За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема-2

• 61 249
  • 639
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, имам проблем с керамичен плот на печка. Минат е с микрофибърна кърпа преди да е изстинал напълно и са останали полепнали влакънца по котлона. Не се изчиства с препарат , готви се пак на котлона, но промяна няма. Моля да ми препоръчате препарат,който би махнал наслагването или идея как да го махнем . Благодаря предварително Simple Smile

Преди няколко страници се коментираха едни стъргалки за плот. Пробвай с такава.

# 271
Пред блока бездомно куче е родило малки.
Къде мога да се обадя, за да го кастрират?
Кога е подходящо?

# 272
  • София
Savo което против мухъл ли?
Domestos ако е, кой цвят? Нали са няколко вида.
Това напуканото на стената щом няма да падне, добре. А имате ли идея защо се е напукало така?

Точно SAVO-то против мухал. Дори избелва почернели силиконови фуги!

# 273
  • София
Пред блока бездомно куче е родило малки.
Къде мога да се обадя, за да го кастрират?
Кога е подходящо?

В Екоравновесие.

# 274
  • София
Здравейте!
Въпроса ми относно цена за ушиване на калъфи (сваляеми) за дивани.
С мой плат.
От фирмата, на която се обадих, ми казаха между 100 и 150 лв за диван (за двойка и тройка).
Това как е като цена?
Дали мога да намеря по-евтино?

# 275
  • София
Здравейте!
Въпроса ми относно цена за ушивне на калъфи (сваляеми) за дивани.
С мой плат.
От фирмата, на която се обадих, ми казаха между 100 и 150 лв за диван (за двойка и тройка).
Това как е като цена?

Почти на всеки пазар имаш шивашко ателие. Защо не попиташ там? Според мен това е доста висока цена за един калъф.

# 276
  • София
Здравейте!
Въпроса ми относно цена за ушивне на калъфи (сваляеми) за дивани.
С мой плат.
Това как е като цена?

Почти на всеки пазар имаш шивашко ателие. Защо не попиташ там? Според мен това е доста висока цена за един калъф.

нали? и аз така подозирах.
Има едно шивашко ателие на 10 метра от нас, и още едно пак наблизо, ама хич и не ми хрумна да питам там, убедена, че трябва да е фирма, специализирана в шиенето на калъфи за дивани.
А колко би била реална цена - 50-ина лева някъде, или?

# 277
с какво евентуално мога да почистя петна от рол-он под мишниците на черна риза newsm78 Това ми е любимата риза, прах я два пъти, но все още си личат

# 278
  • София
с какво евентуално мога да почистя петна от рол-он под мишниците на черна риза newsm78 Това ми е любимата риза, прах я два пъти, но все още си личат

ACE за цветни тъкани

# 279

ACE за цветни тъкани

мерси, ще пробвам  bouquet

# 280
Като се разговорихте за мухъл, да ви питам нещо. Никога не сме имали подобен проблем. Но напоследък от многото пране, видяхме, че в спалнята е почнал да се появява по ъглите. Простирах досега на два сушилника в коридора, но вече прането отиде на друго място и сега няма откъде да идва влага. Въпросът ми е следният: щом вече няма източник на влага, и почистим образувалият се мухъл, той дали би се разпрострял отново, защото явно представлява нещо като гъби. И като ви чета, трудно се избавя от него. Дано ми разбрахте овъртяният въпрос Rolling Eyes.

# 281
  • Плевен
Полина, скоро да сте сменяли дограмата? Спасението ти е САВО. Ръсиш и проветряваш. Ще разбереш след време дали е било временно или имаш източник на влага.

# 282
polin_a, след като източника на влага е отстранен, няма място за притеснение. Третирай гъбите със Savo и си гледай кефа.

# 283
Да, сменяхме дограмата, но преди година и половина. Просто прането ми дойде изведнъж повечко. И мухъла е от не повече от месец. Ще го купя тоя Сано и дано не ми се увеличават повече гъбите Laughing.
  bouquet

# 284
  • София
Трудно се изтребва тоя мухъл. Появи ли се веднъж, няма отърваване. И със Саво сме пръскали и специален латекс мазахме и изолации и нищо. Просто си е зараза. Дано ви е се преборите.

Общи условия

Активация на акаунт