция,само че от изкуствена кожа,плюс триместен за около 1500 евро.Мисля,че магазина беше SATO,не си спомням добре.

Благодаря ти   bouquet
Питах в темата за Гърция и ме ориентираха за адресите на този магазин, сега остава да замъкна мъжлето да там и да си купим  Peace

# 121
  • У дома... някъде
В по-горните постове четох питане за почистване на кожена мебел и искам да отбележа, че препарата Астониш изобщо не може да почисти кожения диван у дома,ама изобщо.Пробвала съм само със сапунена вода и определено светва,но си иска и повечко търкане.Иначе за кожената спалня ползвах препарат за прозорци да я чистя,но тя беше черна и не съм забелязала да има някакви дефекти,но за сега все още не съм изпробвала и върху дивана дали чисти добре.
Така че,приемам съвети евентуално и за други трикове за лесно почистване. Hug

# 122
  • София
  Как да развия 4 ръждясали винтчета? Поливам с кока-кола от един час и нищо не става. Дали защото е лайт, да опитам ли с нормална?

# 123
kimbolina,не съм сигурна за името на магазина.Понеже моя приятелка си ги купи,си спомням цената.Но става въпрос за Крит,много далече ти идва.С удоволствие щях да те закарам.Но не е проблем,като попиташ за мебелни магазини,ще те насочат.Ще потърся в нета за нещо.

# 124
До утре,ще ти кажа точно как се казва магазина,казах на мъжа ми да провери,да не се луташ.

# 125
  • София
  Как да развия 4 ръждясали винтчета? Поливам с кока-кола от един час и нищо не става. Дали защото е лайт, да опитам ли с нормална?
Това с кока-колата е малко градска легенда. Има си специални спрейчета за целта.

# 126
  • ...на безопасно
Здравейте, счупи ми се отделението за перилни препарати на пералнята. От къде мога да си купя. И въобще кой път да хващам. По сервизите ли да звъня?

# 127
  • София
Това с кока-колата е малко градска легенда. Има си специални спрейчета за целта.
Благодаря , но за 4 винтчета цял спрей.. Накарах мъжа ми малко да се помъчи и успя, пък може и колата да е подействала. Peace

# 128
  • Плевен
В по-горните постове четох питане за почистване на кожена мебел и искам да отбележа, че препарата Астониш изобщо не може да почисти кожения диван у дома,ама изобщо.Пробвала съм само със сапунена вода и определено светва,но си иска и повечко търкане.Иначе за кожената спалня ползвах препарат за прозорци да я чистя,но тя беше черна и не съм забелязала да има някакви дефекти,но за сега все още не съм изпробвала и върху дивана дали чисти добре.
Моя позната купува от Метро мокри кърпи за почистване на кожа. Много е доволна. Почиства с тях светло бежавата кожа в автомобила си.

# 129
  • софия
здравейте, искам да попитам дали мога да пусна враторвъзките на мъжа ми в пералнята без да ги съсипя? има ли друг начин? благодаря ви.

# 130
  • У дома... някъде
Моя позната купува от Метро мокри кърпи за почистване на кожа. Много е доволна. Почиства с тях светло бежавата кожа в автомобила си.
Точно такъв цвят е и нашата,само че тук нямаме Метро,най-близкия е в Търново,но ще си купя щом вършат работа така или иначе,важното е да не се търка много  Mr. Green

# 131
здравейте, искам да попитам дали мога да пусна враторвъзките на мъжа ми в пералнята без да ги съсипя? има ли друг начин? благодаря ви.
Изпери ги на ръка или ги дай на химическо.

# 132
Здравейте ,искам да попитам как да почистя копчетата на печката си Rolling Eyes
Имат точици от мазнина ,която е пръскала по време на готвенето,копчетата са прекалено близо за да търкам с някакъв препарат  newsm78 Дайте акъл нещо ,че е много мръсно всичко .
Ето я печката  за да добиете по-ясна представа колко са големи копчетата и къде се намират newsm78
http://www.techno-bg.com/pictures//pic_10497_pic_large_735.jpg

# 133
  • София/Осло
Здравейте, счупи ми се отделението за перилни препарати на пералнята. От къде мога да си купя. И въобще кой път да хващам. По сервизите ли да звъня?
да ,звънни в специализиран сервиз за твоята марка и попитай дали предлагат такава част  Peace

данчето с трабантчето
  - тези копчета могат да се махат..леко хващаш копчето и с внимателни въртеливи движения го теглиш към себе си..след това почистването е лесно  Peace

# 134
данчето с трабантчето  - тези копчета могат да се махат..леко хващаш копчето и с внимателни въртеливи движения го теглиш към себе си..след това почистването е лесно  Peace
По същия начин и аз почиствам копчетата на моята печка. Махам ги и ги накисвам във вода с малко веро или нещо друго. Става лесно. Е, понякога търкам малко повече.

Общи условия

Активация на акаунт