ИН-ВИТРО В ИСТАМБУЛ

• 97 128
  • 753
  •   1
Отговори
# 135
Марго,здравей,вчера се върнах от Истанбул,та съм с прясна информация,има само една сестра,която говори български и ако не е на смяна,няма кой да ти превежда.За пункцията имахме преводач,който си го водихме от Бг и нямахме проблем,за трансфера бяхме само двамата с мъжът ми,но се оправихме,като разберат,че не знаеш много добре английски не те разпитват много,но ще се оправите.За мен беше важно преди пункцията,че имам алергия към една от упойките,та затова.Кубра,иначе е навсякъде с теб,дори и с елементарен английски ще се оправите с нея.Пожелавам ти много късмет и успех!

# 136
  • софия
Мими26 Hug Hug
Ще чакаме да се похвалиш скоро с положително тестче Praynig Praynig

# 137
Мози,благодаря ти и дано е така! HugГушки и целувки за твоите бебчовци! Hug Hug Hug

# 138
Мими26, и аз като mozzi  започвам да чакам положителният тест Hug Hug Praynig Praynig Praynig.

# 139
Марго,здравей,вчера се върнах от Истанбул,та съм с прясна информация,има само една сестра,която говори български и ако не е на смяна,няма кой да ти превежда.За пункцията имахме преводач,който си го водихме от Бг и нямахме проблем,за трансфера бяхме само двамата с мъжът ми,но се оправихме,като разберат,че не знаеш много добре английски не те разпитват много,но ще се оправите.За мен беше важно преди пункцията,че имам алергия към една от упойките,та затова.Кубра,иначе е навсякъде с теб,дори и с елементарен английски ще се оправите с нея.Пожелавам ти много късмет и успех!
Мими26, аз се подсигурих вече ! Приятели ми помогнаха да намеря преводач. Не  мога да рискувам особенно за първият преглед- ще ме придружи преводач, който говори турски език! Така ,че чакайте от мен новини след 25.04

# 140
И най-важното на всички положителни тестчета !!!! Hug Praynig

# 141
Страхотна,благодаря ти Hug
Марго,успех Praynig

# 142
Мими26,успех,стискам палци  Praynig
Аз след дълга борба имам на 12 ден ЧХГ-109,8 и след 48 часа ЧХГ-229,2,още несмея да се зарадвам,на преглед ще ходя в сряда 27.04 Praynig

# 143
  • софия
Мими26,успех,стискам палци  Praynig
Аз след дълга борба имам на 12 ден ЧХГ-109,8 и след 48 часа ЧХГ-229,2,още несмея да се зарадвам,на преглед ще ходя в сряда 27.04 Praynig

kriss2000 , засега тихичко честито както обичат да казват момичетата в темичката за ин витро.Дано всичко върви добре и на 27.04 видиш на ехографа твоята прекрасна Великденска точица(или две Wink 
Чакаме да се похвалиш  bouquet  bouquet  bouquet

# 144
Здравейте от мен! Прибрах се и чета хубави новини тук! kriss2000 Честито!!
 Завърнах се късно днес вечерта от Мемориал Хоспитал! Смаяна съм от размерите, организацията и отношението в болницата! Иначе и те си закъсняха малко с часовете за преглед, но ми отделиха много време за преглед, Запознах се с една българка от Варна, тя беше на стимулации. Тя ме успокои ,че съм на правилното място и тъй като ми закъсняваше прегледа ми обясни, че за първият преглед и при нея така се е случило. После нещата си вървели по график. Запознах се и с акушерката, която говори български- Сабрие. Присъстваше на прегледа при проф. Кахраман. Но, ако не си водих преводач на турски с мен определено щях много трудно да комуникирам с др. Гювенч. Сабрие не е винаги на разположение и нека това да го знаят всички българки, които решат да ходят там. Ако не знаете турски или английски по-добре си водете преводач. Сабрие ми сподели, че я викат от време на време и я отделят от основните й задължения. Тя е много усмихната, както и всички в клиниката. При мен се налага да направя оперативно лапароскопия, защото имам хидросалпингс и ще я правя в България, защото цената в Турция поне за мен е направо космическа. След това можем след около месец да започнем IMSI. В България не знам в кой клиники се прави IMSI-намерих само за Селена, но може и в др. да се прилага. Пускам ви този линк за повече информация : http://agselena.com/frm/index.php?topic=222.30.
Др. Гювенч  ми обясни , че при ИКСИ увеличението на сперматозоида е 600 пъти , а при ИМСИ е 3000 пъти. Направете си сами изводите!!

# 145
Крис2000,тихичко честито и от мен,лека и безпроблемна до края!
Марго,браво за хубавите новини,все такива да са и успешна лапароскопия.Да пишеш какво се случва около теб.Успех и късмет!

# 146
  • софия
margopetrova, наистина цените на някои изследвания са космически-на мен за една кръвна картина ми взеха над 100 лв Crazy Затова всичко, което може е хубаво да се прави в БГ и да им се носи като резултат
Успех и от мен, да пишеш как вървят нещата Hug

# 147
 Hug Благодаря! Ще пиша непременно, какво се случва около мен,за да съм полезна на др. момичета.  Вашият съвет за досие на английски много ми помогна, защото др. Гювенч го изчете и направо си задаваше въпроси, за да си разясни някои факти. За тези,които имат лоша спермограма да допълня, че искат генетични изследвания  и е добре да си ги направят в БГ,защото само мога да предполагам какви са цените там. За моята лапароскопия ми поискаха 2850 TL, като ми казаха че ми правят остъпка 1000 TL и ще ми я таксуват като диагностична, не като оперативна. Но за мен това е 1/2 инвитро. Моля се за всички момичета да има повече  EFP  и    ylinfant  !!!

# 148
Момичета искам да питам нещо!!! Някой правил ли е спермограма и как сте си получили резултата от нея? Защо ние направихме такава и ни беше казано, че ще е готова след 3 дни, но не ми стана ясно по E-mail ли ще ме умедомят за резултатите и забравих да питам. Ако някой има инфо , моля да сподели!!  Embarassed newsm78

# 149
Да, ние правихме там спермограма и резултатите ни ги пратиха по имейл. Пиши на Кюбра, ако е минало времето, тя май понякога е по-заета.

Общи условия

Активация на акаунт