Попътен вятър на порасналите ни деца - 2

• 29 571
  • 749
  •   1
Отговори
# 45
Мери за утре открих това :
Фазата на луната  на 21 октомври 2009 сряда е нарастващ полумесец
Луната е млада (нарастваща) с осветеност на диска 8%
От баба ми знам , че нови неща се започват когато луната се  " пълни ".
Ето имаш и подкрепата от звездите  , освен нашата Peace
Ама ние счетоводителите не сме само  Money, обичам си работата , обичам си клиентите Heart Eyes

# 46
  • София
Много сте писали днес.
Абет, страшното минало. Добре, че бързо са реагирали докторите. Сега да предпишат нещо имуностимулиращо и постепенно ще се оправи Катето.
Аз като почти счетоводител/касиерка съм/ да се изкажа - има и сухари, но повечето са нормални хора. Просто са свързани със срокове, дати и всичко трябва да стане до датата.
Неблагодарна работа, но няма как.
Кучета и около нас има няколко. Една любителка ги храни и ги насъсква срещу хора, разхождащи други кучета. Хвърлят се, бяха разкъсали малко кученце. Като и направя забележка виква до небесата, но не иска да си ги вземе в апартамента. Та с моя кучо можем да се разхождаме само на 20-30 метра около блока.
Електрошока май е най-добро средство в такъв случай.

# 47
  • София
Фиско,
благодаря мила  Hug
Както съм го подкарала, а дано напълня банковите си сметки, че да имам нужда от професионалните ти услуги Ще помагаш при нужда, нали? Party

# 48
Адашче ,  Hug стискам палци за утре !  Praynig fingerscrossedАйде , вече нямам търпение да ми станеш комшийка !
Милички ,  Hug чух се с Абет , с Божията помощ , Катето вече е по- добре , даже щяла да гледа Инджито  Wink!
Целувам ви и ви пожелавам спокойна нощ! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 49
  • София
Лека нощ и  от мене.
Мери  и на мене ще ми е комшийка - само на 2-3 спирки с рейса сме.
Който не може да кара кола - така смята.

# 50
Ех ,тази темичка как ни разприказва! Wink Simple Smile
Мери ,стискам палци за утре! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Охоо,щом Катето има настроение за Инджи ,значи всичко е ОК! Praynig

Лека и спокойна нощ ,мили!  bouquet Hug

# 51
  • София
Лека и спокойна нощ и от мен сладурани! Heart Eyes
Утре ще давам отчет какви съм ги сътворила. ooooh!

# 52
Мери,успешен ден днес! Flowers Four Leaf Clover Abet,радвам се,че всичко се оправя ! Hug Фиско,ти си пълна с изненади! Wink Специални поздрави на Варненки за споделените снимки ,много сте хубави! Flutter

# 53
  • София
Добро утро, момичета  Hug
Отново ви благодаря за подкрепата, милички, от цялото си сърце. Катето е много по- добре. Трудно диша, но казали, че е нормално и след време ще отзвучи. Снощи / преди Инджито разбира се  Wink / и четох какво сте писали и тя много се развълнува. Каза, че сте прекрасни и позитивни дами и ви поздравява.  Hug
Мери, стискам палци и аз , чакам да разказваш  Peace И да избереш хубави възглавници за губера,ей  bowuu
Фиско, взимай ме на работа при теб, аз съм вярно куче, а и от счетоводство вдявам  Laughing

Flash* , чак сега ти отговарям, ама съм шматка. Ангел се шашка от всеки предстоящ изпит, особено ако преподавателя е набеден за много страшен. Той даже наплаши синето на Стефаниш с математичката  Laughing Сега проблем ни е Стоян Александров. Обаче като дойдат изпитите сяда да учи, изкарва го и после вика- леле, що така се шашках. Сега това му напомням непрекъснато. Успокой го и ти. Те все едно мозъчни операции ще правят  Laughing  Имам чувтвото, е момчетата повече се притесняват от девойките  newsm78 Мъжка им работа  Crossing Arms

