За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема-2

• 61 208
  • 639
  •   1
Отговори
# 15
Слага се една гумена мрежа отдолу. Виж в баукамс, Практикер и т.н.

# 16
  • Countryside
Момичета,вчера си купих ново килимче за хола,което се пързаля ужасно и вече на няколко пъти щях да се пребия.Сега го махнах и се чудя дали има нещо,което да подложа отдолу,че да не се хлъзга така по паркета!?!?Идеи?
Има едни гумени лепки за вана може да ти свършат работа. Или просто двойнозалепващо тиксо също.

# 17
  • София
Момичета,вчера си купих ново килимче за хола,което се пързаля ужасно и вече на няколко пъти щях да се пребия.Сега го махнах и се чудя дали има нещо,което да подложа отдолу,че да не се хлъзга така по паркета!?!?Идеи?
В друга тема на такъв въпрос прочетох един хитър отговор, но лично не съм го правила, защото не ми се е наложило:
теглиш му отдолу няколко ленти със силикон и го оставяш да изсъхне.

# 18
Водомерът ми е на поне 4-5 г..(или поне така каза предишният собственик)
Трябва ли да го пломбирам и как става това? newsm78

# 19
Ако не е пломбиран - да. Освен това, Софийска вода препоръчва да се сменят водомерите с нови на 5 г. или да се пращат на проверка.

# 20
Напоследък много се чудя, искам да си купя кафемашина, според вас струва ли си да дам 800-1000лв за кафе-автомат или да си купя едно хубаво ръчно саеко?
Кафе-автомат на Bosch
Ръчна Saeco

Сиренце, ако мога да помогна : От тази машина пия такова кафе   Кафенцето е Лаваца  Hug

# 21

На самият водомер пише от коя година е, ако е на 4-5 години, както казваш , купете си направо нови и тогава пломбирайте, защото така или иначе като минат да отчитат ще ви кажат , че трябва да го направите. Не се занимавайте с проверка, че и тя струва почти колкото новите, а ако са негодни пак се стига до закупуване на нов. Софийска вода даже предлагат комплаксна услуга, демонтаж, монтаж на нови и пломбиране - виж в сайта имаше и цени.

# 22
В друга тема на такъв въпрос прочетох един хитър отговор, но лично не съм го правила, защото не ми се е наложило:

Това е много хитро, трябва да го запомня  Peace

# 23

има едни гумени подложки, продават се в дом.потреби има ги и в метро.на готови рула са, мн.тънки с дължина към120/130 и широки 40/50см.

ето ги http://www.bikudo.com/photo_stock/57872.jpg

# 24
  • София

[/quote]
[/quote]

Това ще пробваме днес и ще докладвам дали действа,ако ли не минавам на гумената мрежа!Благодаря на всички!

# 25

На самият водомер пише от коя година е, ако е на 4-5 години, както казваш , купете си направо нови и тогава пломбирайте, защото така или иначе като минат да отчитат ще ви кажат , че трябва да го направите. Не се занимавайте с проверка, че и тя струва почти колкото новите, а ако са негодни пак се стига до закупуване на нов. Софийска вода даже предлагат комплаксна услуга, демонтаж, монтаж на нови и пломбиране - виж в сайта имаше и цени.

Tанкс!
  bouquet

# 26
... Май наистина някъде обзавеждат голяма столова само с такива комплекти.  Sad

... имате ли представа дали Електролукс имат машини за хляб и тефлонови скари? ...

Да кажа, че по-голяма част от питанията ми вече не са актуални.
Въпросната маса Симпълтън във венге успях да я открия /благодарение на една съфорумка/ в един магазин, но не беше на промоция и се наложи да я комбинирам с други столове, но с тях ми изглежда дори по-приятно /ще ми ги докарат в събота/.
Машина за хляб на Електролукс не открих, но си харесах друга и утре съм поръчала да ми я купят /сега остава да започвам да чета рецепти за хляб в Готварския/.

Остава само скарата, но засега откривам само 1 модел в разните магазини техно-дрън-дрън. Ако знаете за други модели, се надявам някой да ме "светне". Ако не, ще взема наличния модел - имам време за мислене до средата на другия месец, че тогава ще имам време за обиколки по всякакви техно-магазини. Peace

Продължавам да търся и хубава поставка за вино - за около 15-тина бутилки - дърво, венге. Дайте идеи, моля.

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 10:02 от azaf

# 27
Момичета, за щастие или за нещастие мъжът ми видя масажната вана докато я разглеждах и категорично отказа  Crossing Arms

Сега имам нужда пак от вашата помощ. Реших да му взема един от онези макети на самолети или танкове, които се сглобяват (ако си спомняте в Биг брадър им бяха дали да сглобят)  Нямам особен опит, но мисля че ще му харесат. Със сигурност ако е танк от ВСВ  Mr. Green

Молбата е може ли някой да ми каже откъде да поръчам онлайн  Hug

# 28
  • Countryside
iiv, Саеко са добри, знам от опит, обаче пусто гъзария друго си е да натиснеш едно копче и да не се занимаваш с цедки и т.н.  Blush Ще потърся втора употреба или с транспортен дефект и ако не намеря ще си взема като твоето Саеко най-вероятно.

# 29
Моля някой да ми каже къде се продават най-обикновени бръснарски ножчета в София.

Общи условия

Активация на акаунт