Орифлейм - каталог 15 и 16

• 62 273
  • 806
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Аз не използвам всичко от козметиката-например пудра, фдт не използвам, също и лосиони за тяло. От каталозите единствено купувам душ гелове, червила, сенки, измиващи средства и кремове и от време на време тв и то от тези в 30 мл опаковки.Но това са продукти, които не свършват бързо и доста често се чудя, какво аджеба да си поръчам, напоследък нищо не ми хваща окото, нито в редовните, нито в миникаталозите, и не само аз съм така, при моите познати на които давам каталога се наблюдава същата тенденция.
мога на 100% да потвърдя тази тенденция.. ами то напоследък или взеха да не пускат почти нищо ново, или офертите са куци.. а пък за мини каталозите изобщо не ми се говори, само стари залежали неща, които или никой не е искал от самото начало или вече на всички са им писнали..  #2gunfire  #2gunfire

# 31
# 32
от новия каталог си харесах чантата на стр. 23, но мисля да изчакам някой да даде отзиви като влезе каталога в сила  Simple Smile

# 33
  • Стара Загора
Ако някой си я вземе... скъпичка идва.  Tired Ама да не докато се наканиш да си я вземеш и да е свършила.  Mr. Green
Аз пък си харесах много неща от кат. 16, като от последните 3,4 кат. почти нищо. Този има доста нови продукти.

# 34
Честита нова тема. Hug

# 35
  • София
И аз като Ивето си харесах много неща от каталог 16. Най-много се радвам, че отново пускат кутийката за червило и ще взема още една за себе си, защото имам една от около 5-6 години и няколко за коледен подарък.

# 36
Руският каталог 17 можете да си свалите от тук:

http://girls-room.info/forum/70-3959-1

Паролата е същата като преди - girls-room.info  Peace

# 37
Гланцът за устни на Вижънс ми харесва, не е лепкав, само имам малък проблем, не знам молива подостря ли се или се върти от горе.Ако се подостря ще е кофти, защото моята острилка не става за такъв молив и направо се чудя какво да правя.Аз като разгледах каталога си промених мнението, ще си купя бебешкия крем, който е на същата цена вместо този с лешник. Истината е, че аз използвам крем само, когато усетя, че кожата ми става суха, т.е. не всеки ден, пък и употребата ще бъде 2 в 1, хем аз ще го използвам, хем бебето след това.Пише, че става за цялото тяло, за лице също предполагам.

# 38
  • Зеленият рай в сърцето на България
gitadam за този гланц ли става въпрос? Този се остри.

# 39
Руският каталог 17 можете да си свалите от тук:

http://girls-room.info/forum/70-3959-1

Паролата е същата като преди - girls-room.info
 Peace

сваля се само корицата на каталога.

# 40
  • Стара Загора
Глупости. Целия се сваля без проблем в пдф формат.
Честно казано, не съм очарована. Миналогодишната серия коледната - пяна, душ гел, приятел и крем за ръце, чантата и несесера Мода, кремовете за ръце със шафран, кейк и още нещо.
Единственото, което ми хареса е сребристата серия Джордани, един черен лачен колан, едно червено лачено портомоне с ключодържател и 3те нови сапуна.

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 10:04 от iv4enceto_91

# 41
Вече ще се самоубия, същият е гланца. ох, може ли с ножче да се остри, че за един молив острилка не ми се купува, моята е за по-малки моливи, такива за очи и устни и не става.

# 42
  • Стара Загора
Купи си някаква обикн. острилка за 1 лв. и с нея го остри. С ножа ще го изхабиш и ще стои като дялан.

# 43
А откъде да си купя такава острилка за левче, аз повече няма да дам, да не стане така, че острилката да излезе по-скъпа от молива. Mr. Green

# 44
Глупости. Целия се сваля без проблем в пдф формат.
Честно казано, не съм очарована. Миналогодишната серия коледната - пяна, душ гел, приятел и крем за ръце, чантата и несесера Мода, кремовете за ръце със шафран, кейк и още нещо.
Единственото, което ми хареса е сребристата серия Джордани, един черен лачен колан, едно червено лачено портомоне с ключодържател и 3те нови сапуна.

на мен ми се отваря това:
http://ipicture.ru/Gallery/Viewfull/25669840.html
откъде го взе този pdf файл?

Общи условия

Активация на акаунт