Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се прави бисквитно руло, което се овалва в масло и се счуква с орeхи?
Как се прави течен шоколад?
Как се прави крем за фуннийки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се прави бисквитно руло, което се овалва в масло и се счуква с орeхи?
За да направите бисквитно руло, което е оваляно в масло и смлени орeхи, първо пригответе тестото за бисквити. След като изпечете тестото за бисквити, го намажете обилно с разтопено масло. Накрая натрошете равномерно смлените орeхи върху маслото, покривайки цялата повърхност на рулото. Това ще придаде уникален вкус и текстура на вашето руло.
-
Как се прави течен шоколад?
-
Как се прави крем за фуннийки?
-
Как се приготвя сиропът за напояване на плодов сладкиш с компот?
-
Как се прави сироп от бъз?

Ето ти още две рецепти:
А как ми се дояде от това парченце на Анук - жадната монахиня.Мама я правеше често, но при нас крема беше от разбити белтъци в които се сипва горещ карамел.Аз вече не рискувам със сурови яйца а така вкусно беше - ех.
абсолютно си ми любимка ! Много благодаря, ще се пробвам веднага 
) Та филийките ги режа на малки кубчета и с малко масълце ги пържа в тиган докато хубаво се зачервят. През това време в тенджера слагам около литър и половина вода да заври с 2-3 суп. лъж. масло. Останалия хляб накъсвам на едри парчета и когато водата заври го изсипвам наведнъж в нея. Намалям огъня и бъркам сместа около 5 мин. Понеже всичко правя на око, ако сместа ми се стори много гъста добавям вода (или още хляб, ако съм прекалила с течността 

- бързи и лесни: