ИН-ВИТРО В ИСТАМБУЛ

• 98 159
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Miho_She , е аз бих те посъветвала да се "спреш" на един доктор защото наистина на колкото отидеш, толкова мнения ще чуеш.

Лигавицата си е бая дебеличка, но може да е само този месец. Дано да е така  Peace

Аз намерих някакви апартаменти, с добра комуникация по отношение на транспорт, поне така  пише, писах, но все още нямам никакъв отговор. Иначе и те излизаха някъде там, колкото и хотела, но ние си говорихме с половинката, че е по-добре апартамент защото при престой от 20 дни, да речем, ако има възможност да се приготви някаква храна ще излезе по-евтино. Пък и аз нищо, че сега съм дебела (от хормоните, не е оправдание  Mr. Green) не мога да кажа, че съм много капризна, обаче не съм много лесна. Не ям почти месо, никакви колбаси, зеленчуците трябва да са наистина пресни. Абе, както казва майка ми - родила си се принцеса но не си уцелила правилното време  Joy

Nagy, върни се назад в темата, има я цялата инфо.

# 631
  • Sofia
Христина, цвета, луце, благодаря ви, момичета за мненията! Така ще направя, ще се доверя на докторите в Мемориал и може би даже ще отида на още един преглед преди да ми дойде, за да съм сигурна, че няма проблем да започнем октомври   Hug Hug

За апартаментите, момичета, аз съм в контакт с една фирма за апартаменти за краткосрочен наем в Таксим! Това е квартала до квартала на болницата, и мисля, че е доста по-близо от Лалели, има директен транспорт и май е съвсем в туристическата част, т.е. има всичко наоколо и е приятно за разходки. Момичето, с което съм в контакт е супер отзивчиво и тя вече е наясно с това защо отиваме ние, че нямаме сигурност точно кога ще отидем, (конкретен ден) за колко ще стоим и т.н. и че всичко може да се промени всеки момент. Те като цяло искат капариране при резервацията, но за нас казаха че ще направят изключение. Много са мили. Ние мислим със сигурност да отседнем в техните апартаменти - те имат над 20-30 апартамента 3 класа - silver, gold, platinium - т.е. на различни цени. Ние сме си харесали един голд, който ще ни струва 700 евро за 2 две седмици. Има и паркинг май наоколо за 8 евро на ден. До колкото разбрах от апартамента до болницата има директен рейс 55 ЕТ, това също ми го казаха от фирмата. За сега всичко това не е потвърдено, но ако отидем октомври ще ви кажа подробно как са били нещата с тази фирма и дали я препоръчвам, но за сега ми се виждат мноооооого добре. Имат на всичките си апартаменти снимки в сайта, и видеа в ютюб, супер подробна информация има за апартаментите и къде точно се намират с карта.

Това е сайта http://www.istanbulapt.com/

Аз въм в контакт с Ayse, казала съм й, че сме група момичета, които ходим на процедури в Мемориал и ако се окажат добри техните условия може да имат доста посетители от нас. Ако някой иска да й пише може спокойно да каже, че аз съм ви дала информацията, която ви давам по-горе (Таня се казвам).

Бъъртииииии, къде сии? Да не започнахте процедурата и да останахте там? Всички те чакаме да разказваш

Последна редакция: пт, 16 сеп 2011, 12:07 от Miho_She

# 632
 Hug Здравейте! Ние с бебетата сме добре и растем, в сряда бяхме на Скрининг на Даун синдром и се оказа, че нямаме повод за притеснения. Все още се вижда третия близнак, но лекарката каза че ще се резорбира до края на бремеността ми. Вижадам, че темичката се пълни с нови момичета и съм готова да помагам с каквото мога Hug!

# 633
Margo, чудесна новина! Много се радвам, че всичко се развива отлично при теб!

# 634
  • Sofia
Hug Здравейте! Ние с бебетата сме добре и растем, в сряда бяхме на Скрининг на Даун синдром и се оказа, че нямаме повод за притеснения. Все още се вижда третия близнак, но лекарката каза че ще се резорбира до края на бремеността ми. Вижадам, че темичката се пълни с нови момичета и съм готова да помагам с каквото мога Hug!

