За родителските правила и дипломатичните резачки...

• 3 165
  • 31
  •   1
Отговори
# 30
Ти искаш хем вълкът сит ,хем агнето цяло. Няма как да стане.
Хората  мноооого се съобразяват,но само със себе си  Joy
Много точно казано. Ама хората наистина са си чешити. Преди да родя свеки информира мъжа ми, че ще дойде да ми помага за 1 месец и ще доведе и каката защото няма кой да я гледа. Което не е вярно, защото каката ходи на градина. После стана ясно, че нямало кой да я води и взема от градина-от 5 калпака все един би следвало да намери време. Казах, че не желая да води детето при новороденото ми бебе, а и аз имам нужда от почивка-обиди ми се. Дойде след 2м. вкъщи, помолихме я да не пуши-обиди ми се. Представата и за помощ беше да вземе малката все едно мен ме няма, аз да се оправям с домакинската работа. Обясних и, че виждам помощта по друг начин-обиди ми се. Това са напълно нормални неща, нито съм я нагрубила, абсолютно културно и възпитано и го казвам. Самия факт, че и противореча-коя съм аз, та нейните собствени деца са винаги съгласни с нея-я обижда. Отказите ни винаги са формулирани и от двамата с мъжа ми, но за нея аз съм тази, която го настройва. На такова каквото и както да кажа, все ще съм невъзпитана простачка. Вече съм уморена от тези непрекъснати войни, а те тепърва започват.
А, и нещо друго се сетих. И аз си мислех, че е добре да не ходим в такива преходни сезони когатовилнеят вируси, ама там са 3 деца, едното от които на градина. Предвид, че нямат навика да се пазят един друг, от 3 деца и 4 възрастни постоянно някой е я сополив, я продрискан. Лятото пак така. Ми кога да ги събера?!

абе знам че на чужд гръб и сто тояги са малко, ама бих те посъветвала хич да не ти дреме. щом ти се обижда за такива елементарни неща, за които би трябвало сама да се досеща като майка, значи малеееее  ooooh! много ми хареса как някой каза, че ти си ангел-хранител на твоето дете - ами пази си го. ако с мъжът ти сте на едно мнение по въпросите за отглеждането на детето и неговото възпитание, значи всичко е наред.
успех, но наистина и аз не мисля че можеш хем да си "добрата", хем да отстояваш собствените си виждания за твоето дете и да го гледаш както ти искаш  Peace   bouquet

# 31
  • на брега на морето
Есме, бял кахър да е протеклото носле на бебето дори и да ти звучи свинско Hug
Аз какви истории имах със зълвата, когато голямата ми дъщеря беше бебе, та до двегодишната й възраст  ooooh! главата да си скъсаш.

Общи условия

Активация на акаунт