Отговори
# 600
Честито бебче на Евил! Много здраве и късмет в живота му желая!

Естрела, ЧРД! Желая ти здраве и любов!

# 601
Честито бебче на Евил! Много здраве и късмет в живота му желая!

Естрела, ЧРД! Желая ти здраве и любов!
    bouquet
Ави = много се радвам , че си по-добре!
Лека нощ милички!  Hug

# 602

Добро утро!
Анитка,как върви новото ти ежедневие?Свикна ли вече?

# 603
Добро утро, хайде на кафето
и още едно поднесено ...
между другото кафето Nespresso го пих в Испания и много ми хареса. Побързайте да не ви го изпие кафенцето

Аз докато се наканя да публикувам и Кас ме изправери.

# 604

Мерси за кафето, вижте кой видях  докато го пиех на съседната маса... hahaha Mr. Green  Лек и слънчев петък..... Heart Eyes

АВИ..Надявам се си по-добре със всяка изминала минута... Heart Eyes

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 09:20 от бубето 29

# 605
  • ВАРНА
Добро утро!
Благодаря за кафенцата, ако имаше и кой да дойде и да ми го направи, удно щеше да бъде  Laughing. А и да ми го сервира  Mr. Green ......    Това в кръга на шегата, отивам да си направя.
Хубав петък.   bouquet

# 606
От мен малка закусчица , защо ще се почваме от сутринта , а не бива на гладно.

Почерпете се : Днес имаме годишнина от сватбата . Правим 10 лета заедно.

# 607
Добро утро  Simple Smile
И аз благодаря за кафенцето  Hug
Камчи , честита годишнина!!!Празнувайте още много пъти по десет !!!
Бубенце , Ели , Бени , Ади Heart Eyes Hug
Днес сутринта ходихме до болницата и ми свалиха конците  newsm68 Сега изпращам децата на разходка в парка и чакам гостенка  Simple Smile При нас времето е страхотно ,пече слънчице , топличко, само за разходки  Hug

# 608
  • София
Е с толкова кафе сервирано, как да не мине човек да се разпише. Благодаря. Хапвам и от закуската малко.

Ави, радвам се че при теб се развиват нещата в добра насока. Бсе така бързо и безпроблемно да се възстановяваш.

Камчи, честита годишнина.

Кас мерси за загрижеността. Аз съм добре. Свиквам още. Не съм се впуснала напълно в работния поцес, но лека полека и това ще стане. Иначе ми е интересно да се завърна към по-социален живот и контакти и да мисля за различни неща от храна, памперси и разходки. Малко ми е криво, липсва ми детенце. Прибирам се вечер и докато се навечеряме и изкъпеме и то дошло време за сън. Явно и на него му е мъчно, защото вечер е залепен като гербова марка за мен и иска постоянно да се гушкаме. Общо взето ни се събират около 2 часа да сме заедно на ден. Чакам с нетърпение да дойде уикенда да се насладим един на друг. Чудя се кога ще си върша и домакинската работа, ама ще го измислям - няма как.

Хайде, че работа ме чака. Лек и усмихнат ден.

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 10:58 от anita7

# 609
10 години - Сватба на розите
Камчи да ви е честита годишнината

Аз днес правя 1г на работа след майчинството.

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 11:14 от slanchice1

# 610

KАМЧИ...Още дъълги години да се обичате както да сега, много щастие и здраве, любов и топлина ви желая... Hug

# 611
Утре, 21.11., събота ще снимам в подкрепа на инициативата за Кирчо, 2-годишно детенце, което се нуждае от помощ. За повече инфо http://www.facebook.com/event.php?eid=177518250748
Ще бъда от 10ч. в Борисовата на езерцето с водните лилии, който иска
може да доведе дечицата си да ги снимам, цената е 30лв, но всеки може
да дари и повече Simple Smile

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 13:28 от Асол

# 612
Асолче, Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes

# 613
Камчи, Честита Годишнина!Обичай те се и се подкрепяйте!

Честито бебче на Евил! Да е живо и здраво!

Естрела, ЧРД!

# 614
Камчи честита годишнина!

Ави, прочетох какво си преживяла, пожелавам ти бързо възстановяване и с лекота да преминаваш през трудностите.

Евил сигурна съм че и тук ще прочетеш, честита ти рожба, бъдете много щастливи всички заедно.

Благодаря много за пожеланията момичета, за пореден път ме разплаквате. Тази година празника беше много скромен, само бабите и децата, торта не можах да направя, даже се прибрах от работа доста късно. Но за сметка на това беше доста шумно и весело, с подаръци и изненади много.

Последна редакция: сб, 21 ное 2009, 13:54 от estrella

Общи условия

Активация на акаунт