Марго  Hug Hug Hug Hug Hug

Само хубави мисли и спокойствие на теб, мила!   bouquet

# 635
  • София
МаргоHug само с такива хубави новини да влизаш  Peace

# 636
Браво, Марго, чудесна новина  Peace Hug Все така да продължават бебоците да те радват.

И много благодаря за помощта  Hug Hug Hug Hug

И моля те, бъди спокойна   bouquet

# 637
 Hug Благодаря и на вас скоро да ви се връща тази радост! Моля се за всички  Praynig !

# 638
  • София
Здравейте момичета! Регистрирах се тук заради темичката, аз съм bamboo от zachatie  Simple Smile Видях че тук пишат luce и margo и аз се включвам... Изчетох темичката и ми беше много полезна информацията. Ние ходихме в Мемориал за преглед на 22.08 и ни дадоха зелена светлина за ин витро с ИМСИ. Плановете ни са да направим опита в началото на октомври (1,2,3-17.10) тогава очаквам цикъла. Решихме да останем в Истанбул за всички 15 дни. Сега усилено търсим хотел или апарт, благодаря на Miho She за линка, довечера ще разгледам подробно апартаментите. Иначе търсих в нета и хотели, ние сме се спряли на района около Таксим, защото има удобен тр-рт, места за хапване и разходка.

# 639
bamboo.ag , тъкмо се чудех до къде си стигнала  Simple Smile

И мен си ме притеснява дългия престой защото да намериш толкова бързо нещо на добра цена и с добра комуникация ще си е истинско приключение, но няма това да ни спре, я  Laughing Не знам дали бях споделяла, че се регистрирах в един сайт където може да обявени стаи или апартаменти за престой, можеш и ти да напишеш, че даваш нещо, но не е задължително. Писах преди 10-тина дни. Познайте дали някой ми отговори  Mr. Green. Не, разбира се. То може и грях да си слагам, но нещо много ми "замириса" като на сайт за по-така запознанства защото ако мъж предлага стая, пише, че търси жена и обратното. А какво значение има ако просто предлагаш - дали е мъж или жена  newsm78 Може пък просто да съм много мнителна  newsm78

# 640
Хаха, Luce, започва да става забавно, а?

# 641
  • Sofia
Бамбоо, ние също планираме да бъдем точно в същия период там! С какво ще пътувате до там? Ние още не сме решили дали да сме с нашата кола/самолет/автобус.. не знам  Thinking Но си потръчахме от Китай ДжиПиЕс де! Simple Smile хаха

# 642
  • Sofia
Хаха, Luce, започва да става забавно, а?

хахахаха Simple Smile

newsm44 newsm44 luvbed newsm68 newsm68

# 643
 Joy, и още как  Laughing аз да ви кажа моята половинка едвам я бях опазила когато бяхме ходили на почивка в Мармарис  Joy Още първата вечер се развали бравата на вратата на стаята и мъжа от подръжката като видя моичкия и му светнаха очите  Twisted Evil. Започна да му прави комплименти колко бил хубав, изглеждал като истински турчин (а той е със сини очи и светла коса и много бял)  Shocked и после все се навърташе около нас  Joy Аз се скъсвах да го майтапя  Joy

# 644
Ето темичката се разбутала,браво,МАРГИ браво миличка  Hug,бамбооо добре дошла при нас..)))) Miho_She ,и аз съм на същото мнение,довери се на докторите в инстанбул..и така няма да се раздвояваш..))) luce,bamboo,и аз ще стартирам към 15 октомври зависи от МЦ по принцип ми е точен..)))Дано всичко е наред да стартираме по план всички тук,и ние мислим да оставаме там 15 дни...)))хем разнообразие,разходки,и процедурата и накрая и две чертички да си донесем,ще е супер,божее дано стане така..))))Нека Господ е с нас и ни помага,в тази трудна битка..)))) Praynig Hug Praynig

Общи условия

Активация на акаунт