Отговори
# 555
  • София
Роси, много е красиво, страхотни снимки! Наистина сияете! Относно снимка.бг, зарежи я. Пикаса или Flickr-a са далеч по-добри!
Слънце, прати ми упражненията.
Събирам снимки за колажа до 20-ти! Който ще хваща последния влак, да заповяда. Може всякакви снимки, не се притеснявайте, че трябва да са с листа на заден план. Най-вероятно ще ползвам само лицата (понеже има снимки само с лица и не върви едните да са така, а другите в цял ръст) Незнам кога ще намеря време и за него, но щом съм се захванала, ще го направя, пък дори и да не стане много хубав и изпипан.

Долу ръцете, това е за Ави!

Последна редакция: ср, 18 ное 2009, 09:46 от Cattt

# 556
  • София
Мири, лично мое мнение е че не бих сложила на Анна ваксина извън имунизационния календар. С особено мнение съм към новите такива, чийто странични ефекти не са достатъчно проучени, поради краткия им все още период на употреба. Тоест не искам да влизаме в числото на опитните зайчета, защото за тези неща са нужни много години преди да се разберат докрай.

Ах, тази Венеция Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Нямам време за повече, но да кажа, че Илиянчо и Криско са невероятни бонбони!
Лек ден от мен, че работата зове...

# 557
Добро утро момичета,
Роси, Тони изплакнах очичките  Mr. Green, ние с една приятелка имах ме идея да спретнем на мъжете една изненада за патуване до Венеция, но моето мъжле не може да се освободи от работа и няма да ни стене номера  Sad
За говоренето, нашето малко момиченце може да ме продаде направо. Знае над 6-7 песни от начала до край и много често като реши да пеее с баща и то обърка някъде и тя се нервира " не така де татиии". Напоследък доста и говоря на английски и виждам вече че започва да ме разбира и да ми отговаря адекватно, но на български (е аз не очаквам да ми отговори на английски де, стига ми само че ме разбира). Вече човек като я пита на колко е години и тя започва да обяснява на дълго и широко " една, но вече стана на две след малко"  Joy умирам да се смея.
Кас, Кат невероятни красоти творите. По този повод ето и нещо от мен
мисля с такива  нещица да се включа аз в пазара

# 558
Кат уж не бях гладна тази сутрин, но симфонията зазвуча след твоя пост, пък той бил за Ави. Ави да ти е сладко, ама си щипнах малко да знаеш Wink

# 559
  • София
Пак аз!

Даниела, надявам се да не ми се разсърдиш, но няма как да не покажа това:

Страхотен е!
Моля те, прати ми схемата, някой ден и аз ще го ушия!

# 560
  • Пловдив
Катче,пратих ти е-майл Hug

Ефросинка,много ти благодаря за мнението.Точно такива неща исках да чуя. Heart Eyes

Роси и Тони,прекрасни сте  bouquet
....

Целувки на всички Heart Eyes

пп.Много ви благодаря за комплиментите за Криско Flutter

# 561
КАТ, а това е за теб..
  А това за АВИ, не е ли рано за пилето още... Mr. Green

# 562
Бубе, никога не е рано  Joy
Кат щом не ти трябва лице пращам веднага на мейла.
Касандре, Даум екзола ще свърши работа. Не действа шокиращо, ще се изненада Анита, вероятно ще опита отново, но едва ли ще потрети  Sick Не люти, не горчи, гаден е просто.
Виви, Емма е същата. При положение че спи с тънък чувал, с лятна пижама и на 13*, главата е мокра в продължение на час. Държа тензухени кърпи до нея и я попивам постоянно. Мислех че е загрята от банята и за това, но се оказва че не сме само ние  Thinking
Росице, голямо блазе!  Hug

# 563
Едно поздравче рано за Коледа но.....
http://elfyourself.jibjab.com/view/gaQKgC6ZWR9WJiMz?cmpid=ey_fb_self

# 564
Kатче , Бубенце , благодаря ви  Hug Hug , добре си хапнах  eat
Ох , Роси , нагледах се поне  Simple Smile Страхотни снимки , супер сте .  Hug Ще чакам да ми дойдеш на гости като имаш време  Peace Друг който иска също може да заповяда  Heart Eyes Много кофти за Боби,че не сте успели да го вземете , но така ще имате оправдание да отидете поне още веднъж с него . Пък и мене може да вземете  Rolling Eyes
Касче , нали знаеш коя е другата фенка на палчето - Мони  Crazy Сега като беше 2 седмици при свекито по цял ден е била с пръста в устата и познай на какво прилича - осмукано е цялото . Аз я мажа с Даум екзол , има ефект , сама ми дава да й го мажа ,като й кажа "Дай пръста " Joy После не го лапа , докато не й измия ръката. Като я измия и пак в устата  ooooh! Не знам как ще се откажем, ако я намажа преди сън ще се скъса от рев и няма да заспи  Sad
После пак ще пиша,че сега ги приготвяме за сън. Аз всеки ден съм все по-добре , в петък ще ми свалят конците. Правя си упражненията ,които ми назначиха рехабилитаторите и така. До после  Hug

