Модел или АНТИмодел е семейството на родителите ви за вас?

• 8 886
  • 167
  •   1
Отговори
# 135
Твоите правила и твоята територия - не е ли под контрол  Thinking
Лошото е, че ти си мислиш, че ти си причината да живеете така, а всъщност мъжа отдавна да си беше тръгнал, ако нещо не му се харесваше. Но инак е хубаво една жена да си вярва, че е силна и всеможеща и владее мъжките сърца.

# 136
С риск да прекъсна диалога, който се е заформил - за мен семейството на родителите ми е модел, с малко изключения. В повечето отношения бих се радвала ако постигна поне това, което те ми дадоха.

И честно казано съм шокирана, че това далеч не е преобладаващия отговор  Sad

# 137
Твоите правила и твоята територия - не е ли под контрол  Thinking
Лошото е, че ти си мислиш, че ти си причината да живеете така, а всъщност мъжа отдавна да си беше тръгнал, ако нещо не му се харесваше. Но инак е хубаво една жена да си вярва, че е силна и всеможеща и владее мъжките сърца.

bouquet Вярвам само в себе си и знам - животът на човек е такъв ,какъвто сам си го направи и това зависи изцяло от него..Стеченията на обстоятелствата само затрудняват или улесняват този процес, единствено  за да е интересно..(Под секрет: Казват ,че съм властна натура и с мен се живеело трудно ,но чудесно Laughing> - ха иди ги разбери как едновременно и двете..ама  Embarassed...)

# 138
Абе така е, но живееш ли с друг - двамата го градите, не само ти.
Е и на мен казват, че съм властна, избухлива, но явно такава трябва да бъда, щом се чувствам добре  Laughing

# 139
Абе така е, но живееш ли с друг - двамата го градите, не само ти.
Е и на мен казват, че съм властна, избухлива, но явно такава трябва да бъда, щом се чувствам добре  Laughing
Ми лично при мен да съм кротка е в моя вреда(това го разбрах след 10 години живот с един мъж)..Опитвах се да изграждам дом и семейство според неговите представи..Сега от години го градя по моите и съм щастлива...
А не е нужно да си избухлива(само властна  бъди  Laughing)

# 140
Като чета постовете на Елица за тихия,подреден и уютен дом,си представих как вечер преди секс, мъжът и си съблича дрехите/сам! Mr. Green/ ,сгъва ги прилежно и ляга до жена си в семейното ложе...
Нещо от сорта на английските лордове и лейди! Mr. Green
Интересно защо ли ми навяха подобни асоциации... newsm78 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 141
А,забравих още нещо -аз си мислех,че семейният живот се гради от двама! newsm78
Може би съм живяла в заблуда... Mr. Green

# 142
Да,семейството на родителите ми е модел. Топлината, задружността, а и любовта им до смъртта на баща ми ..
Колкото до това кой определя правилата у дома..ами жената е тази. Ние жените сме като божествата лари-ние сме тези, които  поддържаме огъня в домашното огнище, даваме живот. Мисля, че е редно и да изискваме ред и тишина в дома си. Може и аз да съм властна, но хората покрай мен са щастливи. Wink

# 143
Баба ми казваше,че мъжът бил главата на семейството ,а жената врата..на където се завъртял врата- натам гледала главата Wink..И той наистина прави точно както го описа- сгъва ги прилежно..Изключвам моментите,в които няма да си ляга-тогава ги пилее по пода(но това са други теми)..Просто ми е домошар,кулинар и добър (втори) баща на детето ми...

# 144
Elica. мъжът ти не е такъв заради твоите правила и заради заплахата ако не ги спазва да си отиде.
Просто си е такъв и характерите ви си пасват.

# 145
Защо трябва непременно да плаша?Брех!Изкарахте ме вещица и мъжемразка  Joy..Спирам да пиша и да се обяснявам по темата..Просто ви разказах за "моя" модел за семейство .От опит виждам ,че рядко се срещат такива семейства...И да - казват ,че бил кротък и ме гледал в очите..Не е от кротките никак,но създава вид на такъв навън..И все пак смятам,че прие начина ми на живот ,просто защото му харесва след напрегнат ден да се прибере у дома,да бъде посрещнат с целувка,да мирише от кухнята вкусно и т.н..

# 146
100% антимодел.

# 147
Защо трябва непременно да плаша?Брех!Изкарахте ме вещица и мъжемразка  Joy..Спирам да пиша и да се обяснявам по темата..Просто ви разказах за "моя" модел за семейство .От опит виждам ,че рядко се срещат такива семейства...И да - казват ,че бил кротък и ме гледал в очите..Не е от кротките никак,но създава вид на такъв навън..И все пак смятам,че прие начина ми на живот ,просто защото му харесва след напрегнат ден да се прибере у дома,да бъде посрещнат с целувка,да мирише от кухнята вкусно и т.н..

Не е приел твоя начин на живот това Е И неговоия начин .

# 148
Ако съдя по разказите от бракоразводното му дело(което открих сред документите ,които донесе у дома) въобще не му е бил начин на живот..Но стоп с кирливите ризи...не можеш да ме убедиш ,че относно него нещо е истина ,единствено  защото без да си му виждала дори очите ти просто си си въобразила ....

# 149
Elica.   не му е бил начин на живот с бившата ,както казах паснали сте си .
Убедена съм ,че с налагане на правила и заплахи за раздяла един човек не може да се промени коренно.
Ако пиянде, насилник ,истерик или коцкар просто едва ли ще стане и да има промяна тя ще е временна.

Общи условия

Активация на акаунт