Хубав ден ви пожелавам   bouquet

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 09:38 от abet

# 54
  • Ямбол
Успешен ден и от мен, момичета!
Абет, радвам се за Катето!
Мерипопинс, стискам палци за днес!   bouquet

# 55
Поздрави за новата темичка.Здравейте момичета  днес  вече ми остана време да седна на компа а вие сте писали та писали.
Съжалявам,че не можах да се включа и аз но малкото диване, беше болно, а и трябваше да стягам багаж на госпожицата. Беше на продоволствена среща до Варна, взе си лаптопа и малко храна и чао.  Флаш вашите проблеми с квартирата са сходни с нашите. Добре че попита за тока и водата, че нашите и те не знаят къде и как да платят.
А колкото до изпити и как ще треперят - нашата за сега не показва колко я е страх но за после ще видим. а относно досадните майки - аз съм смесена категория - ту звъня - ту я оставям на мира.
 С закъснение поздрави за имения ден на мама Тин , по скорошно оздравяване на майката на Абет,  трудно е да се възстанови но е добре че е влязла в болница, че моя свекър е 130 кг. ( а свекито 56 - вече с диабет ) като го ухжилва стършел в апартамента в Чайка - свекърва ми каза че едвам му е натикала хапче алергозан  минута преди да започне да се дави -( късмет че е чела предните дни за това какво следва при ужилване от оси и т.н та е действала по учебник)но той не е ходил след това на лекар и не му е правен преглед сега като четох поста ти - се замислям че той изкара някква пневмония по късно без да разберем от къде му е дошла. а по повод на това че счетоводителите  са поетични души - свекърва ми е такава литературата и е в кръвта страхотна е на 68 години тя цитира абзаци от  български класици -  скоро видя че дъщеря ми е взела сборник с разкази от Вазов -каза като приключи да и ги даде - че не ги е чела.

# 56
Албенче,много съжалявам за случилото се с майка ти,поздрави я специално от мен и да се оправя бързо.Мария,благодаря ти,че си показала картината на Калина на децата,тя много се зарадва,когато й казах.Фиско,страхотен психолог си,евала! Simple Smile Чета ви,но не мога да пиша,момичета,простете.

# 57
  • София
Стефани, когато можеш - тогава ще пишеш.
Абет, все така да се оправя Катето и дано вече няма инциденти.
Мери, да пием ли вече за новия апартамент?
Ани за втори път този месец получава или - ниско кръвно или хипогликемична криза. Все в маршрутката от НБУ към центъра и става лошо. Предния път я свестявали м салона. Сега се прибрала и Пламен и давал обяд, правил айрян, купил шоколад. Полежала малко и отиде за 2-3 часа до салона. Чудя се на какъв лекар да я водя?
Отделно си мисля, че може да е от маршрутката. Аз хич не обичам да се качвам на такова чудо - схлупено ми е и като карат безумно. Да съм се возила 3-4 пъти в живота си в това. Предпочитам да се бутам в гр. транспорт.

# 58
  • Ямбол
Айша, натоварването и безсънието си казват думата. Трябва да си почива и да се храни. Много течности. Тя се претоварва. Вярно, млада е, но има предел на силите си.
Мерипопинс, аз вече съм готова с чашата и наздравицата. Откакто спрях да пуша, много ми с е услажда винцето  Embarassed

# 59
  • София
Мария, тя в ученето не си дава много зор. А за спане - като всички млади. Храни се добре, но съм сигурна, че вода не пие. Дали може да се каже добре на ядене само на месо с картофи и ориз или само месо. Това салати, плодове - много рядко. Обикновенно салатата е към хамбургера или дюнера. Виновна съм, като беше малка през деня я гледаха баба и дядо. Те бяха полуподвижни и със тежка склероза. Та и даваха пари да купува подобни храни от пазара пред блока им. Свикна и така и харесва. Като беше малка  ходех на работа и нямаше как да бъда постоянно с нея за да я науча на много неща за здравето. Вечер за 2-3 часа кое по-напред.
Сега мога и да си седя в къщи, но няма смисъл - нея я няма.

Общи условия

Активация на акаунт