Попътен вятър на порасналите ни деца - 2

• 29 571
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Момичета здравейте,
продадох моя и вече съм бездомна. Не пийте докато не вкарам дупе в новия, че да не остана посред зима пред блока. #Crazy
Внесох 35% от сумата за новия и подписах предварителен.Спешно ми трябва фирма за мебели, която да заведа да види, да вземе размери, да кажа какво искам и да ми го направи до 21-ви идния месец.Имате ли познати по такива фирми? Там имат договор с една, но те ми дават оферта от 8 000 евро, което като сметнах грубо при това какво искам и ми дойде двойно на цена.

Асе,
Ани не пие течности, това го гарантирам.Кръвното и е ниско, което е абсолютно нормално за възрастта и и от там идват припадъците в затворени и задушни пространства.Така припадах по рейсовете и аз и то поради тез две причини.И до сега съм така, но не съм вече така кльощава.

# 61
  • София
Мери, половин честито. Тази серия от филма с Ани я играхме 2002 г., преди да дойдем в Дианабад. 45 дни -нещата ни в гараж, а ние на гости. Просто моята продавачка беше адвокатка - нумероложка и искаше да се изнесе на определена дата. Та и цената намали по тоя повод, няма лошо.
За мебелите - аз никога не поръчвам от фирма. Просто си ходя с рулетката по големите магазини, меря и каквото харесвам плащам. Тия фирми - я свършат работа навреме, я не. Като чета в Наш дом - все фирми за мебели и проектиране ги излъгали. Предпочитам да пазарувам от Еником в началото на Дружба - там като си платиш качват мебелите до стаята. И самите мебелни магазини си имат проектанти. Но все ме гложди кога ще  изпълнят поръчката.
Иначе за водата - ясно ми е, но няма как да я накарам. Баща и беше също толкова небрежен към здравето и живота си.

# 62
Мери, в Зоната има доста голям избор, но все пак провери за условията. Предварително честито, а после пак ,като подслониш дупе в новия  Wink   bouquet
Дано в новия имаш инсталирана кухня, която те устройва, защото за поръчка и изпълнение на кухня се чака най-много.

# 63
  • София
Кухня имам, не ми трябва.Купувам с паркет, готови бани и тоалетна и то луксозни, стени латекс, осветителни тела, кухня с пет ел.уреда вградени. Трябва ми останалото.Два гардероба с плъзгащи огледални врати, два комода, две спални с нощни шкафчета, маса за хранене със столове, бюфет един вид, разни дребни етажерки и т.н.

# 64
Мери,честито за половината свършена работа! Hug Права е Ася,грабвай ролетката и по мебелните магазини. За нула време ще си намерите това ,което ви трябва.  Peace

# 65
Адашче ,  Hug на хаирлия да е ! Praynig Честит ти нов дом - казвам го , защото знам , че всичко ще се подреди по начина , по който искаш ! Peace
Аз съм много доволна от мебелни магазини "Ким " - напрвиха ми всичко , както трябва и в срок ! Магазинът се намира в Младост 1 , на ХМС. Имат и сайт - прегледай го !
Момичета , слънчев и успешен ден ви пожелавам , аз хуквам , че днес  #Crazy!
Много  Hug Hug Hug на всички !

# 66
  • София
 gospojata , днес ти пожелавам един прекрасен ден, пълен с усмивки и удовлетворение от ревюто. Да ги сразите там, дълго да ви помнят и още повече да ви канят   bouquet

Мери, имам познати с дизайнерска къща и мебели, ама са скъпчии. Ако все пак те заинтересува мога да ти дам връзка, а може и отстъпки да изкрънчим. Мебелите им са италиянски и много качествени, ама са си цифра  newsm78

Хубав ден, момичета и до скоро  Hug

# 67
  • Ямбол
Здравейте, момичета!
Мерипопинс, честито, мила! Сугурна съм, че всичко ще е наред, щом ти си се захванала  Hug

Госпожата, сподели, моля те - какво ревю правиш? Много успех от мен и стискам палци всичко да мине като по вода  Peace
Хубав ден на всички !   bouquet

# 68
Привет дами!  bouquet Hug

Е Мери виждаш ли колко са ти писали ,ще успееш , дружинката ни няма грешка! Peace

gospojata,прекрасни емоции от мен! Hug Heart Eyes

Успешен и спорен ден ,аверчета!  Hug

# 69
Мили мои , много ви благодаря за подкрепата и пожеланията ! Hug Надявам се довечера да са ми останали силички и да мога да се включа с няколко думи ! Praynig

# 70
Мери - честито начало , всяка следваща стъпка да е лека  и късметлийска! Hug
gospojata , " твойте" дечица имат страхотен късмет с такива учители !
Мамините , колко ли се вълнуват !  Blush
Дано не само да ви аплодират, ами да се стегнат и да ви спонсорират ! Peace

# 71
Мери,честито покупка и то каква!Само хубави мигова,много радост и любов да има в дома ти!
Госпожата,днес ти пожелавам да оберете точките дето се вика,но не се и съмнявам,че ще е така,като те знам каква си фурия и колко енергия си вложила в начинанието. Grinning
Албенче,надявам се при теб всичко да е наред,миличка.Прегръщам ви Hug

# 72
  • София
И тук няма никой  newsm78
Приятна вечер на всички  и  Wine Glass

# 73
Момичета , благодаря за пожеланията и палцестискането ! Струваше си !Взехме им акъла , изобщо не очакваха подобно нещо !Имаме покана за бъдещо сътрудничество , а най- важното -президентът на всички клубове в България , лично ни покани май месец , догодина , на международната среща на всички клубове ! Party Като се видим , ще разказвам по- подробно , че не е удобно сега!
Абет ,  Heart Eyes толкова ме трогна!
Фиско ,  Hug ти като един счети , си много далновидна! Wink
 А децата бяха приказни - истински манекени, дефилираха , като че ли само това правят - усмихнати , артистични ... Много ги обичам ! Heart Eyes
Целувам ви всички и отивам да лягам , че съм като изцедена ! Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 74
О ,Мери страхотни новини ,ти си го заслужаваше това ,ПОЗДРАВИ за ТЕБ и ДЕЧКОВЦИТЕ!  bouquet Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт