ФЕВРУАРЧЕТАТА ни прекрасни, лудуват без почивка, много ясно ;)! (26)

• 21 734
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
За момчетата-моето мнение е,че те са малко по-трудни за гледане!Не физически,а иначе!По-палави са и по-ненапредничави.Момиченцата са по-спокойни,заиграват се,любознателни са,учат бързо.Докато на момче му дай само да хвърля,да троши,да разглобява и да....ти къса нервите!Това,разбира се,си е мое мнение,базирано на личния ми опит,педагогическото ми образование,на опита на майка ми,отгледала две момичета и сега беснееща понякога с внука си,както и от наблюдения над познати с момиченца и момченца!
В този ред на мисли,книгата "Как се възпитават момчета",е едно много полезно четиво,много неща има в нея,препоръчвам я,макар да ви е рано още!

# 511
Sashkova , има хавлия 100% памук, а също и плюш. За зимния сезон съм обличала Алекс в гащеризони от интерлог, пак 100% памук, но плътен и ако е много студено, нещо отгоре. На пазара има доста неща, има и български, които работят с доста качествени материали.

# 512
  • София
Каролина и аз си поспивам почти всеки ден поне по 1час следобед.Спокойно не си само ти.
Аааа не, не съм аз...аз съм от бухалите...не лягам никога през деня, а вечер чак в 12 сата... Whistling
Верно, че съм от дъртите... но от дъртите сомнамбули... Joy

п.п. Аморе, мноооого съм съгласна с теб... Wink

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 18:20 от Karolin@

# 513
  • Бургас
Здравейте, момичета!  Hug

Днес бургаските бремелинки бяхме на лекция на списание "9 месеца". Темата беше "Кърмене".
А след това посетихме "Отворени врати" в болницата. Показаха ни предродилна, родилна зала, операционната, а след това и стаите - стандартните и ВИП. Обикновените стаи са ремонтирани преди месец, боядисани са в свежи цветове - оранжево, розово, зелено... Беше много чисто, хлебарки не видяхме! А накрая получихме и подаръчета!  Simple Smile
За мен беше интересно, даже много. Аз очаквах някакви страхотии, мизерия и такива неща, а в действителност не видях такова нещо.
После си похапнахме в пицария и пеша се прибрахме.  Laughing

Та така, да обявя:
В петък, в 13.30ч. пред Хеликон - среща! Ще ходим да пием горещ шоколад (в големи чаши с две дръжки Laughing) и т.н. в Costa!
Засега, на линия ще са: ralmin, katyanen, Мимита и by the sea. Чакаме потвърждение и от другите бургаски мацки.

# 514
Каролина и аз си поспивам почти всеки ден поне по 1час следобед.Спокойно не си само ти.
Аааа не, не съм аз...аз съм от бухалите...не лягам никога през деня, а вечер чак в 12 сата... Whistling
Верно, че съм от дъртите... но от дъртите сомнамбули... Joy
newsm78 newsm78 newsm78 Хмммм,тогава съм объркала!Ми то от толкова четене  така се получава hahaha hahaha hahaha

# 515
  • София
Сега видях...
Мяу, как се казва свекър ти?

# 516
  • Бургас
Засега, на линия ще са: ralmin, katyanen, Мимита и by the sea. Чакаме потвърждение и от другите бургаски мацки.
И аз съм там !  Peace /ще си напиша на бележка,че нали все забравям/
Ихх как ме е яд ,че не можах да дойда.....
Мили, какви подаръчета ? smile3508

# 517
  • Бургас
И аз съм там !  Peace /ще си напиша на бележка,че нали все забравям/
Ихх как ме е яд ,че не можах да дойда.....
Мили, какви подаръчета ? smile3508

Несесер на Джонсън с малко душ-гелче, мокри кърпи и 2 книжки за отглеждане на бебче.

Запиши си, мдам  Laughing И си лепни бележката на монитора!  Laughing

# 518
Здравейте, мамчета! Аз се завърнах от преглед с малко смесени чувства. От една страна се радвам, че бебо си е ок, но докторката ми каза, че плацентата ми била ниска  Sad Питах я какво значи това, а тя - нищо страшно нямало, можело да се вдигне...  Confused Иначе ми даде направление за кръв и урина и другата седмица ще си пускам изследванията, че утре заминаваме за Търговище за няколко дни и пак ще отсъствам, но този път не за дълго.

