ИН-ВИТРО В ИСТАМБУЛ

• 98 161
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Miho_She,благодаря ти че ми отговори,изскедванията си ги правила на трети ден предполагам,аз ги имам,ще питам на прегледа дали да ги пускам пак..)))*нова_жена*,аз ще съм на преглед на 29 септ.ще питам за това което питаш,но за пурвия въпрос категорично ти отгаварям ,че в МЕМОРИАЛ ХОСПИТАЛ брака е задъжителен..)))а там където отивам аз може и с компромис..)))сама можеш да отидеш на преглед само да носиш и спермограма разширена ако е до 6 месеца мисля беше,това което пиша съм попитала преди да запиша часа си..)))ако искаш нещо да питаш пиши ми на лични..)))Момичета, трябва да напълним темата с бебоци сигурна съм че скоро тук ще има повпди за радости,знам си аз..хихихихи...))))УСПЕХ!!!И ви  Hug Praynig Hug

# 571
здравейте, вчера най-после и аз отворих картата на Истанбул и леко почвам да се ориентирам. Свързах се и с една друга б-ца, откъде ми отговориха веднга, че няма законово изискване за брак или за възрастово ограничение. Само дето цената няма нищо с тази в Мемориал и при проф. Леми, направо си е двойна! А бях останала с впечатлението, че всички б-ци в Истанбул са горе-долу с еднакви цени...

# 572
Вижте какво намерих тези дни като се рових в нета Grinning

http://www.zachatie.org/forum/index.php?action=printpage;topic=7191.0

интересна информация има и там))

# 573
  • София
Мима, добре си се сетила да пуснеш това линкче ... newsm10

# 574
Здравейте момичета, току-що получих отговор от Кубра, че ми е запазила час за първичен преглед за деня за който исках от 15.30 и 16.00 часа. Какво точно означава това? Мисля си, че може би първо е срещата с гинеколог, а после е самата консултация с проф. Кахраман.  newsm78

# 575
Здравейте и от мен, аз вече бях на преглед при проф.Кахраман много съм доволна, доста далече като отношение отколкото нашите "специалисти" тук. Твърдо съм решила да правя процедура при тях. Искам да попитам момичетата които са правили процедура там, но са стартирали тук в БГ откъде си взимат лекарствата, тоест тук са значително по скъпи от там? Rolling Eyes
Жълта Роза да първо е прегледа при гинеколог и после с папчицата и неговите писания при професорката.

# 576
Много ти благодаря, Калинка79.  bouquet

# 577
  • Sofia
Момичета, нещо съм притеснена защото от вчера имам някакво зацапване, съвсем леко, появи се и изчезна и днес отново имам такова, по-скоро бистра кръв .. много малко но какво е пък това сега?! Днес ми е 13 ден от цикъла - т.е. около овулация, но много ме притеснява това да не повлияе като цяло на цикъла и да ни обърка пак плановете за стартиране другия месец. Моля ако някой има някакво предположение какво е това да сподели. Не знам дали може да е задържан фоликул от миналия месец, защото като ме гледаха на 5ти ден в Турция доктора не каза да има такъв. Аз утре съм на преглед при доктор Попов да се гледаме по кистозни въпроси, ще го питам и него, но съм резтревожена..  Sad  ooooh!

# 578
На мен такова необичайно зацапване ми се е появявало само двата пъти, когато съм пила противозачатъчни. Но изчезна от само себе си и цикълът ми дойде когато трябваше. Най-добре утре обсъди това с доктора си. Стискам палци!

# 579
Miho_She, пиеш ли противозачатъчни? Ако пиеш зацапването е от тях. И при мен има зацапване когато ги пия.

# 580
  • Sofia
Miho_She, пиеш ли противозачатъчни? Ако пиеш зацапването е от тях. И при мен има зацапване когато ги пия.

Не пия противозачатъчни  Thinking

# 581
Miho_She , де не е просто овулация  newsm78

На мен пък днес ми писа Deeedee Yoruk,която първа ми отговори когато бях направила запитване през май месец. Пишеше, че знае, че съм била в контакт с Кубра и имала информация, че ще правя опит там в началото на 2012 (както първоначално мислехме да направим). Питаше дали имам въпроси към момента. И аз чак сега се усетих, че е странно  newsm78 #Crazy Машинално написах, че вече имам час понеже отново имам доста задачки, но сега ме загриза - какво ли може да е това  Rolling Eyes

Дали на някой се е случвало. И все забравям да попитам - предполагам, че плащате в евро като валута, нали ?   

# 582
Miho_She, и аз мисля, че може да е ову, ако не ти е твърде обилно. Ако си правила бурен секс или много коремни преси също може да се появи. Но след като утре си на лекар, като нищо ще ти спре.

Аз пък писах по разни сайтове на б-ци в Истабул и днес получих обаждане от Bahceci, където е отишъл да работи д-р Гювенч от Мемориал. И на мен ми се стори леко странно да ми звънят по тел. Толкова ли са примрели за пациенти в многомилионен Истанбул.... Записах си час и там, но при някакъв друг лекар, пък да видим. Консултацията 100 е, инвитрото 1800 е. Ако се наложи да изръшкам турските б-ци, както направих с нашите, вече наистина ще трябва да обявя банкрут.

# 583
[. Ако се наложи да изръшкам турските б-ци, както направих с нашите, вече наистина ще трябва да обявя банкрут.
[/quote]

не, не, не  Confused Дано намериш "твоя" лекар от раз или възможно най-скоро.

# 584
Имам въпрос към тези, които са били на преглед в Мемориал. Днес пусках хормоните и стана голям спор за тема Прогестерон. Според лаб., той не се пускал никога на 3-ти ден и даже нямали реф. стойности. Аз със сигурност съм го изследвала на 3-ти ден, но явно на друго място. Вие кои резултати сте носили за Прог - от 3-ти или от 21-ви ден?

Общи условия

Активация на акаунт