. Досега не ми се е случвало да срещна майка, която, виждайки, че детето и се разболява, да не го дръпне настрани от бебето. Това е въпрос на възпитание и отговорност. Отношенията в семейството на мъжа ми са абсурдни според мен, защото там всички проявяват крайна съобразителност и тактичност във взаимоотношенията си един с друг и особено с майка им и в същото време 5 пари не дават за чуждите хора-все едно нещата при равни други условия са обърнати на 180 градуса. Със свекърва ми се напетлахме жестоко преди няколко месеца само защото я помолихме да не пуши вкъщи заради бебето-какво и как да и кажа, че да ме разбере?! И понеже тя се обижда за щяло и не щяло, като жена, отгледала 6 деца, ако аз и направя забележка по повод детето и то в нейната къща, пак ще се хванем за гушите-на сина си не би трябвало да се обиди. Ще кажете, че аз съм проявила безхарактерност и да не се оплаквам сега и ще сте прави. Просто не исках да ставам зла и да не им позволявам да се радват на дъщеря ни докато сме там. Изобщо не твърдя, че нарочно са я разбояли, за тях навиците, които имат са си добри-дет се вика, 6 деца са оцелели така
И преди е имало подибни ситуации, и в бъдеще ще има, моля ви, подскажете ми как да противодействам без да ги обиждам и да се караме.
Да знаеш по-голямата част са такива...
и след това да си отдъхнеш за по-дълъг период от време.