[Тема 2] Шалът като стил на обличане

• 119 929
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Да, не може всички да ходим с шалове; маниаците са си маниаци. Аз отсега знам, че ще съм прекрасна дама на неопределена възраст като поостарея още малко Mr. Green, с шал.

Бз, кажи сега, къде да отида на пазар за шалчета като се озова в Истанбул; оказва се, че през декември ще имам път  Sunglasses И къде да търся моя колано-шал държач, нали там имало. Намерих го на още една страница, забележете, сред кожени конски артикули:
http://www.malvernsaddlery.com/index.php?Itemid=27&category_ … k=1&Itemid=27
(ще се опитам да си направя сама, ама питам, да знам, за всеки случай)

# 91
  • Варна
Здравейте, аз скоро се запалих по шаловете, затова още нямам колекция , но натам отиват нещата  Laughing
Наскоро си взех ето този http://shhhtsecret.snimka.bg/hobby/shopping.435688.15589603
http://shhhtsecret.snimka.bg/hobby/shopping.435688.15589604

# 92
  • Зеленият рай в сърцето на България
Моите повечето са тънички  Wink и се каня да изляза на лов за по-зимни шалчета. smile3508

# 93
Моите повечето са тънички  Wink и се каня да изляза на лов за по-зимни шалчета. smile3508
и аз съм така..  ooooh! Whistling

# 94
shhht.secret - Yay3a, cTpaxoTeH Шал!  Peace

===============

мишолина - Вземай химикал и лист и пиши  Laughing  Mr. Green.
1) значи почваш моловете Istinye=Истинье; Cevahir=Джеваъхир; Ak Merkez (да  видиш тенденции(форми, шеф и кройка, цветове, цени etc.) - намаленията почват около/след Байрама в края на Ноември и около/след Нова Година) - ZARA, Pull&Bear, Bershka, Stradivariys, Colin's, Mavi, Mango, Kotton, Batik, OXXO, AdilIşık=Аъдилишик etc.

2) Istiklal caddesi= улицата Истиклял на Таксим=Taksim- знайни и незнайни магазини и марки, по 5-8-10-12-15 liri на парче. (Не се лъжи да ходиш до Капълъ Чаршъсъ , ako e caMo 3a ШалoBe)

3) Седмичните квартални пазари (не са битаци, поне за тези, к/о имам инфо) - вторник в Levent=Левент, сряда в Yeşilköy=Йешил'кьой , неделя в Kadıköy=Кадъ'кьой.

*** 3a колана шалодържач Mr. Green ,май uмaше в Stradivarius, но миналата седмица не усnях да проверя(болна бях)

Успех в лова на/за шалове на TR земя (най-хубавото , винаги можежеш да се пазариш  hahaha Joy Mr. Green)

=====================

EceHHu  Whistling Laughing

Wink

# 95
shhht.secret страхотен е  Peace
bz невероятни неща показваш,, все повече се запалвам, а това не знам дали е добре  Crazy
............. и новият ми шал  Whistling
Обещах си че няма да си купувам скоро друг...............може би ще си изплета  knit  Mr. Green че студ се задава  cold

# 96
бейлис = Е, ама и този твоят шал е красота...Браво , браво  Mr. Green Wink Peace  ... (Е хайде, сега , как може да е лошо  Whistling - вЕрвай ми, нЕма страшно Mr. Green)

=---============-----=

HoBaTa колекция шалове на Old Navy :

=================

Heщo Tonлo  Laughing

ps: Ange - cHuMa лu гo  Whistling Wink? (4akaM(e)  Mr. Green )

# 97
bz това последното е супре ефекто Heart Eyes

... но не се вижда добре модела, за да може да се изплете  newsm78

# 98
bz това последното е супре ефекто Heart Eyes

... но не се вижда добре модела, за да може да се изплете  newsm78

ETo го целия (има като цепка на единия край (през тези единичните осморки, да гu нарека, е прекаран другият край)  Wink

Последна редакция: сб, 24 окт 2009, 23:28 от bz

# 99
 bouquet мерси, Бз. Какъв химикал; копи/пейст  Mr. Green, ще печатам като му дойде времето.

# 100

Ееее супер, аз си мислех, че и част от блузата е шал... но и така ми харесва  Wink Утре ще го покажа на майка ми да видим дали ще го разбере.

# 101
Наистина е супер ефектно! Но ми се струва, че на първата снимка все пак са два шала. Този отдолу или е широк и гладък от същата прежда, или е пак широк и гладък, но кръгов (т.е. без свободни краища.) Хммм, не знам дали обясних добре какво имам предвид. smile3506

# 102
# 103
# 104
MEdisa, снимките са огромни, дай само линк Wink

Един много интересен от Топшоп Peace
http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay? … 447&langId=-1

Общи условия

Активация на акаунт