ИН-ВИТРО В ИСТАМБУЛ

• 98 167
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
А аз тези дни си мислех ,че щом сме се събрали толкова много мацки да ходим на там ,може /ако разбира се съвпаднем/ да се уговорим и да заминем 2 или 3  ,двойки и ще наемем апартамен -така мисля ,че ще ни излезе и по евтино.

Аз днес говорих с един познат и той каза ,че Таксим е най -скъпия квартал в Истанбул и там всичко около него си е по-скъпичко.

Относно започване на стимулация,аз си мисля ,че е най -добре да се отиде на  първичен и да се видят как са нещата и после да ти определят дата за започване /поне аз ще направя така/ и ще гледам да остана целия си престой там..,то на мен и така ще ми излзеза по на сметка Wink

Успех на всички  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 346
Miho_She, виждам, че Маргото ти е отговорила. На второ четене щях да го направя и аз.

А това, че в лабораторията не знаят кое какво е не ме учудва... Ние сме станали половин доктори, но те не са мръднали от своето си ниво.

# 347
vi_ga   Laughing - нямам нищо общо с Истанбул или Мемориал, което в случая ми се иска да беше обратното  Laughing Всъщност за Истанбул знам от книгата на Орхан Памук, която, признавам, ми беше мноооого тегава и я премятах има-няма 6 месеца, но от инат я довърших. И съм посрещала нова година там, то където си спечелих грамота за кючекиня  Joy и много почерпки от българите на вечерята и следващия ден когато групово се засякохме в един магазин на локумите Кошка. Но аз тогава ходех на ориенталски танци и признавам, много ми се отдаваха. Що пот съм оставила на посещенията, то съвсем не е лесно и няма нищо общо с това дето го играят младите по чалгаджийниците, да ме прощават. Но да не спамя.

mimaa, и ние така си говорим с половинката - ако се засечем или някак разберем с някоя двойка ще излезе по-евтин и престоя, дори и пътя ако се тръгне с една кола.

Ние са записахме на екскурзия до Истанбул - 132 лв на човек  ( чрез Карджъ турс) и ще използваме транспорта и хотела. Това най-евтино успях да измисля  newsm78     

# 348
А, и аз съм се мъчила с Орхан Памук и трябва да призная, че не можах да го преборя, пък имам закалка. И Нова година съм посрещала в Истанбул, затова и не искам да си мисля как ще избутам 3 седмици, при това с инжекции. На всичкото отгоре мъж ми е решил да ме остави да се оправям сама там, така че определено ще ми трябва компания.

# 349
vi_ga , ако ни съвпаднат датите за започване на стимулация, заповядай с нас. Колкото повече, толкова по-весело  Hug Grinning

# 350
Miho_She,Мемориал работят само със Щерев,поне така беше до април,когато аз започнах моята стимулация там.Не съм била претупвана никога и не съм чакала много,но мога само едно да кажа-аз бях изпратена от Мемориал в Щерев,може би има значение за вниманието,което обръщат,но аз съм доволна от тях,защото знам какво беше в Малинов.
И аз мога да ви посъветвам да отидете първо на преглед,ако има нещо за доизследване да ви назначат и след това спокойно да започнете опита.
Ви га,не видях някой да ти е отговорил,кой назначава дозите за стимулация-на мен ми изписаха лекарствата от Мемориал и след това дозите се определяха в зависимост от прегледа.Ембриолога Таня Милачич от Щерев контактува с Мемориал и тя изпраща данните за деня.
Миме,Бешикташ е най-скъпарския квартал в Истанбул,посетихме го два пъти,страхотно е,да и Таксим е скъп,но то цял Истанбул е скъп,даже сега е сезон и цените са доста вдигнати на всичко.
Още един съвет:използвайте си собствен транспорт,по възможност да имате и джи пи ес,такситата са доста скъпи,а за градския транспорт трябва предварително да разучите.
Много късмет и успех на всички,запътили се към Истанбул!

# 351
Ще държим връзка тук, Люси. Аз може да отида на преглед през септември, още не е ясно. Ще се отчета подробно както е традицията тук.

# 352
Аз също  се присъединявам към групата "колкото повече -толкова по -весело"

Дано се съчетаем с някого и да бъдем заедно в преживяванията. Hug Hug

Успех на всичкииииии ..

# 353
Здравейте момичета ммного се насабрахме с насока към ИСТАНБУЛ,много се радвам,че може да си направим весело изкарване и накрая един голям УСПЕХ за всички тук!!!Аз мисля да се обадя на ЛЕМИ ИБРАХИМОГЛУ,да си запазя час евентуално за преглед първо,после ще споделя мнение,как е минало реших се,като се върне доки от отпуска мисля да говоря с нея,имам голяма вяра на докторката си от ЩЕРЕВ и съм много доволна от нея,за стимулация за внимание за всичко,но от ембриолозите  SadПожелавам успех на всички и чакаме новини от вас!!!

# 354
Ако не се лъжа една мацка беше споменала ,че е започнала стимулацията в БГ в Пловдив- СЕЛЕНАТА,но не съм много сигурна ,все пак трябва да се пита там на място Peace

# 355
Моята стимулация я водеше д-р Минев, той работи в АГ Селена, но аз ходех не в клиниката , а неговият кабинет, справи се чудесно! Simple Smile

# 356
margopetrova,ти във МЕМОРИАЛ ХОСПИТАЛ ли беше?

# 357
margopetrova,ти във МЕМОРИАЛ ХОСПИТАЛ ли беше?

Да, в Мемориал бях !

# 358
Благодаря за отговора,ех този МЕМОРИАЛ сега пък ако реша там и брак трябва да скючвам....))))двуомя се между двете клиники при ЛЕМИ ИБРАХИМОГЛУ И МЕМОРИАЛ ХОСПИТАЛ... newsm78

# 359
Здравейте момичета, следващата седмица моята лекарка се връща от отпуск и ще имам разговор с нея относно посещение на клиника Мемориал. Искам да отида на преглед там колкото се може по-скоро още септември, така че и аз съм в "групата" за м.септември /поне ми се иска да е така/.

Общи условия

Активация на акаунт