Вярвам само в себе си и знам - животът на човек е такъв ,какъвто сам си го направи и това зависи изцяло от него..Стеченията на обстоятелствата само затрудняват или улесняват този процес, единствено за да е интересно..(Под секрет: Казват ,че съм властна натура и с мен се живеело трудно ,но чудесно
..И той наистина прави точно както го описа- сгъва ги прилежно..Изключвам моментите,в които няма да си ляга-тогава ги пилее по пода(но това са други теми)..Просто ми е домошар,кулинар и добър (втори) баща на детето ми...
..Спирам да пиша и да се обяснявам по темата..Просто ви разказах за "моя" модел за семейство .От опит виждам ,че рядко се срещат такива семейства...И да - казват ,че бил кротък и ме гледал в очите..Не е от кротките никак,но създава вид на такъв навън..И все пак смятам,че прие начина ми на живот ,просто защото му харесва след напрегнат ден да се прибере у дома,да бъде посрещнат с целувка,да мирише от кухнята вкусно и т.н..
..Спирам да пиша и да се обяснявам по темата..Просто ви разказах за "моя" модел за семейство .От опит виждам ,че рядко се срещат такива семейства...И да - казват ,че бил кротък и ме гледал в очите..Не е от кротките никак,но създава вид на такъв навън..И все пак смятам,че прие начина ми на живот ,просто защото му харесва след напрегнат ден да се прибере у дома,да бъде посрещнат с целувка,да мирише от кухнята вкусно и т.н..Препоръчани теми