Fragrancex.com - аромати и доставки- 9 тема

• 46 223
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
друг вариант според мен също приемлив е следният :
ако вече сте решили ,че не искате парфюма,свършили са ви парите или сте си поръчали друг от друг сайт - като пристигне пратката не я взимайте и пощите ще я върнат обратно на подателя доколкото знам .Така мисля няма да има прецакани - отказали сте поръчката ,връщате стоката обратно!
И всеки в крайна сметка както го е казала  densi решава според възпитамието и морала си! НО нека не излагаме страната си !Защото хората ни възприемат като БЪЛГАРИ ,не като Нина ,Николина,Павлина,Радостина и т.н

# 691
  • София
От кои дати получавате напоследък?
Имам една от края на декември.... като знам, че предната поръчка я чаках 2 месеца не смея да се надявам много, много де Wink

# 692
Вчера получих от 26.10, а на 23.12 получих от 10.12, няма логика в получаването на поръчките, но си мисля, че твоята ще е при теб всеки момент Peace

# 693
  • София
По темата за връщането на парите - на мен би ми било съвестно да не ги върна, обаче от друга страна доставката и нейния срок са част от сделката - която е очевидно неизпълнена в много случаи. Така че неспазването на ангажимента от едната страна, според мен, освобождава от ангажимент и другата страна.

Paypal си търси и взема парите от тях със сигурност. Има разследвания. Не случайно в Директа, ако си позволиш да пуснеш диспут веднага ти блокират акаунта. Никой сайт не иска да го разследват и да му пада международното реноме, както и да губи клиенти.

Ами като не иска диспути - да не създава предпоставки за такива! Малко е странно как пък така само този сайт е с такива масови дълги закъснения... Безплатна доставка имат и други сайтове, обаче са се погрижили да не ти излиза през носа... Безплатната доставка е маркетингова стратегия, а не лична услуга към някоя от нас, така че не мисля че това да държим на доставяне в приемливи срокове е каприз...
По тия причини диспути ще получават всеки път когато не си получа поръчката до 44-тия ден...

А за парите - момичето, за което е парфюма, реши да ги върне...  bouquet

# 694
Първо - купуваме 100% оригинални парфюми на смешни цени, второ - не даваме стотинка за доставка /отвъдокеанска/ и да - чака се, но все пак си получаваме поръчките, нали? По-бързият, сигурен начин, и не се чака - отиваш в БЗ - отрязват ти главата с едни 200% надценка и си тръгваш доволен, без да си чакал  изобщо.
Надявам се Ди да е права за болднатото, не искам да  ходя в БЗ  Crossing Arms (това в кръга на шегата).Аз вече наистина изгубих надежда  Sad

# 695
Първо - купуваме 100% оригинални парфюми на смешни цени, второ - не даваме стотинка за доставка /отвъдокеанска/ и да - чака се, но все пак си получаваме поръчките, нали? По-бързият, сигурен начин, и не се чака - отиваш в БЗ - отрязват ти главата с едни 200% надценка и си тръгваш доволен, без да си чакал  изобщо.
Надявам се Ди да е права за болднатото, не искам да  ходя в БЗ  Crossing Arms (това в кръга на шегата).Аз вече наистина изгубих надежда  Sad

На мен в БЗ не ми лъхат много на оригинални,но отдавна не съм и ходила..
А от сайта имаше ли вариант да се напише като "подарък" и да не бъде залепена фактура(поне така е в някои англ.сайтове и САСА).

# 696
  • София-Лагера
На мен досега не ми се е случвало да върнат пари,но си чаках 2 месеца за последната поръчка и понеже не съм като някои от вас паралии и отрупани с парфюми та за 2 месеца ми се посвършиха бедните резерви дето ги имах и е нормално да се изнервя повече от вас и да не ги възхвалявам.А манталитета не ми е български,по скоро тук играе чувство на справедливост.Със платена доставка или без пратките трябва да пристигат в един разумен срок,а тук има хора които и по 4 месеца чакат.Определено май по-рядко ще се обръщам към този сайт
Aми НЯМА да поръчваш.Този проблем не е от вчера.Чела си преди да поръчаш.
Видяла си ,че пратките се бавят по 2-3 месеца.
Като искаш разумен срок отиваш и си купуваш от магазина.

# 697
  • София-Лагера
Мене по-скоро ме интересува, дали те могат да разберат, че съм получила пратката. И това да има някакви последствия?
Някой ако е имал същият случай моля да сподели как е постъпил Praynig
Може.Правят разледване.
праща се писмо до твоя град и клон.Там виждат ,че си се подписала,когато си взела пратката.

Момичета тъпо е това което правите.Получавате и не плащате.

