Как да защитим децата си от кучетата?

• 34 623
  • 617
  •   1
Отговори
# 345
Да,кучегона е несигурен.Аз съм заложила на разгъваема палка с топче.Разбирам,обаче,че повечето жени не биха били способни да я използват...Изобщо не знам нещо,подходящо за жена,което да е сигурно...

E, щом ти можеш да я използваш, защо и други жени да не могат? Grinning

# 346
Да,кучегона е несигурен.Аз съм заложила на разгъваема палка с топче.Разбирам,обаче,че повечето жени не биха били способни да я използват...Изобщо не знам нещо,подходящо за жена,което да е сигурно...

E, щом ти можеш да я използваш, защо и други жени да не могат? Grinning
Защото си мисля,че малко биха имали самообладанието и силата(физическата) да я използват.Така като чета....Но не пречи и някое друго майче да се възползва от идеята.Стига да прецени,че може да я размаха ,когато се налага .

# 347
Да,обаче си мисля, дъщеря ми,която скоро ще започне сама да с е прибира, с какво да снабдя, като никое не ми се вижда подходящо за дете

# 348
Да,обаче си мисля, дъщеря ми,която скоро ще започне сама да с е прибира, с какво да снабдя, като никое не ми се вижда подходящо за дете
Не знам,да ти кажа....И аз го мисля това,въпреки,че ни е рано,но ще действаме и по този въпрос......Физическа подготовка,друга ...и ще стискаме палци,това е.
Да мога да отида и да ги стисна ония ,от които зависи ,за вратлето....

# 349
Ами да, и на мен ми се иска да не го мисля изобщо този въпрос, да няма нужда, но...
Просто кучегона може би е най- безобиден, в смисъл със спрей може да се нарани, с палка и подобни няма да може, не знам...

# 350
Ами да, и на мен ми се иска да не го мисля изобщо този въпрос, да няма нужда, но...
Просто кучегона може би е най- безобиден, в смисъл със спрей може да се нарани, с палка и подобни няма да може, не знам...
Имаше една тема със заглавие "Кучегона е опасен" или нещо подобно.Ставаше въпрос как едно куче нападнало дете ,предизвикано от използвания кучегон.
Ич им нямам доверие на тея джаджи.
Сега ще почна да разпитвам познатите кучкари(това не са просто хора,които отглеждат кучета,много си разбират от работата) и ако има нещо,ще пиша. Един от тях ми каза за тази палка.

# 351
Да, да, знам я, и я следя, даже мислех че пиша в нея  Embarassed
Благодаря ти, сподели когато го обсъдите  Hug

# 352
Да, да, знам я, и я следя, даже мислех че пиша в нея  Embarassed
Благодаря ти, сподели когато го обсъдите  Hug
Ще го направя непременно   bouquet
Засега ,между другото,единствения сигурен "спасител" в ситуация с бездомни кучета е......друго куче. Laughing Нашия много мразеше братята си четириноги .А какво се случваше,когато някое дори погледнеше малката.....В една такава ситуация аз,която го държах,си изпатих -краката ми заораха в земята,а китката ми после беше подпухнала.Е,удържах го,но на другото куче това му беше достатъчно и се разкара.Неведнъж е спасявал и мъжа ми от злобните строежни до нас.Отървавал е и моята кожа.
Но това не е решение,разбира се.Ако науча нещо,подходящо за деца....ще споделя за обсъждане.

# 353
Не е решение просто защото не винаги детето е с кучето, например на път от училище към вкъщи  Tired
Освен това засега не предвиждаме д аотглеждаме в апартамента косместо животно по други причини

# 354
Не е решение просто защото не винаги детето е с кучето, например на път от училище към вкъщи  Tired
Освен това засега не предвиждаме д аотглеждаме в апартамента косместо животно по други причини
Точно-детето не може да се придвижва постоянно с кучето,а и не всеки иска да отглежда такова вкъщи.Да не говорим за хората,които по принцип ги е страх от кучета...Какво ще правят те...не ми идва на ум.Защото...каквото и оръжие да имат,съм сигурна,че ще загубят всякакво самообладание,ако стане напечено.За такива случаи-първо се лекува страха и след това е защитата...

# 355
Точно-детето не може да се придвижва постоянно с кучето,а и не всеки иска да отглежда такова вкъщи.Да не говорим за хората,които по принцип ги е страх от кучета...Какво ще правят те...не ми идва на ум.Защото...каквото и оръжие да имат,съм сигурна,че ще загубят всякакво самообладание,ако стане напечено.За такива случаи-първо се лекува страха и след това е защитата...

Ми аз съм пример за тотална паника Видя ли бездомно куче направо умарам от страх,като съм с детето но може и да пробвам с тази палка с топче ако е достатъчно дълга Всъщност какво представлява и от къде се купува?От оръжеен магазин ли?

# 356
Не е решение просто защото не винаги детето е с кучето, например на път от училище към вкъщи  Tired

Ми аз съм пример за тотална паника Видя ли бездомно куче направо умарам от страх,като съм с детето но може и да пробвам с тази палка с топче ако е достатъчно дълга Всъщност какво представлява и от къде се купува?От оръжеен магазин ли?
От оръжеен също можеш.Става въпрос за телескопична желязна палка.Ето изображение...дано не се сметне за реклама..
http://www.oragie.net/images/defence/telepalki.jpg
Ще кажа мнение като влезе в употреба. Grinning
Естествено това не ми пречи да продължавам да търся "идеалното" оръжие за самозащита....

Мъжа ми сега ми напомни и за електро-шока да ви кажа :
http://www.oragie.net/images/defence/scorpy_max.jpg
Но аз бих заложила на палката.......

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 16:08 от Китана

# 357
Имаше една тема със заглавие "Кучегона е опасен" или нещо подобно.Ставаше въпрос как едно куче нападнало дете ,предизвикано от използвания кучегон.
Сега ще почна да разпитвам познатите кучкари(това не са просто хора,които отглеждат кучета,много си разбират от работата) и ако има нещо,ще пиша. Един от тях ми каза за тази палка.
Това с кучегона е гадно и кучето естествено ще се озлоби. По добре носете парче хляб в чантата си и  му го хвърлете.

# 358

От оръжеен също можеш.Става въпрос за телескопична желязна палка.Ето изображение...дано не се сметне за реклама..
http://www.oragie.net/images/defence/telepalki.jpg
Ще кажа мнение като влезе в употреба. Grinning
Естествено това не ми пречи да продължавам да търся "идеалното" оръжие за самозащита....

Мъжа ми сега ми напомни и за електро-шока да ви кажа :
http://www.oragie.net/images/defence/scorpy_max.jpg
Но аз бих заложила на палката.......

И аз бих предпочела палката ама тази по дългата Електрошока ми се струва опасен

Това с кучегона е гадно и кучето естествено ще се озлоби. По добре носете парче хляб в чантата си и  му го хвърлете.

Да бе да ще си нося хляб в чантата!И като го изядът да тръгнат да се влачат след нас? Не благодаря!

# 359
Това с кучегона е гадно и кучето естествено ще се озлоби. По добре носете парче хляб в чантата си и  му го хвърлете.
Внимавай какви съвети раздаваш.Има достатъчно гладни кучета,които биха "настоявали" за още..........Що ли го слагам в кавички...

Общи условия

Активация на акаунт