Здравейте,

• 2 973
  • 27
  •   1
Отговори
Незнам дали тук трябва да питам, ама ме интересува един въпрос. Знам, че младоженецът нетрябва да вижда роклята, а жартиерът може ли да види преди сватбата? Embarassed
Тъй като ми предстои сватба, а много ми се иска да му го покажа, попринцип не съм много суеверна, но все пак.

# 1
Здрасти и добре дошла. Брой жартиерите за част от роклята и не му ги показвай. Изобщо остави радостите от сватбения ден за самия сватбен ден. Сигурно има много важни неща, с които наистина е много добре да се занимаваш дотогава.
Бъди щастлива, много, много късмет в живота!  bouquet

# 2
да, благодаря за отговорът, но все пак ще си помисля, може просто да си взема друг за сватбата  Simple Smile

# 3
Друг съпруг ли ще си вземеш за сватбата? Жартиер? Наистина ли мислиш, че е забавно пред всички гости мъжът ти да ти се вре под полата? ... Едва ли е важно дали ще го види преди това.

# 4
Говоря за жартиера,попринцип честно казано, сигурно няма да ми се вре под полата, пред родата. (а после  Wink ), пак казвам, не съм суеверна, беше ми интересно дали може все пак. Да сигурно звучи тъпо, за което съжалявам.Ох, стана много объркано.

което исках да питам е дали някой знае дали моя първа братовчедка може да ми е кума? НАвсякъде чета различно, даже нещото, което ме обнадеждава е , в един форум имаше, как сестри са си кумували и зависи от църквата. Вие какво мислите? МНОГО БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ВНИМАНИЕТО

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 17:45 от AnMary

# 5
което исках да питам е дали някой знае дали моя първа братовчедка може да ми е кума? НАвсякъде чета различно, даже нещото, което ме обнадеждава е , в един форум имаше, как сестри са си кумували и зависи от църквата. Вие какво мислите? МНОГО БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ВНИМАНИЕТО

първо   bouquet да ти честитя  Wink
така аз бях кума на моята първа братовчедка , преди около 5 години,
тогава проучих по въпроса всичко и в нетО и при попО  Mr. Green няма проблем
по жартиерения въпрос
тотално безмислен Хамерикански атрибут ...освен ако маЖо , ти н е е такъв ...може да си го спестите
единственно роклята не трябва да вижда  Shocked
другите аксесоари няма проблем , обувки,шапки;бижута...

# 6
  bouquet      newsm10     МНОГО БЛАГОДАРЯ, АМА МНОГО.  За всичко

# 7
Ще чуеш много  - "това не се прави,онова така трябва" и т.н.Всичко е фолклор!Също съм против американските тъпотии!
Честито и слушай сърцето!  bouquet

# 8
  • София
А защо не трябва да вижда роклята?  Thinking

# 9
Я не се затормозявай с това трябва и онова не трябва! Това е вашият ден - единственото, което наистина трябва, е да се постараете да го направите незабравим   bouquet
Има безкрайно много традиции (наши и чужди) и куп суеверия, които, когато попиташ защо, всички свиват рамене и не знаят, но - "Така трябва!" Ами, не, мерси!
Ако искам - и роклята ще му покажа, и жартиера, и гащите  Laughing
Съветвам те само да гледаш по-ведро на нещата, да не робуваш на куп неясни условности и да вземеш само това от традициите и обичаите, което ти допада на теб и на бъдещия съпруг. Щото, ако всичко е наред, друга сватба няма да имаш  Wink

# 10
Говоря за жартиера,попринцип честно казано, сигурно няма да ми се вре под полата, пред родата. (а после  Wink ), пак казвам, не съм суеверна, беше ми интересно дали може все пак. Да сигурно звучи тъпо, за което съжалявам.Ох, стана много объркано.

Мисля, че може братовчедка ти да ти е кума, на една приятелка кума и кум и бяха съответно сестра и неговия брат близнак Simple Smile

# 11
  • Талант на 2012,2013 г.
Хич не се замисляй над това или онова. Така няма да усетиш сладоста на единствения ден в живота ти. Peace

# 12
Да и аз така мисля,  това със чуждите обичаи и нашите, които са с еправели няма да стане. Неискам да ми е некомфортно или неудобно ( и на мъжа ми също), все пак е нашият ден и трябва на нас да ни е най -добре Simple Smile

# 13
Хубаво е поне булката да види.

# 14
Да, на снимка се брои също нали  Thinking   

Joy

Общи условия

Активация на акаунт