Споделете 127

• 22 978
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
От къде намирате сили за подобни дейности? Всичко домакинско явно ми е ампутирано още от раждането ми  Laughing

# 91
А аз днес имах доброто намерение да направя онзи браунис като от рождения ми ден.
Занесох се до магазина, обикалях из него да намеря всички неща и накрая...няма хартия за печене.
Така се ядосах! Че върнах всичко обратно  Blush
И сега няма сладкиш Crazy
Обиколих квартала поне.
Освен, че съм на 2 минути от Универсиада, си имам сладкарница Неделя, Дънкин Донътс, безброй банкомати...
Не е никак лош квартал  Grinning

# 92
След работа ще ходим за тази машина
Долче Густо,така че утре ще мога да
дам отзиви.Рекламата е много яка,но
мъжът ми посрещна идеята с "Хм, това пък
за кво ти е??".За украса. Tired
И мойта служба се мести в нова сграда.Така не
ми се искаше (не че някой ме пита),там съм прецакана
от всяка една гледна точка,но ще видим де...

# 93

Освен, че съм на 2 минути от Универсиада, си имам сладкарница Неделя, Дънкин Донътс, безброй банкомати...
Не е никак лош квартал  Grinning

Никак, аз много го харесвам.
Има и офис на еконт, в който целия персонал са големи сладури  Simple Smile
А тук на село няма нищо  Tired нито банкомати, нито еконт...то и магазини почти няма

# 94
Много харесвам квартала зад Плиска.
Вървиш няколко метра и все едно вече не си в София. Ако някога се преместя да живея в столицата, си мечтая да си купя къщичка точно там.

# 95
Марче, кое е това село? То няма угодия, да знаеш. Има спокойствие на село обаче, нали?

Вълк, ако си ме чел напоследък, ще те убия с голи ръце Mr. Green

# 96
  • София
Василиндро, като ходиш пак в Клиниката на 3-ия етаж, напомни им, моля ти се да ми върнат неврологичното чукче, което заеха от мен чрез един приятел, преди хиляди години в началото на продукцията. И стетоскоп им бях дала, ама него ми върнаха, а за чукчето още жаля.

# 97
  • Майничка
Много харесвам квартала зад Плиска.
Вървиш няколко метра и все едно вече не си в София...

И аз го харесвам. Първата ми студентска квартира беше там, на бившата "Павел Лилов". А след "Гео Милев" почваха едни улички "Трудолюбие", "Благородна", "Чар", с малки къщички с цветни дворчета, преливащи от нарциси и лалета напролет...

# 98
Марче, кое е това село? То няма угодия, да знаеш. Има спокойствие на село обаче, нали?

Вълк, ако си ме чел напоследък, ще те убия с голи ръце Mr. Green

Ооо, третият наследник е на път?  Laughing

Не е село, т.е. било е някого, но и сега пак си е - Княжево  Laughing
Ама наистина в радиус от 2-3 км от мен няма банкомати, банки и общо взето нищо  Mr. Green

# 99
На мен всички "селски" квартали на София ми харесват, включително и моето село, но аз съм привилегирована, имаме банкомат на мегдана, една банка и един банкомат, да не си помислите, че живеем луксозно. Simple Smile

# 100
Ние си имаме ул. "Милосърдие", "Вярност", "Любов" и пр. лиготии.
Следващите два месеца ще си общуваме по- честичко. Оставам си у дома с детето, поради влошеното и здраве. Тук е мястото да кажа, че шефката ми е рядко хуманен човек. Предложението дойде от нея. Дано получа спокойствие.

# 101
  • Пловдив
Аз съм много хитра и проклета майка! След като чавето отказа да яде супа хитро му предложих кисела ябълка. Хапна и след половин час явно му пристърга и дойде. Хапна супата, от кухнята второто, два сухара и продължава да яде. Трябва да се запася с много кисели ябълки Twisted Evil

# 102
  • Sf
Ео, бързо казвай къде е новата квартира Simple Smile

П.П. Не съм чела преди и затова въпросът ми е такъв един никакъв Simple Smile

П.П.П. И аз съм с хлебопекарна Simple Smile

# 103
Честит рожден ден на Рокси, хлебна машина- на Калина и диета на Жозефина.

Поне това прочетох, за повече нямам сили, но да ви предупредя за нещо, изопачавайки леко смисъла на едно проучване, за което четох скоро. Казва се Framingham Heart Study, провежда се над 60 години в Масачусетс, с цел обхващане на факторите, водещи до сърдечни заболявания.

Та понеже дълги години се наблюдават групи хора, роднини, приятели: социалните връзки също стават част от проучването: например повишеното пушене при един индивид (уж) повишавало нивото на пушене на приятелите му, а и на техните приятели. Затлъстяването следвало подобна зависимост. Щастието- също.

Така че, по логиката, че социалните групи "прихващат" поведение една от друга, и доколкото "Споделете" е група, ще призова Калина да спре да бухка козунаците у машината, за да не напълнее Василиса, например (или поне- Флор).  hahaha

(А аз се заклевам, че не ядох наравно с хамериканците миналата седмица, за да не прихванете вие и да стане трудно да си закопчавате панталоните, хе-хе)

# 104
Предупреждавам Калина, че ако напълнея, ще я считам за лично отговорна и ще ми дължи оня кростренажор, за който не веднъж е споменавала! Айде, бе! Тъкмо си влязох в любимите дънки!

Общи условия

Активация на акаунт