Лозинка ни напусна...

• 65 989
  • 381
  •   1
Отговори
# 120
Bedio - в такъв момент е важно да се вярва че нещата ще се получат !

Отчаянието води до липса на енергия, от там липса (или намалена ефективност) на действия, а липсата на действия - до липса на резултати.

Вярата е най-добрият помощник !  Нормално е човек да се обезкуражи, но единственият изход е да се заложи на вярата че нещата ще се получат !

Пример за вяра в тежка ситуация е това момиче:  http://www.sosbety.org/

Не е вярно ефект има, малко по малко парите ще се съберат, аз вярвам.

Но няма време...

# 121
Anetta вашата организация регистрирана ли е като благотворителна? При нас съществува данъчно облекчение за дарения  направени за регистрирани благотворителни дружества, както от частни лица, така и за фирми. Ако в България съществува такъв закон и вие сте регистрирани, може да приемете дарения за Лозинка чрез асоциацията ви.

# 122
  • София
Secretko, благодаря за постовете ти.
Аз направих сайта - беше доста набързо, наистина.
И го мъчих този слънчоглед да не владее центъра, но за съжаление yolasite работи с готови темплейти. Този беше фаворит, защото Лози се нарича Слънчогледчо.
Аз иначе нямам нищо общо с уебдизайна като такъв. Само с ентусиазма имам Simple Smile Така че мисля, че повечето неща мога да ги направя, много са полезни
Ще потърся по-добър темплейт, при който могат да се приложат повече неща.
Epay опцията я държа, защо временно не могат да се превеждат пари (до понеделник). Оказа се, че има някакви лимити от по 100лв на седмица. За да ги махна трябва да отида до техен офис. Утре ще го свърша това.

Относно ефекта - ИМА и то сериозен. Има по 600-700 посещения на ден. Това е много добре, дори само да се чуе за тази болест. Прав си, че има много да се работи по задържането на вниманието върху сайта. Освен това нямаме извлечение от сметката - утре трябва Лози ще се бори с някакво онлайн банкиране. Дано там има повечко пари.

Искам на всички да кажа - ако се прекъсне лечението с антибиотика става по-лошо отколкото, ако не го беше почвала. Трябва да ги съберем тези пари за целия курс.
Болните от муковисцидоза умират, защото правят инфекции. Ако се пазят добре, всичко е наред. Затова след като Ло се оправи сега  Praynig Praynig Praynig ще продължим да събираме пари за дренажна жилетка (поне)

На всички   bouquet БЛАГОДАРЯ  за добрите ви сърца

# 123
Ако има дренажна жилетка, рискът от инфекции пада много и тя няма да боледува. Секретите, които не може да изкара по нормален начин са прекрасна среда за всякакви бактерии и вируси.

# 124
Някой няма ли да направи най накрая една Фейсбук група ?

Хайде готово: http://www.facebook.com/group.php?gid=326594540787

Това е най-ултиматния начин, присъединете се, и поканете всичките си приятели с молба да разпространят. Давайте.

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 08:52 от bedio

# 125
Някой няма ли да направи най накрая една Фейсбук група ?

Хайде готово: http://www.facebook.com/group.php?gid=326594540787

Това е най-ултиматния начин, присъединете се, и поканете всичките си приятели с молба да разпространят. Давайте.
Там сме bedio   Peaceдано има успех !

# 126
  • София
Bedio, ти си съкровище  bouquet

Да добавя също - Epay опцията работи вече

Промених вида на сайта, ще го дооправям тепърва. Дано този работи по-добре

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 11:51 от mariana__m

# 127
Кажете как е Лозинка ... Чакаме добри новини  Praynig

# 128
Днес Лозинчето е по-добре. Hug
Снощи на няколко пъти се е задушавала,  имала е трудна нощ, но пък вече няма температура.
Похвали ми се че вчера е яла 2 пъти, предните дни беше само на антибиотици и кислород.
Благодаря  bouquet  bouquet  bouquet на всички,които допринасят тя да се чувства все по-добре.

# 129
Знаете ли какво ме крепи в моменти като този:

"дръжте се не сте сами"

Благодаря на всички,които не ме оставиха в този труден момент, защото когато започвах това бях сама, сега сме заедно.

# 130
Дано и външни хора да четат сайта, не само ние помежду си да обсъждаме състоянието на Лози, за да може повече хора да научат за нея и да й помогнат.

# 131
  • София
Secretko, съветите ти имат ефект. Днес имаме доста повече дарения, сравнени с по-малко посещения в сайта - особено в сравнение с вчерашното 1 през пейпал.
Сега обноявам инфото, до 10 мин е в сайта

# 132
Това е заради FB

# 133
# 134
Мисля,че сме на път да съберем сумата..не е ли чудесно?
Аз съм много щастлива, остава и Ло да се стабилизира и отново да заживее онова монотонно, но прекрасно ежедневие, което ние всеки ден живеем, и което взимаме за даденост.

Общи условия

Активация на акаунт