За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема-2

• 61 202
  • 639
  •   1
Отговори
# 30
Сиренце, тази http://www.saeco.bg/bg/models_a_odea.html влиза в промоция в Метро от 22,10 и е на цена 694,80.

# 31
  • Countryside
zllate Hug

# 32
Я каква хубава тема  Hug
Приемате ли нови попълнения?
Искам да си купя тапети или някакви лепенки за стена. Можете ли да ми кажете онлайн адреси, на които да си поръчам  newsm78

# 33
Я каква хубава тема  Hug
Искам да си купя тапети или някакви лепенки за стена. Можете ли да ми кажете онлайн адреси, на които да си поръчам  newsm78

Eто един сайт за поръчка на сткери: http://www.-spam055-/myroom/index.php

# 34
Някой може ли да ми даде идея с какво да си уплътня комарниците, които са към ПВЦ-дограмата? Има големи луфтове и мухи, мухи ooooh!....

# 35
  • Countryside
Силикон може би?

# 36
Нашите имат нещо като космати четчици отстрани.

# 37
Силикон мисля, че няма да стане. Прекалено голям луфт има. За четчиците - какви са точно? Към дограмата ли са били? Абе те добре ни се уплътняваха, ама се наложи да ги монтират наново, защото след това решихме да слагаме от външните щори и станаха едни дупки от всички страни. мислех си за едни дунапренени лепящи ленти, но се чудя колко ще изкарат, защото по принцип се слагат на старите дървени дограми да уплътняват, а на нашата дограма ще трябва да се сложи отвън. Оф, нищо друго не ми идва на ум Sad.

# 38
polin_a ,ние сме с дървена дограма и лепихме такива уплътнения миналата година-още си стоят и държат!Мисля,че ще стане и при теб! Peace

# 39
polin_a ,ние сме с дървена дограма и лепихме такива уплътнения миналата година-още си стоят и държат!Мисля,че ще стане и при теб! Peace

Май ще пратя мъжа ми да купи от тях. Вземали сме по-рано и сме слагали по прозорците.
  bouquet

# 40
А аз да попитам знаете ли някъде в София да има такива хубави кухненски прибори?Искам на стойка,а не да се закачат.  bouquet

# 41
  • София

В магазините на Brabantia има такива метални прибори и са много качествени. Продават се отделно и си избираш каквото ти трябва и стойката също е отделно.Белачката за картофи им е супер - бели тънко и лесно!

# 42
Моля някой да ми каже къде се продават най-обикновени бръснарски ножчета в София.

Ще ми извините , че се самоцитирам, но никой не ми отговори и пак ще помоля за помощ.

# 43
Я каква хубава тема  Hug

Eто един сайт за поръчка на сткери: http://www.-spam055-/myroom/index.php
Благодаря   bouquet има добри неща  Peace

# 44
  • София
Моля някой да ми каже къде се продават най-обикновени бръснарски ножчета в София.

Ще ми извините , че се самоцитирам, но никой не ми отговори и пак ще помоля за помощ.

nikoniki4 ,ако правилно съм те разбрала,търсиш от най-обикновените метални ножчета,които се слагат на самобръсначки?Такива виждах скоро в едно павилионче на Графа-като вървиш от Попа към Славейков е на левия тротоар.Мисля срещу сергиите със зеленчуци и плодове,че се пада.По принцип такива ножчета съм мяркала из павилиончетата,дето продават най-различни джунджурии-по спирките и около пазарите.

Общи условия

Активация на акаунт