Акушер-гинеколози- Варна 3

• 189 923
  • 797
  •   1
Отговори
# 705
И аз съм доволна от д-р Цветкова.
Тя ми проследи бременността и тя изроди Пашкулчето от подписа ми  Heart Eyes
Само да вметна, че от скоро не са в кабинета на ул. Битоля, а има нов център на Чаталджа  N 20  Grinning

# 706
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Нали сте наясно,че не виждам смисъл да ви лъжа.Обадих се по телефона и поисках час за м. февр. без претенции за дата,но ми казаха,че записват за първата седмица на април.Нито ме попитаха за какво става въпрос,а и аз не видях смисъл да споря.Казах и че не ме устройва тази дата и разговора приключи.

# 707
Нали сте наясно,че не виждам смисъл да ви лъжа.Обадих се по телефона и поисках час за м. февр. без претенции за дата,но ми казаха,че записват за първата седмица на април.Нито ме попитаха за какво става въпрос,а и аз не видях смисъл да споря.Казах и че не ме устройва тази дата и разговора приключи.
Разбира се не сме си помислили, че лъжеш. Аз знам колко е натоварена д-р Цветкова и наистина всичко е заето за месеци напред.
Просто споделих, че съм доволна от нея.
Иначе да ти кажа, че по принцип може да се иде и без час и да се чака, обикновено успяват да се вредят момичетата.
А   на Тодор Влайков в доста по не напрегнато.

# 708
iv.elina, аз също не съм имала предвид, че лъжеш - напротив - знам, че за преглед часовете са с месец-два напред заети и точно затова като звънях при двете си бременности директно казах без да ме питат "Искам час за установяване на бременност" и ме записаха без повече въпроси  Peace Просто човек трябва да знае как да подходи  Wink Flutter Blush

# 709
  • ВАРНА
iv.elina, аз също не съм имала предвид, че лъжеш - напротив - знам, че за преглед часовете са с месец-два напред заети и точно затова като звънях при двете си бременности директно казах без да ме питат "Искам час за установяване на бременност" и ме записаха без повече въпроси  Peace Просто човек трябва да знае как да подходи  Wink Flutter Blush

Да подходи към какво? Трябва да й се хареса ли на тази лекарка, за да й обърне внимание? Ако е лекар като лекарите е ДЛЪЖНА да приеме пациента, независимо за какво е дошъл.

iv.elina, един съвет от мен - избери си в коя болница ще раждаш. После и лекар, който да работи в съответното родилно отделение и след това да води раждането. Всичко друго е лъскава фасада, 4 д-та и куп измишльотини. Оставам на разположение ако искаш да ти кажа как постъпих аз и съм изключително доволна от избора, който направихме със съпруга ми.

# 710
ПРАСУНЧО изцяло заставам зад думите ти.Колко време отнема един преглед-10мин. даже и те са много.Дай сега като се взема за светило да ходя да и се моля,как пък не.Жената,която вдигна телефона ако имаше интерес щеше да попита за какво става въпрос,а не аз да нахалствам.Евентуално при желание можеше да ми каже да отида в даден ден и че ще се опитат в промеждутък някакси да ме прегледа.Също не ми хареса факта,че си пробутват витамините на бременните.За тази цел има аптеки.

# 711
  • ВАРНА
точно тази докторица пък е едно светило  ooooh! мани, бегай  ooooh!

# 712
Изобщо нямам желание да споря  ooooh! Явно е, че жената зад телефона не може да има интерес при условие, че са претоварени, освен ако разбира се не е нещо неотложно, каквото е установяване на бременност и което зависи от пациента да го каже. Това имах предвид под човек да знае как да подходи - обаждаш се и казваш за какво се обаждаш  Wink Така могат да те приемат на време, или пък съответно ти да прецениш дали да не изчакаш месец, ако си само за рутинен преглед.

# 713
Цветкова - ако искаш да ти се усмихва винаги като отидеш и нищо да не ти казва е Ок. Не ми е проследявала бременност, ходила съм на рутинни прегледи само, не я препоръчвам изобщо, за нищо.

Споделям.

# 714
Е-е-е-е що така има и други недоволни?

# 715
Търся отзиви за д-р Митко Митев, от Майчин дом! Препоръчаха ми го! благодаря ви предварително, момичета!  bouquet

# 716
 Да добър е.

# 717
точно тази докторица пък е едно светило  ooooh! мани, бегай  ooooh!

Въх че съм съгласна  Joy, точно казано ...

Приятелката ми роди с акушерката докато светилото се правило на сърдито по редица причини.

# 718
Оле-е-е-е нямам думи,чак до там ли стигна да се прави на малко детенце?

# 719
Искам да попитам някой има ли впечатления за доктор Йорданова?

Общи условия

Активация на акаунт