ИМАМ НУЖДА ОТ ВАС !

• 12 835
  • 139
  •   1
Отговори
# 105
  • в полите на Балкана
"Бясна съм на държавата , че трябва да показвам детето си като атракция , за да се боря за живота му.Не исках да му причинявам това."
Чета, плача и преглъщам...горчилката...
Здравеопазването в България може би трябва да се прекръсти на здравеотнемане. Sad
Горката майчица, какво ли й е коствало това-унижение, гняв, безсилие, надежда, болка, разочарование.
Бих й казала, че е силна, но тя си го знае.
Бих я прегърнала като майка майка, въпреки че не я познавам дори, но думите й докоснаха и моето сърце.
Успех, Ками!Желая ти от все сърце да преминете през това и то да ви направи още по-силни. Flowers Four Leaf Clover

Напълно те разбирам  Hug
Когато пуснаха темата се чувствах сама,не разбрана и най-вече се обвинявах,че му причиняавам това за да поддържам живота му.  Днес три дни след изписването ни от болница, в която му бяха направени всички възможни изследвания и те са много добри с малки изключения знам, че си е струвало. По-лошото е, че държавата ни хал хабер си няма за различните наши деца.  Продължавам да събирам средства за детето си и се надявам идната година отново да мога да го водя 5-6 пъти на Тузлата.

Пожелавам на Саши и семейството му късмет и многооо надежда.  bouquet

# 106
http://btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=144313
Имаме и тяхната подкрепа, ако се наложи да се събират още пари след операцията, зовът за помощ ще остане на сайта и след това.

# 107
Дарените средства  в сметката на Алекс до 04.11.2009 са: 56090.20 лв. и 1391.57 euro. От тях - 23 003,88 Евро (45 087.60лв.)- сумата необходима за операцията на Саши вече е преведена по сметка в клиниката.Парите,които се съберат до края на кампанията/08.11/ и не бъдат използвани за лечението на Алекс ,ще бъдат дадени на други дечица,които имат нужда.
Ками и Саши са пристигнали нормално в Париж.Настанени са в общежитие /или хотел- не разбрах точно/ към посолството.Добре са и все още се адаптират в обстановка.На 06.11. имат среща с лекар от клиниката.
По молба на Ками и съпругът й публикувам следният текст:"Благодарим на всички които са съпричастни със съдбата на нашето дете! Благодарим за разбирането и подкрепата в нашата борба със заболяването на Алекс . Ние Вярваме , че тази борба има надежа и нашето дете ще прекрачи прага на живота, здрав. Много деца живеят с коварни заболявания и всички те имат надежди и мечти . Благодарим за това, че помагате животът да не е мечта!"
Благодаря и от мое име и се моля и желая късмет на Саши!

# 108
Извинявам се невжестворо, но...
не съм сигурна на кой номер точно да пратя sms,
за да съм полезна???
Ще се молим чудото да стане скоро!!!

# 109
СМС - кампанията приключи.

# 110
Дарените средства  в сметката на Алекс до 04.11.2009 са: 56090.20 лв. и 1391.57 euro. От тях - 23 003,88 Евро (45 087.60лв.)- сумата необходима за операцията на Саши вече е преведена по сметка в клиниката.Парите,които се съберат до края на кампанията/08.11/ и не бъдат използвани за лечението на Алекс ,ще бъдат дадени на други дечица,които имат нужда.
Ками и Саши са пристигнали нормално в Париж.Настанени са в общежитие /или хотел- не разбрах точно/ към посолството.Добре са и все още се адаптират в обстановка.На 06.11. имат среща с лекар от клиниката.
По молба на Ками и съпругът й публикувам следният текст:"Благодарим на всички които са съпричастни със съдбата на нашето дете! Благодарим за разбирането и подкрепата в нашата борба със заболяването на Алекс . Ние Вярваме , че тази борба има надежа и нашето дете ще прекрачи прага на живота, здрав. Много деца живеят с коварни заболявания и всички те имат надежди и мечти . Благодарим за това, че помагате животът да не е мечта!"
Благодаря и от мое име и се моля и желая късмет на Саши!
\

Ние сме с ВАС!

Praynig Praynig Praynig

# 111
Вярвам, че всичко ще мине добре Praynig

# 112
dachita, моля те, давай ни информация за Алекс.

# 113
Много серадвам,че Сашко,вече е в Париж.
На 8-ми ли беше операцията.

Давайте инфо

# 114
  • София/Осло
Чакаме добри вести!  Hug

# 115
Някакви новини?
Как е Алекс?

# 116
На 12.11.2009г. операцията на Алекс е минала успешно. Продължила е около 8 часа.До вчера /13.11./ Саши през повечето време е спал ,защото е  бил на силни обезболяващи /морфин/ .  Вече е само на лекарства/антибиотици/ и  са започнали раздвижване на половин час с някаква машина.Чувства се добре.
Довечера имам уговорка да се чуя с Ками.Ако имам повече информация ще пиша тук и във фейсбука.

# 117
# 118
  • София/Осло
Чудесни новини . Дано всичко скоро свърши и Алекс да се прибере жив и здрав у дома   bouquet

# 119

Саши  в клиниката в Париж /14.11.2009г./Това е машината за раздвижване.

Общи условия

Активация на акаунт