МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 43: насладихме й се и ще я запомним

• 25 242
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
 Ако е игрален филм може да е със субтитри,но сериал от 70-80 епизода,за който се предполага,че тече като фон в ежедневието на една домакиня ,задължително трябва да е дублиран.Друг е въпросът,че не мърдах докато гледах.Не дай Бог някой да звънне или да си позволи да ме занимава и разсейва Twisted Evil

# 526
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
ох,понеже днес компа ми цял ден ми се прави на вери оупън ,заради което го рестартирам периодично,та по време на последния рестарт,отидох в хола да пална една цигара.Баща ми  ме погледна и ми вика-Мичке,кво прави Джемката?
край,примири се човека Joy Joy Joy Joy
  Joy Joy hahahaМинал е вече през фазите на отричането и гнева.Вече сте в спокойните води на примирението. Laughing

# 527
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Твоето е нищо.Аз един ден вършея из нас и само гледам часовника да не закъснея за филма.Накрая вече готова,правя си кафе и сядам да загрея с Блясък и стиин мопа,обаче на вратата се звъни,отварям и кой да видя един приятел,който не бях виждала ог 94-та година.Минавал покрай нас и решил да се отбие.Гледам го и се чудя кво да предприема,хем се радвам,хем ми идва да му сплескам муцуната.поканих го,изслушах му мрънкажите на тема живот,филма през това време почва и аз понеже съм болезнено откровена,като скочих от дивана и му викам-Иве моля те да си ходиш,много ми е важно да го гледам този филм,ето ти телефона ми ,обади се в средата на септември да се видим. ooooh! ooooh! ooooh!
още не е звънял hahaha hahaha hahaha

# 528
Твоето е нищо.Аз един ден вършея из нас и само гледам часовника да не закъснея за филма.Накрая вече готова,правя си кафе и сядам да загрея с Блясък и стиин мопа,обаче на вратата се звъни,отварям и кой да видя един приятел,който не бях виждала ог 94-та година.Минавал покрай нас и решил да се отбие.Гледам го и се чудя кво да предприема,хем се радвам,хем ми идва да му сплескам муцуната.поканих го,изслушах му мрънкажите на тема живот,филма през това време почва и аз понеже съм болезнено откровена,като скочих от дивана и му викам-Иве моля те да си ходиш,много ми е важно да го гледам този филм,ето ти телефона ми ,обади се в средата на септември да се видим. ooooh! ooooh! ooooh!
  newsm62 rotfImao rotfImaoТи направо ме уплаши.С каква ли физиономия си е тръгнал човечецът? hahaha Joy hahaha

# 529
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
И аз бях така,не давах да ме притесняват по време на филма.Понякога съм се заключвала дори.Сядах на дивана още от Блясък да не изтъва случайно нещо.Със себе си вземах няколко пакета с храна и нещо за пиене,а в ръцете си лаптопа да ви чета през рекламите.И не мърдах от това положение докато не минат и надписите. Rolling Eyes Още се чудя добре ли съм? newsm78

# 530
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
 newsm62 rotfImao rotfImaoТи направо ме уплаши.С каква ли физиономия си е тръгнал човечецът? hahaha Joy hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Не е за представяне. hahaha

# 531
Абе малко пообъркан ми изглеждаше Joy Joy Joy Joy,но едва ли много съм го втрещила,единствено ако си е мислел,че след като съм се задомила и  родила,съм се "подобрила",е преминал лек полъх на разочарование през главицата му hahaha hahaha hahaha

# 532
  Приятелката ми от Ирландия си беше дошла и се обади да се видим.Момичето си идва веднъж годишно , а като я чух единствената ми мисъл беше "не сегаааа".Трябваше да се отбия до тях след работа или да се прибера да гледам сериала-познайте какво направих Embarassed.В крайна сметка се наложи след два дни да ми дойде на крака до работа за да не си замине без да сме се видели.Ужас.Досега се срамувах от себе си,но вече не Laughing Болезнената откровеност на lacunababe ми подейства като терапия  Laughing Joy

# 533
Хайде и аз да се включа с една история - лятото гледах епизодите на турски напред. Като си бях вкъщи - хубаво, обаче отидох при баща ми. А той - авторитарен режим: на масата по 5 часа да си говорим, вечер по телевизора вървят неговите сериали, ама всички трябва да гледат, ако седна на компа - сърди се, че не си общуваме. И така - няма време за епизодите. Отделно, като разбра, че гледам на турски, и направо щеше да ме размаже с поглед. И аз измислих - ставам към 4-5 сутринта, до 7, когато той става - гледам един епизод. Още първата сутрин ме засече. След това се упражнявах в слизане по стълби с пантофи в ръка, въздържане от тоалетна и други Жертви, които направих за Джемката. Лакунче, при мен е добре, при теб как е? Добре че баща ти не пита - Как е зетят?

# 534
А,как ще се срамуваш!Тез пък емигрантите са ми много странни,като си дойдат и всички тука трябва да сме строени и да припадаме.Кво толкоз,ако не се видим една година.Те пък си мислят,че ние тука още сме във соца и се чудим по цял ден къде да го снесем.Да си лекуват носталгията по друг начин или поне по друго време(не когато дават мелодията)

# 535
Хайде и аз да се включа с една история - лятото гледах епизодите на турски напред. Като си бях вкъщи - хубаво, обаче отидох при баща ми. А той - авторитарен режим: на масата по 5 часа да си говорим, вечер по телевизора вървят неговите сериали, ама всички трябва да гледат, ако седна на компа - сърди се, че не си общуваме. И така - няма време за епизодите. Отделно, като разбра, че гледам на турски, и направо щеше да ме размаже с поглед. И аз измислих - ставам към 4-5 сутринта, до 7, когато той става - гледам един епизод. Още първата сутрин ме засече. След това се упражнявах в слизане по стълби с пантофи в ръка, въздържане от тоалетна и други Жертви, които направих за Джемката. Лакунче, при мен е добре, при теб как е? Добре че баща ти не пита - Как е зетят?

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
ще му сложа снимка в рамка,да си я слага на масата и да му вика:А наздраве зетко!
даже мога да му предложа етикет за виното дето сега сложи,като стане ще му избачкам една изненада

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 20:56 от lacunababe

# 536
 Голяям смяяяях  Joy Joy Joy Joy Сега разбрах защо ми е толкова жал за Макбулето и приемам съдбата и присърце,просто виждам накъде отиват нещата Laughing

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 21:02 от azzazzell

# 537
Голяям смяяяях  Joy Joy Joy Joy Сега разбрах защо ми е толкова жал да Макбулето и приемам съдбата и присърце,просто виждам накъде отиват нещата Laughing

и аз я чуствам много близка Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 538
  Хвърлям по едно око на "Денсинг старс" и си мисля- Ийт как ли би се справил в подобно шоу,ели в предишното издание с гюбеците. Laughing

# 539
Бе него си го представям,ама я си представи  Кеню във вихъра на танца!Той милинкия се чудя  и как е дефилирал с тая походка на тиранозавър рекс

Общи условия

Активация на акаунт