# 698
И моята от 6 дек още я няма. Още се въздържам да повдигна диспут, надайки се, че ще дойде парфюмчето все пак. Обаждах се в разменната пощ. станция в Г. Оряховица, където става митническото обслужване за Плевен - няма забавяне на пратките и такова нещо за мен не е идвало при тях!!! Писах пак на Фрагрансекс и пак получих стандартния отговор да чакам, че се бавели пратките в митница. Преди малко пак им писах, че в нашата митница няма забавяне и ще съм принудена да повдигна диспут в ПейПА Winkл. Бях ги питала и за политиката им при изгубена пратка, но не получих отговор. Така че, спазих препоръката на ПейПал за комуникация с търговеца, ще изчакам още няколко дни и ще повдигна диспут ща не ща.

Що се отнася до "дилемата" какво да правим, ако са ни върнали парите и все пак получим парфюма, един от приниципите ми е да постъпвам с другите, така както бих искала да постъпват с мен. Т.е. при положение, че от сайта са били коректни с вас, редно и вие да бъдете и да върнете парите или парфюма. Съгласна съм, че това петни мнението за нацията ни, което и без това хич не е добро, и то заслужено заради и ей такива тънканажи и бай ганьовцини.  Също така наистина може да се провери дали сте получили пратката си, не се ли сещате, че се подписвате при получаване без значение дали е препоръчана или не. Освен това и в разменните станции се описват и непрепоръчаните, макар и на ръка.  Забавянето идва от пощите, а не от сайта, не забравяйте, също. Обаче от сайта трябва да ползват нещо от типа на застраховка- от пощата би трябвало да им възстановяват сумите за такива пратки. Ето сега, продавача ми от британския ибей веднага ми пусна пак стоките още веднъж този път препоръчани, като ми обясни, че парите ще му бъдат възстановени от техните пощи.

# 699
  • In The Middle Of Nowhere
Хмм, ами мен лелята не ме кара да се подписвам когато са непрепоръчани пратките, ето последния път за 2 обикновени не се подписах  Thinking а и нали нямаха тракинг номер/тези от фр/
Както и да е, ако от фрагранса решат да проверят нещо сигурно ще намерят начин, аз предпочитам съвестта ми да е чиста.

# 700
На мен досега не ми се е случвало да върнат пари,но си чаках 2 месеца за последната поръчка и понеже не съм като някои от вас паралии и отрупани с парфюми та за 2 месеца ми се посвършиха бедните резерви дето ги имах и е нормално да се изнервя повече от вас и да не ги възхвалявам.А манталитета не ми е български,по скоро тук играе чувство на справедливост.Със платена доставка или без пратките трябва да пристигат в един разумен срок,а тук има хора които и по 4 месеца чакат.Определено май по-рядко ще се обръщам към този сайт
Aми НЯМА да поръчваш.Този проблем не е от вчера.Чела си преди да поръчаш.
Видяла си ,че пратките се бавят по 2-3 месеца.
Като искаш разумен срок отиваш и си купуваш от магазина.
О,благодаря че ми го каза,че падам от луната и току що проглеждам.Това го знам много добре,а и не пишеш по темата,защото аз писах по скоро за връщане на парите и всичките мнения последвали бяха за това.Не казваш нито нещо ново ,нито нещо смислено.А що се отнася до забавянето на пратките,досега няколко пъти поръчвах от този сайт и си ми идваха за 15-20 дена.

# 701
А има ли някой,който е  получил и не е платил?(въпроса е ироничен)Май за сега само се обсъжда въпроса какво да се прави ако това стане и всеки си исказва мнение.Аз по скоро бих си задържала парите,но не бих взела пратката,след като има и тази възможност.И къде виждате Байганьовщината при условие че и сайта не се е държал толкова коректно колкото казвате,след хиляда диспута хайде да им пратим след 2-3 месеца поръчката.Кое е коректното тук?

# 702
  • Варна
Мисля, че Фрагранса се държи коректно  Peace
Клеймото с датата на изпращането винаги съвпада с тази посочена в сайта. Друг е въпроса, защо се получава това забавяне.
Скоро имах поръчка от Америка (от Е-бей) която е тръгнала на 28.10. Пристигна на 29.12. Забелязах и че тогава се отпушиха пратките и от Фрагранса.
Може би забавянето е някъде по пътя, но те нямат вина  Naughty

# 703
Здравейтев момичета. как мога да намеря този парфюм  http://www.shopping.bg/Sarah-Jessica-Parker-Lovely-Eau-de-Parfum … ml-za-jeni-tester  и цената му ме интересува?  Благодаря предварително.

# 704
  • виртуално
Здравейтев момичета. как мога да намеря този парфюм  http://www.---цензуриран-спам-от-ирина---/Sarah-Jessica-Parker-Lovely-Eau-de-Parfum-100-ml-za-jeni-tester  и цената му ме интересува?  Благодаря предварително.
http://www.cheapsmells.com/viewProduct.php?search=Sarah+Jessica+ … rand=&id=5681

Общи условия

Активация на акаунт