Миркам , Златомирка ,много са ви хубави младежите  Heart Eyes Heart Eyes

# 565
  • Sofia
Вдигнахте ли софрата да намина и аз?  Mr. Green
Въздържах се до сега, че ще влезна в грях и ще изям на Ави пилето, пък не трябва.
Ави, много се радвам че се чувстваш по-добре, все по-добре да ставаш за напред ти пожелавам!  Hug
Миркам, много е сладък Криско, но като го проскаш него слагай и Дидито да я видим, така не е никак честно.  Naughty
Сега вземи се отсрами и пусни и един Дидин чаршаф.  Grinning

Росинко, Росинко, как би могъл да те забрави теб човек, та ти си толкова емблематична.  Laughing
Добре, че си се сетила на време, че на летището ако някой друг те беше подсетил щеше да е лошо, не че не можеше да го оставиш у нас например ама не знам после дали щяхме да ти го върнем.  Laughing
Стана ми много мъчно за него обаче, бъди сигурна че и той го е преживял някак и наистина трябва да му се реванширате, така че вадете пасАпортите, стягайте куфарите и този път може на Дисни Ленд да го заведете та да се изкефи максимално, той и Париж е хубав, пък може и с Бубето да се видите.  Laughing
А снимките са ви разкошни просто, то настроение, то чудо, а ти цъфтиш от всякъде ако не знаех колко си заета щях да кажа, че си бременна с третото.  Mr. Green
Тони а вие с Влади бая тор в обувките сте си слагали, живот и здраве някой ден като се запознаем се надявам да успееш да ме видиш долу в ниското.  Mr. Green

Даниела, браво на теб, аз така и не се научих да шия гоблени, но пък мога да плета.  Laughing
Казват, че успокоявали нервите, ще взема да стана дебилно спокойна и не ми се захваща сякаш.  Crazy
Катче, аз после ще снимам и ще хвана на последния влак, последния вагон, може ли?  Blush

Ние май останахме без спалня и трябва спешно да се купи нещо, че тези дни може да се наложи да надуваме дюшеците.  Mr. Green
Преди няколко месеца се пропукаха дъските на спалнята и мъжа ми каза, ще купим нова аз обаче се възпротивих и му казах ти мъж ли си или лукова глава, вземи чука и пироните и я оправи и ще си купим обектив вместо спалня, после съжалих за думите си стократно, но късно е либе за китка както се казва.
Хвана той чука и пироните, разколачи спалнята и започна едно лудо чукане в 9 ч сутринта в неделя вътре в стаята.
Един пирон го забиваше с 50 удара, няма друг такъв майстор като него ви казвам, стигна до втория пирон и с все спалнята силно възмутена го изритах на балкона, кова там до обяд и се прибра с нещо като кръпки.  Mr. Green
Монтира кръпките и каза гордо "Готово е!", седнахме да пробваме как е спалнята и кръпките изпопадаха.  hahaha
От тогава той не сяда на спалнята, а като идва в стаята си носи едно пластмасово столче и стои на него, или прав трамбова от крак на крак докато се умори и си ходи в кухнята да си седне и да си почине.
Днес обаче докато чистех се отнесох и забравих, че спалнята ни е по-скоро бутафорна и бръкнах смело под леглото с все сила и отнесох носещата греда с все крачето на което се държи едва ли не цялата конструкция.
Това всъщност ни е трета спалня, но съдбата на предните две беше сходна тъй като и тях ни ги бяха стоварили направо в кашоните и се наложи той сам да ги сглобява та до последно ми разправяше как матрака е по-голям от спалнята и за това тя се била счупила, това за предната.
Сега е казал, че повече мебели тип направи си сам не иска да види, ще ходим да търсим нещо метално като конструкция та да може и той да ляга на нея без да я троши.  Crazy

# 566
 Joy Joy JoyКато те чета Вал винаги падам от смях. Много сте се трудили за третата......
................ще ходим да търсим нещо метално като конструкция та да може и той да ляга на нея без да я троши.  Crazy
Така описано ми звучи все едно си имаш слон в къщи  hahaha

# 567
  • София

...Един пирон го забиваше с 50 удара, няма друг такъв майстор като него ви казвам...

Има, имааааа... Joy Joy Joy

# 568

Росинко, Росинко,
Стана ми много мъчно за него обаче, бъди сигурна че и той го е преживял някак и наистина трябва да му се реванширате, така че вадете пасАпортите, стягайте куфарите и този път може на Дисни Ленд да го заведете та да се изкефи максимално, той и Париж е хубав, пък може и с Бубето да се видите.  Laughing

Може, може, заповядай и ти със нея, имаме си и нова спалня... Mr. Green

# 569
Вал , много е забавно у вас. Joy Joy Joy JoyА  пишман майсторите са цяла задруга изглежда.
И моят мъж е такъв . Телевизора да се счупи , той  с чука ще тръгне да го поправя и блъска ли блъска.И докато ремонтира все мърмори и ме впряга да му помагам , да му държа , да му подавам... Отделно дето , ако нещо повреди събира кураж една година докато се захване  да го поправи. ooooh!
Ави , ден , след ден все по - добре да се чувстваш! И да не забравяш , че тук всички те обичаме и подкрепяме.
Виви, моят Ици също се изпотява по главата, непосредствено след като заспи. Вадя кърпите и го бърша. Така беше и Еличка  и не ми е непознато и чудно. Израства се след време. Даже да ви кажа , когато не се изпоти  при заспиване по ме е страх ... че обикновено тогава вдига Т.
Росинко , подкрепям ,другите: Много си свежа и готина.
Илианчо и Кристиянчо са сладурчета ....просто прелест.

Общи условия

Активация на акаунт