За тези, които нещо ги вълнува, но не искат тема-2

• 61 291
  • 639
  •   1
Отговори
# 195
Момичета знете ли как  мога да премахна миризма от нафталин от една ракла Rolling Eyes..свекърва ми е съхраняваше  родопски одеяла и сега мирише ужасно ....как мога да отмириша newsm78
Изпери роклята и я остави да се проветри.

Не рокля, а ракла Wink

# 196
Момичета знете ли как  мога да премахна миризма от нафталин от една ракла Rolling Eyes..свекърва ми е съхраняваше  родопски одеяла и сега мирише ужасно ....как мога да отмириша newsm78
Изпери роклята и я остави да се проветри.

Не рокля, а ракла Wink

hahaha То стана малко като виц Joy.

# 197
Не компютри, а компоти  Joy

И после тикай силни ароматизатори Peace. И дръж отворена раклата.

Аз бих предпочела да ми мирише на нафталин, отколкото на ароматизатори  Confused

След оцета сложи чаша прясно мляно кафе.

Ако и това не подейства, след толкова време поне ще си свикнала с миризмата и вече няма да ти прави впечатление  Laughing

# 198
Вкусове разни Laughing. Ароматизатора изветря, но нафталина - не.

# 199
  • Бургас
Здраейте,момичета!Обсъждано е доста и писано по темата за стиийм мопа.Моля някоя мама,която скоро си го е купила да сподели,става въпрос подходящ ли е за ламинат?Извинявам се.

# 200
  • София
Здраейте,момичета!Обсъждано е доста и писано по темата за стиийм мопа.Моля някоя мама,която скоро си го е купила да сподели,става въпрос подходящ ли е за ламинат?Извинявам се.

Купи го майка ми,та чак после го върнахме.Според мен не става за ламинат или паркет,а само за кухня и коридор не ни вършеше работа.Че той мокро оставя след себе си!Моето мнение е,че е най подходящ/наистина/ за килими и мокети.При тях работата му е безупречна.

# 201
аз пък го купих/използвам именно заради ламината.гланциран е и винаги оставаха следи от другите стирки.с мопа се почиства идеално и нищо му няма вече година.почиствам и теракота в къщи, но според мен не върши никаква работа за килими.само ги навлажнява и докато поисъхнат ако се минава отгоре им се замърсяват повече.вярно маите килими са с дълъг косъм, може би при мокетените върши някаква работа.ама ме съмнява

# 202
  • Пловдив
Да попитам и аз тук , ще вграждаме фурна сами, имаме опит с шкафове но не за вграждане на уреди  и гледам на сайта на техномаркет два вида размери ,едните пише че са монтажни размери, та с кои размери трябва да съобразим шкафа?

# 203
  • Плевен
Размерът на шкафа трябва да е този с по-големите размери. Ако го направите с малките размери, как ще вкарате фурната? Естествено, че няма да влезе.

# 204
Момичета, от къде мога да си купя съд за водна баня-то е едно такова като мензурка пълна с вода newsm78

# 205
  • Бургас
Да попитам и аз тук , ще вграждаме фурна сами, имаме опит с шкафове но не за вграждане на уреди  и гледам на сайта на техномаркет два вида размери ,едните пише че са монтажни размери, та с кои размери трябва да съобразим шкафа?
Фурните са с ширина на 60см,но за височина нз!

# 206
  • Монреал
Моля ви дайте някакви идеи за подредбата на един куп дребни сувенири. Всички са ми много скъпи и искам да са ми изложени, но пък изобщо не обичам претрупаните неща, а и не обичам да ми събират прах. Мерси предварително.

# 207
Поглеждам темата и виждам, че онзи ден като съм отговаряла съм спала... Но поне се развеселих с роклята и раклата  Simple Smile

Може би зависи от качеството и вида на ламината. Аз го ползвам за балатум, естествен паркет, теракот. Килимите и мокетите само ги освежава, но не и почиства, както показват в рекламните клипчета.

# 208
Моля ви дайте някакви идеи за подредбата на един куп дребни сувенири. Всички са ми много скъпи и искам да са ми изложени, но пък изобщо не обичам претрупаните неща, а и не обичам да ми събират прах. Мерси предварително.
АЗ имам идея, която така и още не съм осъществила. Преставям си рамка за картини с дълбочина и вътре с някакви разделители (според големината на сувенирите). Но отпред задължително със стъкло. Купих нещо подобно (ще го снимам по-късно), но се оказа плитичко за всичките ми сувенири.
Ето я: http://foto.bg/data/500/IMG_008913.JPG

Последна редакция: пн, 09 ное 2009, 16:07 от delda

# 209
Mалко тъп въпрос..ама.. Embarassed

Откъде да си купя:
1. Ограничители за врати
2. Простор - ама незнам какъв, искам да има избор и варианти, за да го измисля
3. Освежители - оттези, които се слагат в климатика..

Praynig

Общи условия

Активация на акаунт