# 519
Таня, ще се опитам и аз да дойда на лекцията утре. Зависи дали ще мога да се надигна до към 9  Joy
Ти в кой район живееш? Много често се оплакваш от липса на вода.  newsm78

Аз днес извървях десетина километра и сега си почивам малко. После се мятам да преинсталирам на баща ми компютъра и ще ходя на гости на мама и тати. Мама обеща да ми наготви пилешка кавърма, че мен ме мързи да си готвя само за мен, мъжа е изпратен в командировка до петък  Mr. Green

Ponqkoga, на квартира сме в район Одесос, до училище "Елин Пелин". Може би има някаква профилактика, иначе не мога да си обясня редовното спиране на водата за по 2-3 часа. Слава Богу, към 14 ч. я пуснаха, та си измих чиниите.  Laughing За месец и половина, откакто живеем тук, са я спирали поне 3-4 пъти.  newsm78
Пък за лекцията утре- ако се излюпиш навреме- там сме!  Wink Имаме снимки в албумчето, така че можеш да ни разпознаеш.  Laughing
И как издържа да извървиш 10 км?  newsm78 Направо ме уби! Аз като походя час и половина-два и се изморявам.

На лекцията няма да мога да дойда, за съжалене, но моля ви ако имате възможност и жлание дайте да се видим в Неделя в Мола, както писа Сияна !

# 520
  • York
star, от сега казвам, че не съм на линия в неделя, а и не съм много по моловете  Wink

# 521
ponqkoga, няма проблем срещата да не е в Мола, аз нямам претенции. Няма проблем и да е в друг ден, примерно следващата Неделя. Просто кажете дали по принцип сте ЗА  Grinning !
Таня , също няма да е в града , а доколкото разбирам има желание, така че може да отложим.

Предложения ???

# 522
  • York
Огладнявам и способността ми да мсиля за друго, освен за храна, силно намалява.   Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ще се включа в измислянето, обещавам  Peace

Отивам на гости. Там някъде при храната  Joy Joy

# 523
ponqkoga, няма проблем срещата да не е в Мола, аз нямам претенции. Няма проблем и да е в друг ден, примерно следващата Неделя. Просто кажете дали по принцип сте ЗА  Grinning !
Таня , също няма да е в града , а доколкото разбирам има желание, така че може да отложим.

Предложения ???

Звездичке, аз по принцип съм "айляк" и много бих искала да се съберем. Нямам никакви странични ангажименти, не ходя на работа, а до Разград се прибираме веднъж месечно. Така че ако решите да е в друг ден, ще се постарая да съм на линия (ако не ми мине котка път).  Wink Пък ако се съберете този уикенд- весело изкарване! Аз ще се разпиша на следващата сбирка...  Wink

# 524
Само ако знаете как хуууубаво се наспах следобед. Чувствам се страхотно  Flutter.
Искам да изразя несъгласието си с Аморе по повод отглеждането на момичета и момчета. Моите наблюдения са, че по-лесно се гледа момче, защото макар и по-рушащи, палави и ненапредничави, не са така глезени и толкова ПРЕемоционални. Няма ги тези тръшкания, ревове и истерии, които са характерни за момичетата в една по-подходяща възраст (имам предвид тийнейджърската).
Мяуче, манджичката я направих по твоята рецепта - без захар, кисели краставички и т.н. и стана доста вкусно. Мерси  Heart Eyes.
А относно децата ми - аз съм родила само 1 мъжко, а принцесата е на съпруга ми от първия му брак и живее с майка си, но от 2-годишна ми расте пред очите, та виждам разликата. А тя не е лигаво дете - напротив даже, но е по-ранима и по-нежна.
Друго положително за момчетата е дисциплината. Ако го запишете на някакъв спорт, можете да сте сигурни, че ще изгради много добри качества у детето още от ранна възраст. Пък и ще изразходва енергията си за нещо полезно  Wink.
Спомням си, че за да убедя сина ми да ме държи за ръката докато пресичаме, трябваше да го убеждавам, че той трябва да ме води, за да не ме смачка колата  Crazy.
За забелването на пишлетата: напълно подкрепям казаното от Ника. Нямам намерение да причинявам травма на детето си от мързел и непостоянство. Постепенното забелване е най-добрия начин за справяне с проблема. Да не говорим, че макар и частично срастнало, в гънката се появява смегма, която трябва да се почиства, но всичко ще си дойде по местата като му дойде времето.
Аз бая се разписах, за което моля да ме извините.  Embarassed
Шаманката, благодаря за инфото. Ще се опитам да отида на срещата на Ла Лече - със сигурност ще ми бъде от полза   bouquet
Радост, не се шашкай излишно. Това са си данни за тях и са длъжни да го отбележат. Важното е да има добър кръвоток към бебето, за да расте. Споко, всичко е под контрол  Hug.
Хайде стига толкова за днес. Отивам да се набъркам в готварския, че мъжете ще се върнат от фитнес озверели от глад, а не смогвам да им готвя вече - всичко омитат за нула време  Crazy
Между другото вчера бяха ред сълзи, ред сополи. Гледах Тетрадката. После като го разказвах на мъжа ми отново ревах........ отдавна не ми се беше случвало - луда работа  Crazy. Да се чуди любимия как да ме успокоява  hahaha
Я препоръчайте още някой хубав филм!

Общи условия

Активация на акаунт