За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема-2

• 61 371
  • 639
  •   1
Отговори
# 285
Имаше една тема за възглавници, сега не я намирам. Някой да ме насочи?

# 286
# 287
# 288
  • Countryside
Моля  Hug Изкопах и това
Също и в темата за матраците доста се обсъждаха възглавниците, но тя е доста обширна, незнам дали ще ти се занимава  да я четеш или търсиш конкретен отговор.

# 289
Здравейте!
Въпроса ми относно цена за ушивне на калъфи (сваляеми) за дивани.
С мой плат.
От фирмата, на която се обадих, ми казаха между 100 и 150 лв за диван (за двойка и тройка).
Това как е като цена?
Дали мога да намеря по-евтино?

Почти на всеки пазар имаш шивашко ателие. Защо не попиташ там? Според мен това е доста висока цена за един калъф.

нали? и аз така подозирах.
Има едно шивашко ателие на 10 метра от нас, и още едно пак наблизо, ама хич и не ми хрумна да питам там, убедена, че трябва да е фирма, специализирана в шиенето на калъфи за дивани.
А колко би била реална цена - 50-ина лева някъде, или?
Висока е цената , да. То толкова вземат за претапицирване... Аз си уших сама калъфите и със сигурност не е нещо сложно! Успех! Hug

# 290
... Аз си уших сама калъфите и със сигурност не е нещо сложно! Успех! Hug
Би ли ушила нечии други?

# 291
  • София
Аз си уших сама калъфите и със сигурност не е нещо сложно! Успех! Hug

Така е, ама все пак се иска да имаш шевна машина и поне някакво познание как се работи с нея и за какво става въпрос.

# 292
Момичета, кажете ми, моля, как съхранявате лекарствата вкъщи? Удачно ли е да ги съхранявам в метални кутии от адаптирано мляко?

# 293
  • София
Момичета, кажете ми, моля, как съхранявате лекарствата вкъщи? Удачно ли е да ги съхранявам в метални кутии от адаптирано мляко?

В едно от чекмеджетата в кухнята.

# 294
  • София

не са ли прекалено малки?
аз ги държа в 3 големи картонени кутии (тип от обувки да речем) и са в един от високите шкафове на кухнята.

# 295
  • София

аз ги държа в 3 големи картонени кутии (тип от обувки да речем) и са в един от високите шкафове на кухнята.

3 кутии големи  Shocked. Да нямате някакви здравословни проблеми?

# 296

да,моите ги държа от години именно в такава голяма метална кутия от сухо мляко NIDOq -25000g

# 297
В чекмедже в кухнята, детските са в 2 торбички - винаги готови за пътуване. Редовно прегледжам сроковете и изхвърлям.

# 298
  • София

3 кутии големи  Shocked. Да нямате някакви здравословни проблеми?

не, но трябва да уточня, че в тях има и превързочни материали и някои по-обемисти препарати, мазила и прочее. Лесно се пълнят тези кутии. Иначе за тези, които се налага по-честа употреба - аспирин, ацефеин, парацетамол, разни за гърлото, витамини, на детето илачите - това всичко е в една кутия, която стои на по-достъпно място, тъй като се ползва по-често. Другите две са за по-рядко използвани и превързочни.
Ако още те съмнява ще снимам  Laughing

# 299
 И аз тук ще питам, че ми е неудобно да пускам отделна тема.
Имам проблем се едни дънки, който купих за доста солидна сума. Цвъетът им е много светло варено. Още с първото обличане ме накапаха с една точка олио, супер минимално. Накиснах ги веднага в не вряла вода с прах за пране-бебешки. След прането целите са на жълти петна, от-до. Занесох ги на химическо , жената каза че точката от олиото се изпрала но петната вероятно били от праха. Настоях да ги оставя, днес си ги взех и са си същите. Та, питането ми е ако ги мина с белина Confused Или нещо друго ако ме посъветвате. Умът ми не побира от какво се получиха ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт