ФЕВРУАРЧЕТАТА ни прекрасни, лудуват без почивка, много ясно ;)! (26)

• 21 728
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • Бургас
Рали честито момиченце !!!  stork-girl
Аз да ви питам нещо,понеже моята гинеколожка е в болнични чак до 10.11 .... а тука повечето колеги кихат кашлят и ми се иска да си взема малко болнични/хем за малко почивка,хем да избягам от вирусчетата/ ,дали мога да си го взема от личния лекар? Или задължително трябва да е от лекаря,който ми води ЖК?

# 556
Добро утро и от мен!
Ели,мерси за закуската и кафенцето!Аз се връщам да ви дочета и след после съм на линия! Hug

# 557
  • Burgas
Рали честито момиченце !!!  stork-girl
Аз да ви питам нещо,понеже моята гинеколожка е в болнични чак до 10.11 .... а тука повечето колеги кихат кашлят и ми се иска да си взема малко болнични/хем за малко почивка,хем да избягам от вирусчетата/ ,дали мога да си го взема от личния лекар? Или задължително трябва да е от лекаря,който ми води ЖК?
Мисля че личния лекар може да ти даде 7дена болнични.

# 558
Добро утро!
Искате ли да се поразходим?!
пожелавам ви един  прекрасен есенен ден!

# 559
  • offshore & overseas
Рали честито момиченце !!!  stork-girl
...дали мога да си го взема от личния лекар?...
Разбира се, че можеш до 7 дена и от личния лекар, стига да е навит/а. Ама някой беше подметнал, че не е много изгодно -- отразявало се после на майчинските (болничния за майчинство или както там се води).

# 560
  • София
Добро утро Flutter

Честита принцеса на Ралмин !

Ради  Пий си чист парацетамол, аз сега съм леко настинала и пия парацетамол 4ист, даже на мъжа давам и той се пооправи!

Да ви споделя моята "неграмотност". Разбрах онзи ден, 4е са готови ИТН номерата за тока(ние сме в нова кооперация) и понеже никой не е казал се оказа, че тока ще го спрат за неплатени фактури края на месеца! И аз от добрина, преди да си тръгна от работа, написах бележка, която оба4е не проверих и имах 2 пе4атно грешки(от бързане, едната беше обадате се..) и др е вместо "Срокът изтича.." съм написала"Срока изтича", нали не съм членувала и сутринта ставам и гледам някой ми поправим бележката  Joy Joy  Аз не съм се засегнала, защото в прав човека, който и да е той, и аз го видях после и мъжа ми, но реших 4е е по важно да го залепя да не спрат тока на хората.. та сега съм го поправила и ще го лепна дове4ера, даже съм го под4ертала!!  Исках да си споделя де.. ще ме извините за словоизлиянията рано сутрин..  bouquet

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

# 561
Добро и от мен днес  Hug И ние бяхме на лекар и да се похваля сме добре и май доста голямо момче ще се окаже  Laughing не знам как ще го раждам  #Crazy Whistling

Между другото, защо напоследък Мемориа се губи?  newsm78

# 562
Мамчета- Споделете!!!!
 Преди няколко месеца, имах голяма киста, и брадавици които нз как са излезнали, Sad
лекаря каза че ми е паднала имунната система.
Изгорихме ги с лазер , но тези дни забелязах че пак са излезнали на 2-3 см от входа на влагалището са Интересуваме някоя от вас ползвала ли е алдара по време на бременност- в листовката не пише че не става за бременни , но може и да има някакъв страничен ефект-говорих и с гинеколога ,тои се притеснява да го ползвам- но няма отърване от тези гадинки растат та растат Sad

# 563
Здравейте и от мен,
аз се позагубих малко и сега доста ще наваксвам с четенето. Така че след малко започваам........

# 564
  • София
Мамчета- Споделете!!!!
 Преди няколко месеца, имах голяма киста, и брадавици които нз как са излезнали, Sad
лекаря каза че ми е паднала имунната система.
Изгорихме ги с лазер , но тези дни забелязах че пак са излезнали на 2-3 см от входа на влагалището са Интересуваме някоя от вас ползвала ли е алдара по време на бременност- в листовката не пише че не става за бременни , но може и да има някакъв страничен ефект-говорих и с гинеколога ,тои се притеснява да го ползвам- но няма отърване от тези гадинки растат та растат Sad

Не ти ли казаха от какво се полу4ават тези брадавици, може да са от 4овешки папилома вирус, можеи от херпесен вирус, не съм много запозната, но доколкото съм 4увала е така. Аз имам един щам на 4овешкия папилома вирус, но не е опасен и не предизвиква рак, така ми каза лекаря, не е от тези опасните и мог ада раждам нормално. Но ако е херпес при теб трябва да се види от кой вид и дали не е опасно нормалното раждане за бебето. Но това е непотвърдена изформация, защото не съм 100% сигурна. Мяу ако знае да се изкаже Hug или някой др Simple Smile, но най добре е да се консултираш с няколко специалисти. Аз така поне направих, когато разбрах за моя вирус! Hug

# 565
  • Burgas
И според мен се консултирай със специалист,една приятелка имаше брадавици-външни и по време на бременност ги маза с Кондолин,каза,че много бързо са изчезнали,мазала ги 3дни по 2пъти.

# 566
другата седмица ще се изследвам за този вирус, стискайте палци всичко да е наред, или поне в норма че от нищо не се получават ей така Sad(
Лекаря каза ,че няма да е нормално раждане-за това ги изгори първия път
Също каза че са само външни!- Което ме съмнява че не може да е нормално-ако са външни и се махнат до раждането как може да  се зарази бебето  newsm78

# 567
Здравейте момичета  Hug

леле от дни се опитвам да ви прочета и все изоставам  Mr. Green
Само се записвам и отивам да прегледам темата  Wink
Приятен ден от мен

# 568
 Ralmin -Честито женско бебoче Simple Smile)

# 569
Здравейте и от мен!
Съни личния лекар може да ти даде 7 дни.По-принцип не е задължително болничните да са от лекаря който води жк(аз от 3-я месец съм болнични и нито един не е от него).
Ради оздравявай бързо!
Рали честита принцеска!
На мамите които са на прегледи днес стиснати палци! Peace
Днес времето е много мрачно-дайте идея за някоя комедийка,че да си оправим настроението Grinning

Общи условия

Активация на акаунт