ФЕВРУАРЧЕТАТА ни прекрасни, лудуват без почивка, много ясно ;)! (26)

• 21 851
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Мушмулке, търпение!  Hug

# 256
Честит момък на Xcat  и мома на vivi77!

Аз вече загубвам формата на тялото си  Mr. Green А има още време до края. Май съм започнала със задържането на вода, но поне не ми оттичат крайниците. 6 кг дотук, пак не е зле. Дано удържа нормални темпове на наддаване  Whistling ooooh!
Мимита, нещо толкова съмнително евтино не би ми привлякло вниманието. Не за друго, ами защото си представям как и от какво е направено за да струва толкова и дотам  Laughing Сигурно и ден гаранция няма  Peace! Някой да каже, ако знае нещо за тези колички, аз просто си разсъждавам  Wink

# 257
Благодаря ви много за честитките.Чак и беборана се вълнува като мен .Мърда ли мърда............

# 258
Забравих да честитя на Xcat за мъжа.Честито baby да ти е жив и здрав!!!

# 259
Много сте мили момичета, мерси за поздравите! Hug
Благодаря и на теб, виви - ще измислим как да комбинираме. Grinning

Мимита,
на количките на "Мони" нищо им няма, просто са български.
Ако си харесаш нещо и видиш наживо качеството на изработка, купувай.
За мен е нереално една бебешка количка да струва 500 лв. и нагоре.

# 260
Здравейте и от мен Simple Smile

Аз да ви се похваля днес какво направииих.  ooooh!
Бях си купила един вълнен блузон за зимата - да ми е топло и днес реших, че ще го изпера преди да почна да го нося.
Ами изпрах го...  Embarassed Сега си имам бебешка блузка  Crazy Направо 3 пъти по-малък стана. Отдавна не бях имала такива изпълнения... Здраве да е. Чак ми стана и смешно на самата мен.  ooooh! hahaha

Аз утре се каня да ходя на алерголог. Не знам още нито при кого, нито къде точно. Знам, че някъде около Майчин дом има Алергология.  newsm78

Аз вчера - помните, че се оплаках от силни ритници. Абе честно да ви кажа, колкото повече мислих, толкова повече се убедих сама, че най-вероятно са били контракции  newsm78 В началото не вяевах, защото болеше само на едно определено място на корема и то след като усетя ритниче, ама като ви четох вчера, се замислих, че баш контракции са си били. Както и да е. Не е толкова страшно де.

Мимита, страшни цени имат тия колички бе  #Crazy Жалко, че са в Пловдив. На мен ми се иска преди да купя да мога да я видя на живо.

Хайде в сряда да ходим на лекция в Токуда? http://www.tokudabolnica.bg/show_page.aspx?key=news&nId=45

# 261

Хайде в сряда да ходим на лекция в Токуда? http://www.tokudabolnica.bg/show_page.aspx?key=news&nId=45

Може да дойда и аз, да. На 2 крачки ми е от нас. Само дано можем да се запишем утре.

Плами, скица си страшна!  Laughing Скрои си номер, а?  Simple Smile

# 262
Xcat, честита ти синя радост  newsm10
Мушмулче, стискам палци всичко да е наред и притесненията да са били напразно Peace Сигурно ще е така!  Wink

# 263
Аз се записах за лекцията. Който иска да им звънка. Казаха, че е от 14.30. Плами, ти записа ли се вече?

# 264
Не съм още. Те записват ли по това време?

# 265
Току що ме записаха.

# 266
  • Burgas
Момичета по мм на главата,корема и бедрото изчислявали видеозоните колко тежи бебето,някои да има някаква информация как се изчислява.

# 267
А аз да питам от кой месец започват да слушат тоновете на бебето?

# 268
  • Варна
На мен още от 4-я месец ми слушат тоновете на бебето, а с предната бременност  някъде към средата на 8-я.

# 269
  • София
На мен ми ги слушаха за първи път на миналата ЖК, значи в петия.

Общи условия

Активация на акаунт