Спомени и сънища от Магреб - 21 нощи

• 47 566
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • по пътеката
далке, наред ли са там ,даде ли малко слънце по англията или да пращам от резервите, тук три дни ще е суперско, мога да заредя батериите!
за ма4а е ужас, верно! преди малко, едно семейство алжирци ме заряза с извинението да 4уем новините са ма4а и отборите! Crazy

# 541
Марси много добре звучи туй фрикасе . Аз нащо много не го уважавам та и рядко го готвя(те и моите капризи не го долюбват много).
Дала добре дошла отново.Разказвай къде се изгуби. Този мач беше на Египет ама не мога да се сетя с кого.Кажи резултата и какво става че хабибито запалянко(ааааааа той затова ли си тръгна по-рано от работа. Ще му скъсам ушите ако е заради мача  Joy).
Кажете нещо за коса за по-лесно разресване че моята малка мадама като взема да я реша то са писъци, то са чудеса  Rolling Eyes
Рали тихички поздрави.
На всички лека вечер

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 21:43 от nikito71

# 542
Марселинка, благодаря! Hug То и при нас е било така преди години. Баба ми, като разказва, колко задружни са били..... А сега...... всеки гледа себе си, една завист, едно мерене грозна картинка.  Tired Защо ли се е променило така? А по въпроса за фрикасето не се спирам до тук! Аз като видя тестяно Embarassed а пък и ако е пържено Embarassed Embarassed Embarassed Сподели рецептата за хлебчетата в готварския, като имаш възможност.
Хадил се появи, Далка също, а сега се издирва Делта! Разпиши се Делтичка, да не те мислим!

# 543
  • Varna
Ей, мъ на и аз съм тука Hug
Преди час се прибрах от тренировки и исках да си изгледам Перлата Hug Да си разтоваря сака със потните дрехи и да простирам.
За тривитаминола да кажа пак. Може и самостоятелно. Файма ще ти дърпъм ушите. Аз като ти писах маската за тривитаминола наистина ти писах ако имаш и други масла, може да слагаш но не съм писала за алкохол душо защото от алкохола косата изсъхва. Вчера писах, че и от жълтъка също така изсъхва. Към тривитаминола аз добавям и балсама който ползвам във момента. Хем по лесно се намацва, хем бързо се измива. Незнам каква е там водата при вас точно. Когато бях във Хургада бях много доволна каква ми става косата. Имам снимки от там Файмич и мисля, че си ги виждала. Та косата ми там е разкошна.
ДАЛЧЕВА- де сЪ изгуби бе жИна Simple Smile
МАРСЕЛИНККОВА Hug щЪ убивам бе жИна. Кви са тия вкусотии дето ги пишеш и то по нощите когато не мога да лапам. rotfImao
РАЛИ- на ушенце- поздравления Wink

# 544
  • по пътеката
ето какво се е слу4ило при пристигането на алжирци в египет! просто е малко да се каже прекалено! http://www.facebook.com/video/video.php?v=1176982898923
трима игра4и са в болница!
http://img21.imageshack.us/img21/8530/99441454.jpg
http://forum.sh3bwah.maktoob.com/up/1865224161862589360.png

# 545
марси-....ами е и алжетата не се спряха
Още в началт на месеца тук-само кваталче...-ама беше като криминално с този мач
Днес един алжирец пък ....замерил Противника си....с количката с бебето си Sick
Луда работа
Трябва да се спре този мач Овреме-докъто не е станало късно.Те и двата отбора НЕ са в безопасност
Като не разбират от Спорт и Развлечение #Cussing out

Качих бебе Елиза-после ще кача още снимки с Раянчо и Лондон

# 546
  • по пътеката
не знам дали ще има последствьия,май са предупредени във фифа и искат санкции! много е кофти , алжирци са много буйни верно е! имаме опита с тях в сфакс, не помня последните две години беше, опустошиха по пътя доста ! но и не е редно да се прави война заради един футбол! дано има ма4, аз като никога, Thinking искам да го гледам!
ако не съм го пускала фрикасето,ще го пусна ,само да ме хване музата да пиша по- обстоятелствено!

# 547
  • Egypt
http://www.novsport.com/news66038_1005.html- това е за случката в Кайро на български. Какво да кажа, не мога да ги разбера аз тия футболни страсти, и това е, хем съм била спортистка, и знам каква е еуфория и емоции.
Далка, ша ме прощаваш, ама аз пак за Египет ще викам и тоя път  Laughing - ако има мач, де.
Виноват, другарю Генерал (Делтич)  Laughing Спирам алкохола немедленно, то и без това ползвах от водката на мъжа ми, че тука няма ракия, ама без да споделя, и  той току гледа шишето, гледа мене, гледа с едно око тавана Blush Ама тая идея с балсама е супер, и аз така ще правя.

# 548
Спирам алкохола немедленно, то и без това ползвах от водката на мъжа ми, че тука няма ракия, ама без да споделя, и  той току гледа шишето, гледа мене, гледа с едно око тавана Blush Ама тая идея с балсама е супер, и аз така ще правя.

Joy Joy Joy

Подобна случка имах наскоро. Колега почерпил мъжа ми с шише ракия. Аз два дни по-късно реших да я ползвам за бърсане на прах Blush. След работа мъжът ми поглежда шишето, което е вече наполовина и ме пита с ужасен глас: "ти кога успя да я изпиеш?!" Shocked И ми задава този въпрос при положение, че знае, че алкохол почти не пия, часът е 5 следобяд, аз съм била цял ден с децата и съм във видимо добра форма Joy

# 549
  • по пътеката
 Laughing Laughing Laughing Laughingаз  пък имам обратната слу4ка, един джин отлежа  поне 5 г, и то не целия, ами то4но 5 пръста ! аз реших да се разтривам с него зимата или да си слагам в тигана като пържа мазнотии! ама не щеш ли  го даде моят на един много кахърен! най ме е яд за  ли4и ликьора от това лято,4е страхотни аромати добавяше в сладкишите! ама това са мелниците!  ooooh!
  едно вино отлежава,забравено, да взема да го хакна поне в хладилника и да си го готвя на кебаб! навила съм се да пробвам и пицата на лабрекс, да видим кога ще се задържи някоя бири4ка! Mr. Green
докато следя за грипа, вижте на какво попаднх, може би сте го 4ели! http://dnes.dir.bg/2009/10/07/news5186014.html
http://dnes.dir.bg/2009/11/12/news5369861.html
при нас нещо са замижали, защото освен у4ителката на малката ,вси4ки други са с фулари, въпреки забраната! утре съм на родителска среща с директора, дано дойде свекър  ми да ми превежда,4е да взема думата, както съм се заканила! много недостатъци има за показване и уреждане, не знам опит ли липсва, родителски кураж ли да се кажат нещата! лека ви нощ  Heart Eyes

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 23:43 от marsy

# 550
подобно на това:  http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2566051
всяко нещо трябва да има граници.

# 551
Хадилче-понеже магериала ти е за земите,та които съм ще взема отношение.запозната съм с това-още когато излезе
Излишно пропагандиране-Според Мен
Жените,носещи бурка-тук НЕ са много.Франция има отношение повече с Магреб.Магреинките повече носят джалеба и фулар
никой не ги притеснява за това.Индийките-ходят с техните сарита и също никой не ги притеснява
Но,самото изказване на президента предизвика много дебати-най вече....в тази си част-"Франция е място, където няма място за бурката, няма място за подчинено положение на жената под никакъв предлог, при никакви условия и при никакви обстоятелства", заяви Саркози в днешната си реч
Жени,носещи бурка се опитаха да обяснят,че.....за тях това не е Подчинено положение,както....не бива да се сързва с леко поведение всяка една жена,носеща мини жуп пола....
В крайна сметка-Президентът  представлява Държавата.Той ясно се изказа.....Защо и на Кого беше Нужно това МУ изказване-това не разбирм вече. newsm78
 Но, тук има странни закони-от много години непроменени-например....още е в сила един закон,който казва че не можеш да кръстиш прасето си-Наполеон.Друг -че не може Животно да бъде отделено от Стопанина си,ако има такъв....ето защо и всички просяци тук са с по някое кученце или котенце до себе си.Полицията не може да ги пребере-животното остава без стопанин

Както и да е-В своята държава ТОЙ е в силата си да поставя граници.

Делтичка-а какво се е случило с Рали.....поздрави и от мен тогава за хубавото нещо  bouquet

Марси-кураж за родителската среща

За мача-май Фифа ще го премсти в друга страна и на друга дата.Фаима-не вдявам много от футбол...да победи по-добрия отбор-в името на Спорта  и самата игра...пък другото-Страсти и Емоци излишни

# 552
пуснах линка като допълнение към информацията от марси. иначе знам как ходят в магреба, знам какво имат предвид французите, след цял живот контакти и приятелства с тях. иначе не си струва коментара цялата работа, бурката не е символ на религията, а е взаимствана от някои локални традиции. за Саркози не си струва да се пъне човек да разбира, точно защо е казал една или друга странна реплика (рядко срещано явление - толкова глупав френски президент не е имало по мое мнение). аз лично не само, че не възприемам, но и не уважавам покриването на лицето - това няма нищо общо с ислямския хиджаб. но това мисля, че е достатъчно по въпроса (нямам желание нито да се карам с модератори, а още по-малко с някой друг, че току-виж пак изляза виновна за световните беди  Grinning)

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 16:10 от hadil

# 553
  • Varna
Момичета Hug
Покрай бурки и други покривала пак да спомена аз за ракията, че даже и за водката на Файмича Wink
Момичета, тия питиета аз ги ползвам да готвя фасула със тях. Хем по бързо се сварява, хем пи вкусно става. Като ме видя първия път така да готвя фасулчето мойтУ БаткУ и се хвана за главата. Вика-ако баща ми те види, че така готвиш ще те разстреля Joy Дедето обича много яко това питие и за него е грехота да се готви със такъв вид питиета newsm62

# 554
пуснах линка като допълнение към информацията от марси. иначе знам как ходят в магреба, знам какво имат предвид французите, след цял живот контакти и приятелства с тях. иначе не си струва коментара цялата работа, бурката не е символ на религията, а е взаимствана от някои локални традиции. за Саркози не си струва да се пъне човек да разбира, точно защо е казал една или друга странна реплика (рядко срещано явление - толкова глупав френски президент не е имало по мое мнение). аз лично не само, че не възприемам, но и не уважавам покриването на лицето - това няма нищо общо с ислямския хиджаб. но това мисля, че е достатъчно по въпроса (нямам желание нито да се карам с модератори, а още по-малко с някой друг, че току-виж пак изляза виновна за световните беди  Grinning)

Ха-ха Хадилче-така ме разсмя Joy Joy Joy Напълно съм съгласна със всичко,което си написала   bouquet
дори и за Рядко срещаното явление  Joy Hug -много точно определение.Знаеш ли-мине се не мине и....изтърси нещо или промени нещо...ама ни в клин,ни в ръкав!в началото напълно го отричах-после се опитах да разбера Насоката на Политиката му-дали е социална или по-скоро комерсиална....Истината е,че моного от прителите ми-французиг  го  оплюват...ама само  пред Нас-чужденците в станата им...иначе той си има пълната им подкрепа и поддръжка-така  усещам поне
А на мен ми прилича на един техен много известен комедиен актьор....визуално поне Wink

На лични ще те питам нещо за една болест-ако ти е удобно,много ще ти бъда  благодарна  от всичко по въпроса.мерси предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт