ИН-ВИТРО В ИСТАМБУЛ

• 97 102
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, момичета!! Моля, ако някоя от вас има актуални координати на проф.Леми Ибрахимоглу да ми ги прати на лични! Предварително благодаря!

# 121
  • Малта
Записвам се в темата.

Мисля, да купувам лекарствата от Турция, може ли някой с опит да потвърди, че там били двайно по-евтини???

# 122
Здравейте  Hug  на всички, които следят темичката.
Не съм писала от една седмица, защото нямам конкретна информация за цени, лекарства и лекари (а ми се искаше да се включа с такава).
При мен нещата с ин витрото малко ще се позабавят  Sad  На прегледа след лапароскопията, когато трябваше да ми махат конците стана ясно, че доктора не е прекъснал тръбите оперативно (а се бяхме разбрали да бъде направено по време на операцията, ако се окаже, че тръбите са непоправимо увредени). Е, непоправимо увредени са. Защо не ги е прекъснал, при пложение, че той ме информира за това изискване на ин витро клиниките, не можа да ми обясни  Confused Сега, отново трябва да ме оперират - пълни упойки, рязане на същите места  Tired
И да се ядосвам, и да не се ядосвам нищо не мога да променя. Така, че не го мисля. Април месец пак ще се режем, а месец по-късно мога да започна стимулация.
Мъжа ми обаче е много разтревожен, че при евентуална бременност, раните няма да са зарастнали добре (ако нещо се отворело  ooooh! ). "Толкова сме чакали за бебе, ще почакаме още няколко месеца. Нека всичко да зарастне напълно"
Та, по всяка вероятност, на есен - с песен  Whistling
Аз, въпреки това развитие, съм дала задача да проучат въпроса с ин витрото (цени, процедури, евтини квартири и т.н.) на двама близки приятели - акушер-гинеколози в Истанбул  Grinning и ще пиша в темата, когато има какво да ви разкажа  Hug

# 123
  • Малта
МОМИЧЕТА НАПРАВИХ ТЕМА СПЕЦИАЛНО в КОЯТО да СРАВНЯВАМИ ЦЕНИ на ЛЕКАРСТВА и ИНВИТРО ПРОЦЕДУРИ у НАС и в ЧУЖБИНА  Flutter

ЗАПОВЯДАЙТЕ ТУК: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=573879.0

Специално ви поздравявам с красивото филмче в началото   bouquet

# 124
  • софия
Записвам се в темата.

Мисля, да купувам лекарствата от Турция, може ли някой с опит да потвърди, че там били двайно по-евтини???

Да, по-евтини са Peace

# 125
  • София
Чак двойно по-евтини не са , но има разлика в цената, както има разлика и в разфасовките , вида, единиците и търговските наименования. Също така зависи откъде ги купуваш , дали от болницата визирам Мемориал или от аптека, в болницата са по-евтини.
За сметка на това изследванията са в пъти по-скъпи отколкото в България, както и процедурите.
300ТЛ приблизително 300лв. е цена на първичен преглед, ПКК е 600ТЛ, разчитане на резултати 300ТЛ, ултразвукова сонография 800ТЛ. Инвитрото както сме коментирали по-напред 2100евро. Медикаментите общо 700 до 1000евро по последни мои наблюдения .

# 126
  • софия
Изследванията наистина са много скъпи-и друг път съм писала, всичко, което може си го правете в БГ и им го носете преведено
Моите лекарства излязоха около 500 евро+2100 евро процедурата, т.е около 5200 лева, в БГ ми излезе пак горе-долу същото.Това,което оскъпява опита в Истанбул според мен е престоя

# 127
Здравейте,момичета след едногодишна почивка и обмисляне къде да правя поредния опит,и аз кацнах в темата.Имам два неуспешни и една прекратена стимулация поради лош отговор всички в клиника Щерев.Сега мътя две яйчица вече 9 ден,в Истанбул бях при проф. Леми.Ако мога да помогна на някоя бъдеща мама сега е момента,всичко ми е прясно,пясно Simple Smile

# 128
kriss2000, мога ли да те помоля да опишеш всички стъпки , които си предприела (и колко ти е струвало) дотук? Мози е описала много подробно нейните процедури в Мемориал Хоспитал. Много би било полезно да има подобно описание и за Д-р Леми Ибрахамоглу (мисля, че всички сме се насочили към тези две възможности). Благодаря ти   bouquet , зная, че е доста материал за описване.  Hug

# 129
Здравей Оле,ще опиша всичко само да си оправя всички документи и иследвания,че в чантата ми е пълен хаос,утр сутринта докато си пия млякото Simple Smileще напиша всичко.

# 130
Здравейте отново от мен!  Имам записан час за консултация на 25.04 в Мемориал хоспитал.
Днес написах e-mail на Кубра Бурназ да ми потвърди, че ще има кой да ми превежда от английски и останах изненадана като ми отговори следното : Dear Margarita,

We can find someone that speaks Bulgarian but I can not promise you because they are nurses ,they can not help you as I can because this is my job my primary job.

Can you bring someone that speaks Bulgarian to help you?
 А в предишните e- mail-и ме уверяваше, че ще има сестра!! Взех да се притеснявам вече дали ще можем да се разберем. Ще обмисля вариант някой да дойде с мен, но вече е малко късно, защото всеки си е направил плановете за празниците! Искрено се надявам да не се окажа без човек на прегледа говорещ езика! Моля ,споделете как е било при вас?!!

# 131
Добре де, ти нали говориш английски? Или не? Ако можете да се разберете на английски, значи е добре. А иначе сестрите най-вероятно имат смени и затова не можела да гарантира...

# 132
Добре де, ти нали говориш английски? Или не? Ако можете да се разберете на английски, значи е добре. А иначе сестрите най-вероятно имат смени и затова не можела да гарантира...

Говоря много малко английски- имам второ ниво от курс по английски, но те не ми е достатъчно ,за да комуникирам спокойно! Сега Кубра Бурназ ми написа да не се притеснявам, така че се надявам всичко да бъде ок!  Въобще аз от постингите останах с впечатление, че има такава сестра , а и Кубра ми беше написала че има и си бях спокойна, но днес като си разменихме e-mail и нещата се оказаха малко по-различни! Сега ,като ми отговори да не се притеснявам се надявам да се намери решение! А аз самата вече започнах да търся и някой, който да дойде с мен, но вече времето ме притиска!

# 133
Ние като бяхме първия път, и първия ни преглед беше с един доктор, който е преселник от България, който разбира прекрасно, но говори по-малко български. При всеки един от прегледите ни при Карлъкая, той присъстваше,  естествено има шанс да е отпуска или нещо такова, но пък може и да е на работа. За сестрите - те са на смени така или иначе. Не се притеснявай в сигурни ръце си, и бъди уверена, че ще направят всичко възможно без побутване и разпитване от наша страна. Пожелавам ти успех!!!

# 134
Благодаря! На всички желая късмет и Весели великденски празници! Hug

Общи условия

Активация на акаунт