За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема-2

• 61 227
  • 639
  •   1
Отговори
# 45
Да, точно тези.
Многоо ти благодаря ,ще питам на всяко едно павилионче   bouquet

# 46
Не знам дали въпроса ми е за тук но не си заслужава да пускам тема така че .....
Използвам чата в АБВ, след като ми преинсталираха компютъра чата стана мнооого бавен, защо е така и как може да се поправи? Ще ви бъда благодарна    bouquet

# 47
  • София
Напоследък много се чудя, искам да си купя кафемашина, според вас струва ли си да дам 800-1000лв за кафе-автомат или да си купя едно хубаво ръчно саеко?
Кафе-автомат на Bosch
Ръчна Saeco

Твърдо за Саеко-то! Peace

# 48
Уфф..да питам - кой и как трябва да ми монтира абсорбатора? Twisted Evil

Някакъв сложен се оказа явно и монтажниците на кухнята не искат да го сложат..

Към кого да се обърна? Praynig

# 49
Бихте ли ми казали от къде да си купя шпатула за стъклокерамични котлони ?

Къде ли не търсих. Иззззпушвааам !!!

Благодаря !

# 50
А аз да попитам знаете ли някъде в София да има такива хубави кухненски прибори?Искам на стойка,а не да се закачат.  bouquet

Да на Скобелев преди НДК  отдясно до него има един китайски ресторант магазини 'Петра" купих такива но са скъпи около 300лв. но пък са маркови WMF !

# 51
Какви са тези комарници през които влизат мухи? Добре, че слоновете не могат да летят. Дано поне сте на висок етаж.
Дунапрена ако го пече слънце за едно лято изгаря и започва да се рони. Дай снимков матриял.

Всеки водомер трябва да е пломбиран. Ако не е, значи сте в нарушение и подлежите на санкция. Проверката в специализирана лаборатория струва струва 8 лева. Монтаж, демонтаж, транспорт отделно. Нов по оферта на соф вода излиза 60 лв. Пломбата отделно. Ако се сменят над 10 бр има отстъпка. Преди няколко месеца ми дадоха призовка да си тествам или подменя вдомера до определен срок, тъй като бил направил 5 години. Съседите, които не са си били у дома, нямат такава.

От къде ги намирате тез монтажници дето един абсорбер не могат да монтират, бе. Ако се връзва с кухнята, тежко ви. Дай повече инфо марка, модел, снимки... Внимавай към кого и как се обръщаш, че кат ти гледам аватара............ Twisted Evil

Някои вградени плотове са пригодени за връзване към фурните. Хубаво е да се подвържат директно към ел. мрежата (без контакт и щепсел). Кабела за фурната и котлоните трябва да е по-дебел, както са ти казали. При отрязването на щепсела има опастност да не ви признаят гаранцията, ако евентуално се налижи.

Незнам къде сте търсили шпатула за стъклокерамични котлони, но в технополис, техномаркет, бриколаж, практикер, баумакс трябва да има.

# 52
Някой да ми каже кое от тези е по-добре за подарък за младо семейство малко дете:
http://www.sirius.bg/magazin/lampi-detska-staya-model-teddy-c-32_107.html

или

http://www.sirius.bg/magazin/lampi-detska-staya-model-mickey-mouse-c-32_47.html

В момента обзавеждат новия апартамент.

# 53
  • Countryside
ivakal, много зависи от цялостния инетриор. Примерно, ако стените са жълти да речем, няма да седи добре с една розова лампа, пък била тя и най-хубавата. Питай ги да си изберат от какво имат нужда или какво харесват от твоите идеи. Много е рисковано да се купуват мебели/аксесоари за подарък.

# 54

Благодаря !

В Биг шоп има и не са скъпи. Преди имаше подобна тема и се бяха снабдили от Техномаркет.

# 55
  • Countryside

В Технополис, Техномаркет и Зора има.

# 56
  • Countryside
Твърдо за Саеко-то! Peace
Ама автомат или ръчна? Че и на Саеко има кафе-автомат  Thinking Ама нещо не съм във възсторг да кихна 1000лв за кафе-автомат. Сега ще ходя да гледам промоционалното Саеко кафе-автомат в Метро, "само" за 700лв.  Confused

# 57
  • Варна
Уфф..да питам - кой и как трябва да ми монтира абсорбатора? Twisted Evil

Някакъв сложен се оказа явно и монтажниците на кухнята не искат да го сложат..

Към кого да се обърна? Praynig
Предполагам има гаранция. Може да опиташ в сервиза, който е посочен на гаранционната карта.  Peace

# 58
  • Бургас
Имам нужда от съвет!  Praynig
http://justy.snimka.bg/family/moyat-dom.384461.15283029
Коминът в хола го оставихме бял, но сега, нещо ми стои като бяло петно ThinkingКакво бихте ме посъветвали? Дали да го нацапаме с цвета на стените, или пък да го облепим със същия мотив, както е облата стена? Наистина съм в чуденка и започва все повече да ме дразни! Моля ви, посъветвайте ме Praynig

# 59
щом те дразни по добре го боядисай с цвета на стените, иначе ще се стесни илюзорно прехода с тапета/фототапета

Общи условия

Активация на акаунт