За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема-2

• 61 229
  • 639
  •   1
Отговори
# 255
Искам да ви попитам кожено портмоне с какво да почистя.Става въпрос за червена агнешка кожа.
Много ми се е замърсило на капака и ме дразни.
Та приемам всякакви съвети

Бих почистила с най-елементарното - мека гъба и сапун. Иначе май има специални мокри кърпи за кожа.

# 256
  • София
Искам да ви попитам кожено портмоне с какво да почистя.Става въпрос за червена агнешка кожа.
Много ми се е замърсило на капака и ме дразни.
Та приемам всякакви съвети
С тоалетно мляко и памуче. Peace

# 257
  • Плевен
Savo което против мухъл ли?
Domestos ако е, кой цвят? Нали са няколко вида.
Това напуканото на стената щом няма да падне, добре. А имате ли идея защо се е напукало така?
Например зеления Доместос.

# 258
Благодаря за отговорите.  bouquet
После ще докладвам

# 259
Savo което против мухъл ли?
Domestos ако е, кой цвят? Нали са няколко вида.
Това напуканото на стената щом няма да падне, добре. А имате ли идея защо се е напукало така?
Същото Savo.
Напукването е следствие на слягане, усукване на сградата, също така от линейно разширение. Наблюдава се в голяма степен при нови сгради, земетресения.

# 260
Благодаря за отговора. Блокът е стар панел, но ние живеем тук от няколко месеца. И след целия ремонт ми е мъчно да гледам тия пукнатини.

# 261
  • София/Осло
Има ли идея някой с какво мога да изчистя бяла, предполагам блажна боя от черно шушляково яке/ отвътре е с гъши пух/ ?
Синът ми се е лепнал днес в у-ще на прясно боядисана врата  ooooh!

# 262
Госпожичка Клавел, има в железарските магазини препарат за почистване на боя, но не го зная точно как изглежда сега, преди години беше в стъклено прозрачно шише. Иначе аз съм чистила блажна боя от дреха и с тампон, натопен в бензин.

# 263
  • при моите деца .....
Благодаря за отговора. Блокът е стар панел, но ние живеем тук от няколко месеца. И след целия ремонт ми е мъчно да гледам тия пукнатини.
Пукнатини се получават на снадките  (там, кадето се слагат 2 отделни панела) на панелите. И ние имаме на 1 място, а другите ги закрихме с гипскартон - но на едно място имам - а от понеделник ще съм новодомка.

# 264
  • Плевен
За гипсокартона се слага една съединителна лента, която да предотврати появата на такива цепнатини. Ако не е сложен правилно гипсокартона пак може да се нацепи. В офисът където работя има няколко цепнатини по него и то не на снадките. Два пъти гърми като бомба. От тепературни разширения ли, не знам, но е факт. Е, скрихме ги с парче тапет, декорирахме смело.

# 265
Тапетът е идея! В хола до секцията ми е най-напукано. Ако се разпадне, ще сложа един готин фототапет и готово.

# 266
  • Плевен
На тази и следващата снимка можеш да видиш какво сме направили:
http://viki2004.multiply.com/photos/album/32/razni#photo=17

# 267
Блатодаря на отговорите за портмонето ми.  bouquet
Изчистих го с вода и течен сапун.Стана като ново.

# 268
  • София/Осло
Veniz - благодаря за отговора. Ще пробвам   bouquet

# 269
Здравейте, имам проблем с керамичен плот на печка. Минат е с микрофибърна кърпа преди да е изстинал напълно и са останали полепнали влакънца по котлона. Не се изчиства с препарат , готви се пак на котлона, но промяна няма. Моля да ми препоръчате препарат,който би махнал наслагването или идея как да го махнем . Благодаря предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт