За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема-2

• 61 396
  • 639
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря за съвета ,довечера ще видим дали ще се преборя  Whistling

# 136
Кпчетата могат да се вадят, защото от там се ремонтират пръчките, които стигат към ключовете. Погледни в книжката с инструкции към нея дали е показано как става. Ако ги свалиш ще ти бъде 100 пъти по-лесно да ги измиеш.

# 137
Благодаря на mentolka и alpha_beta за отговорите. Вероятно бъркам номерата. Peace  bouquet
Веднъж не бях платил навреме и когато реших да платя, ми излезе съобщение, че търговеца (Софийска вода) е сменил сумата за плащане. Беше прибавена сумата за следващ период. Платих двете суми без проблем.
Цитат
П.П.  先生 и аз да те поздравя за никнейма  thumbsup Какво означава?
Благодаря ти. Означава сенсей.

За вратовръзките  е най-добре на химическо, но може и на ръка и в пералня. Преди време един уважаван от мен мъж ми каза, че за вратовръзките важи правилото да се перат след всяко носене и да се връзват непосредствено преди слагане.

За копчетата на печката да допълня, че обикновено имат по една пластинка, които ги предпазват от превъртане. Внимавайте да не ги загубите.

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 08:54 от 先生

# 138
jj okocha ,опитах да ги сваля ,но ме е страх да не ги счупя ,че има нещо като пружинка  Rolling Eyes
Ще потърся книжката непременно  и ще се образовам технически Hug

# 139
Здравейте ,искам да попитам как да почистя копчетата на печката си Rolling Eyes
Имат точици от мазнина ,която е пръскала по време на готвенето,копчетата са прекалено близо

Е колко близо са  Thinking С една стара четка за зъби трябва да става  Thinking

# 140
Имаше едно време едни зелени панери на няколко "етажа", където държахме зеленчуци предимно. Вие в какво държите вашите сега в новите си съвременни кухни? Това зеленото хич не ми се вписва. Дайте някаква идея. Сега домати, краставици, чушки, зеле, карфиол и т.н.  държа в хладилника, картофите, лук, чесън - в шкафа. Ще ми се да си купя нещо подобно на тези стари етажерки, но в съвременен вариант.

# 141
Искам да се похвля,че успех да сваля копчетата на печката ,изчистих ги успешно и много лесно ги сложих после !
Благодаря за всички за съветите  Hug

# 142
  • София/Осло
Искам да се похвля,че успех да сваля копчетата на печката ,изчистих ги успешно и много лесно ги сложих после !
Благодаря за всички за съветите  Hug
Peace Ее браво
Имаше едно време едни зелени панери на няколко "етажа", където държахме зеленчуци предимно. Вие в какво държите вашите сега в новите си съвременни кухни? Това зеленото хич не ми се вписва. Дайте някаква идея. Сега домати, краставици, чушки, зеле, карфиол и т.н.  държа в хладилника, картофите, лук, чесън - в шкафа. Ще ми се да си купя нещо подобно на тези стари етажерки, но в съвременен вариант.
Нашите на времето бяха оранжеви...
Сега зеленчуците ми седят в едно чекмедже пак в панер , но са скрити  Peace

# 143
  • Бургас
Имам бял персиец - котарак, предстои ми закупуване на килим, моля дайте мъдър съвет, какъв е подходящия състав на килима, подходящ за съжителство с котарак?

# 144
Имам бял персиец - котарак, предстои ми закупуване на килим, моля дайте мъдър съвет, какъв е подходящия състав на килима, подходящ за съжителство с котарак?
Разбира се персийски. Peace Laughing

# 145
Разбира се персийски. Peace Laughing
Оооох,аз щях да кажа същото  Joy

# 146
Мислим еднакво, чвно. В тоя ред на мисли, отдавна ме вълнува един въпрос. Защо ника ти е с трабантче? Имаш ли такъв автомобил?

# 147
  • София
Имаше едно време едни зелени панери на няколко "етажа", където държахме зеленчуци предимно. Вие в какво държите вашите сега в новите си съвременни кухни? Това зеленото хич не ми се вписва. Дайте някаква идея. Сега домати, краставици, чушки, зеле, карфиол и т.н.  държа в хладилника, картофите, лук, чесън - в шкафа. Ще ми се да си купя нещо подобно на тези стари етажерки, но в съвременен вариант.
 В такова шкафче(последния модел е почти като моето шкафче): Но моето е на балкона.

http://www.mb999.bg/cat/plastic10.php

# 148
Тайна, ти ме подсети, че имам подобен на четвъртия шкаф, но съм го забутала в гаража. Той няма да ми пасне и на кухнята обаче. Пък нямам балкон. Уф, нещо по-модерно ми се искаше, ама май няма много варианти. Все пластмаса трябва да е сигурно.

# 149
Мислим еднакво, чвно. В тоя ред на мисли, отдавна ме вълнува един въпрос. Защо ника ти е с трабантче? Имаш ли такъв автомобил?
Не ,това ми е прякорът от детството .
Нали знаете ,в махалата всеки си има нещо като партизанско име Laughing На мен  ви казваха така заради синьото семейно трабантче!
Иначе никога не съм шофирала такава кола ,но "данчето с тойотата " не звучи добре ,нали  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт