ИН-ВИТРО В ИСТАМБУЛ

• 97 130
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Да, ние правихме там спермограма и резултатите ни ги пратиха по имейл. Пиши на Кюбра, ако е минало времето, тя май понякога е по-заета.
Благодаря ти за отговора! Днес е третият ден и мисля и днес да изчакам! Ако утре нямам отговор ще й пиша!  Simple Smile Hug

# 151
Марго,и на нас ни изпратиха резултата по имейл.

# 152
Марго,и на нас ни изпратиха резултата по имейл.

Помниш ли на кой ден ви пратиха рзултата?

# 153
  • софия
Ние бяхме на консултация в петък, тогава беше и спермограмата, резултата ни дойде във вторник

# 154
Здравейте,момичета,днес видях една хубава великденска точица Simple Smile,а на 10.05  Praynig сърчице.
Успех на всички Hug

# 155
kriss2000 Това е чудесна великденска новина!! Тихичко честито и всичко ще бъде наред!! Hug Praynig
mozzi  благодаря за отговора  !

# 156
Крис Hug, тихичко честито и от мен мила.
Аз чакам тия дни и Мими да се похвали, много се моля за нея Praynig.

# 157
Крис,браво,страхотен великденски подарък,радвам ти се от сърце и дано всичко е наред до края. Hug Praynig Hug
Страхотна,благодаря ти мила и дано за мен е същия резултат Hug

# 158
Ще бъде, Миме, ще бъде Wink, и то такъв шарен като на аватара ти.

# 159
  • софия
kriss2000, честита точица,готви се за 10.05-чака те един от най-вълнуващите моменти в цялата бременност Hug Hug

# 160
Мими Hug, чакам с голямо нетърпение и вълнение новината за положителният ти тест мила Praynig Praynig Praynig.

# 161
аз все ви чета, но вече реших и да пиша, по от време на време. Може би ще се присъединявам към отбора ви, въпреки,че ще мине време до тогава. Първо трябва да подпишем, да изчакаме последния опит от фонда все пак (предполагам юли ще излезе номера) и така.

Накратко, исках да се присъединя към чакащите хубави новини от Мими  Hug Praynig

# 162
Здравейте от мен отново!Luse ,добре дошла към групичката ни!! Hug И  аз много плахо започнах да чета темата и се информирах от телевизията за здравеопазването в Турция. Задавай въпроси за всичко, което те вълнува- с радост ще ти отговорим. Аз също ще си взема заповедта м.Юли, сигурно сме близки номера с теб, но този път твърдо съм решена, че първо ще пробвам в Мемориал хоспитал и заповедта ще ми бъде за резервен вариант. В България не ми предложиха да направя IMSI и причината е ,че нямат тази апаратура.
Момичета някоя от вас знае ли дали Мемориал хоспитал почива през летните месеци, както някои клиники в България спират работа? Притеснява ме факта, че все още не знам кога ще ми направят лапароскопия, защото организацията в клиниката, където ще ме оперират е доста тромава и може да се проточи до лятото, а не искам да рискувам с др. клиника за сега.

Последна редакция: ср, 04 май 2011, 12:25 от margopetrova

# 163
Ето още малко информация за ИМСИ, копирам я от др. пост ..."Самым важным моментом ИКСИ является отбор сперматозоидов для введения в яйцеклетку. Поскольку в данном случае отсутствует естественный отбор, эмбриолог должен тщательно отобрать самые лучшие сперматозоиды и исключить сперматозоиды с патологической морфологией, имеющиеся в эякуляте каждого мужчины. Под действием активных форм кислорода в сперматозоидах образуются апоптозные пузырьки, приводящие к повреждению – фрагментации ДНК сперматозоидов, что резко снижает вероятность наступления беременности после переноса эмбрионов, полученных в результате искусственного оплодотворения яйцеклеток такими сперматозоидами. Такие дефекты не всегда можно обнаружить при наблюдении в обычный микроскоп. Для обнаружения таких апоптозных дефектов используется специальная сверхвысокоразрешающая высококонтрастная видеомикроскопия. Данный метод отбора сперматозоидов занимает гораздо больше времени, чем традиционная процедура ИКСИ, однако позволяет существенно повысить эффективность ЭКО в случаях тяжелого мужского фактора бесплодия. Подобный метод отбора сперматозоидов также используется в ряде ведущих клиник мира, где он получил название ИМСИ (англ. IMSI – intracytoplasmic morphologically normal sperm injection – интрацитоплазматическая инъекция морфологически нормального сперматозоида). По статистическим данным ВОЗ за 5 лет, вероятность беременности при ИКСИ составляет 30%, а использование технологии ИМСИ ( IMSI ), повышает вероятность беременности до 70 %.

# 164
благодаря много, Марго  Hug,

Ох, и аз се изкушавам да хукнем към Турция бързо-бързо, но преди това трябва да се бракуваме  Laughing защото нямаме сключен брак. И това, разбира се, е свързано със средства - и за сватбата, и после за опита и пътуването. Но по-добре май да събираме пари за тази работи отколкото за опити, операции и изследвания, в които не съм напълно убедена,че са нужни и правилни.

Много интересна информацията за ИМСИ. То аз се чудя дали няма това да е разковничето и при нас. Спермограмата ни е в норми, само леко завишени ДНК фрагментации показател. Ходихме да се консултираме с Кацаров - няма проблем. Питахме в клиниката - няма проблем. Ама този показател отговарял за преживяемостта на ембринона. Сега при ЕЦ, от четири пункции имаме само един замразен ембрион (първа пункция-замразен,втора-кух фоликул,трета-спря да се дели в деня когато трябваше да се замразява,четвърта-презряла яйцекелтка), но когато сме правили стимулации няма проблем в качеството на яйцеклетките. Като чуя отлично качество и сърцето ми се свива. Затова ИМСИ ми се струва интересна възможност.

Мила Марго, разбира се, имам много въпроси, но ще ти пиша на лични за да не спамим тук. Благодоря   bouquet Hug

Дано по-бързо мине лапароскопията и всичко е наред  Praynig 

Общи условия

Активация на акаунт