Орифлейм - каталог 15 и 16

• 62 270
  • 806
  •   1
Отговори
ЗАПОВЯДАЙТЕ В НОВАТА НИТЕМА!!!

Да стегнем кожата си за 5 мин. с подмладяващите ампули "Лифт експерт"

Серията "Зимна грижа" на HairX защитава и подхранва косата, като в същото време я предпазва от наелектризиране

Нови продукти ни предлага и луксозната колекция гримове Giordani Gold:
Три нови нюанса на червилото Gold Paradise  очна линия-гел  
и четка за нанасяне на очна линия

Нов коректор 3 в 1: зеленото неутрализира червенината, жълтото прикрива тъмните кръгове под очите, а бежовото избистря и придава сияен вид на лицето

Три нови крема  за лице от серията Essentials - съживяващ, успокояващ, и балансиращ...  

Мек кремообразен подхранващ крем "Майка и бебе"...  

Електрически комплект за маникюр - най-лесният и бърз начин за постигане на перфектен маникюр.

Новите аксесоари, които Орифлейм предлага в каталог 15...
Колекция "Ледени висулки" - Да преобразим визията си в тон с настъпващата зима...    

Колекция "Вери Бери"  

Продукти, които се очаква да излязат в каталог 16)... (благодарности на iv4enceto_91)... пълнител за сапун ''Мед и мляко - злато''    Изглаждащ захарен ексфолиант ''Мед и мляко - злато'' - любимия ви продукт в нова опаковка.  
Серия „Орифлейм”- крем за душ, крем за ръце и крем за тяло      
Зимен защитен крем за лице Essentials  TB Giordani Man
 ТВ Мис 0 - 30 мл.  ТВ Дивайн - 30 мл.  
Серия ЛЕШНИК – балсам за устни, защитно млако-тоник и защитен крем за лице    Пяна за вана и сапун ''МАГИЧЕСКИ СНЕЖИНКИ"  
 Пяна за вана ''ВЕСЕЛИ МОМЕНТИ''  мъжка чанта Черно и сиво
Мини версии на тоалетни води ЕС 8  и Екла за него Спорт    Нежна грижа КАРАМЕЛ  КОЛЕДНА ПАЛИТРА ORIFLAME BEAUTY    Блестящ топ лак  
Мъжки аксесоари    
   Спирали Hypnotic Wonder Lash-Silver Frost и Golden Embers

Продължава офертата за абонамент с програмата Wellness - Шейк "Естествен баланс" или "Комбиниран комплекс"... Абонирате се за продукта за 3 поредни кампании, а в четвъртата кампания получавате още един безплатно като подарък!  

Приятни моменти с новия каталог   Hug Hug Hug

ПРЕДИМСТВАТА ДА БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ ОРИФЛЕЙМ: /благодарности на Тедка/

1. Такса регистрация 15 лв. (понякога я намалят на 7.50 лв или я махат нацяло).

2. Каталозите си ги купуваме. 10 бр - 6.60 лв; 3бр-1.95лв (еднократно); 5 бр - 3.75 лв и има такса обработка 2 лв,ако поръчката ви е под 100 БТ (бонус точки).

3. Пълен мострен комплект 37.50 лв, съкратен комплект - 24.50 лв

4. За да се регистрирате, трябва да имате копие на личната карта и да попълните договор.... както и да имате познат консултант, който да ви регистрира и да стане ваш спонсор (и ние от темичката ставаме)

5. Няма минимум за пускане на поръчка.... колкото толкова. но е препоръчително да се правят 100 БТ (около 130 лв), тогава се печелят подаръци, парични бонуси (ако имате създадена група) и др привилегии.

6. Колкото повече хора регистрирате в групата си, толкова по-добре за бонуса ви

7. За 200 групови т. бонуса ви ще е около 6-7лв   -3% ниво
    за 450 групови т. бонуса е около 30лв               -6% ниво
    за 900 групови т. бонуса е около 60-80лв          -9% ниво
    за 1800 групови т. бонуса е около 100-120лв    -12% ниво
    и т.н. .... за директор трябва да сте на 21% ниво и ще взимате около 1000лв.

8. Поръчки се пускат от сайта или от офисите в по-големите градове. В малките гр. има пунктове или се получават по пощата.... а в големите от офисите.

9. Освен че преди всички, можете да видите следващия каталог и да си прецените какво ще си купите сега и какво др месец, можете да ползвате безплатна дермоанализа и да пробвате продуктите в офиса.

10. Директната печалба е 30% от всеки един продукт.... .

За връзка с нашите консултанти :
Асеновград
Мимито                                    
INA_28                                

Бургас
bradata  
Denito
mimenceee                      
Sinara                                                                                              
Sinara
tedka*
-Crystabell
emi_13

Варна
magurka2 - кв.Възраждане
sneji_
стрина Ягодина
tedd
Vania_84 - кв. Възраждане
Валя80
petqalex - кв.Владиславово
emilly
-gqa - жк.Младост
vessit - център, кв.Чайка, кв.Левски
Роси* - кв.Цветен

Велики Преслав
аni_4ka

Велико Търново
-tedd

Гоце Делчев
plamena123

Горна Оряховица
Ванчето

Добрич
tedd

Дупница
Уиуи

Карнобат
mimenceee

Левски
GrOzNoTo^_^PaTe

Пазарджик  
Аелис

Плевен
Merian

Пловдив
gitadam
Dina_2   - Каршиака  
Nik`s mom  - центъра  
nadinkata - жк."Тракия"(около Детски свят)
mare7373 - жк.Тракия(до кметството)
girl8910 - кичука
- alexsander_nikol

Перник
anitza  

Пещера
Деянова  

Раднево
iv4enceto_91 - кв.Гипсово, ул.Хемус №2.

Разград
anji78

Русе
poli__5
Вергилия
-dilyana_209738
-gali_portokali
миличката

София
Агата - Овча купел, Красно село, Дървеница,Орлов мост, Плиска,Паметника Левски, Свобода, Люлин
gato - Люлин, Център
Жани  - Младост 3 и центъра  
iviche -  Бъкстон, Красно село, Борово, Лагера, Павлово и цяла София  
Ия - Гео Милев, Дружба-2  
Linet - Младост,кв.Редута и Дружба  
onejnost - Кокаляне,Панчарево,Младост,Плиска  
White_tulip - Драгалевци, Бояна, Симеоново, Борово, Бели брези, Павлово, Стрелбище, Иван Вазов, Центъра, Студентски град, Слатина
amora - кв. Овча купел
Teddy me4eto - кв. Лозенец, icq 197-241-657
emilly
ChemistryLady-кв.Младост София
-lopi85

Стара Загора
Веселина

Трявна
-tedd

Търговище
emilly

Шумен
аni_4ka
gradushka

Старата тема - Каталог 13 и 14

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 07:35 от anji78

# 1
Е, този път съм първа. Честита нова тема, момичета.Искам да попитам някъде има ли го качен каталог 16, ако да, дайте линк.Този защитен крем за лице с лешник в кой каталог ще бъде, в новия или в декемврийския?И да ви попитам от тези гланцове на вижънс за устни, които са намалени, на жена с тъмна коса, очи и по-матова кожа, кой цвят ще върви?Аз исках Корал Крейз да си поръчам, но приятелка ме убеди, че този цвят няма да ми върви, колебая се между Хот Рок Пинк-13770 и Слайтли Скарлет-13773, като клоня по-скоро към първото.
Успешна кампания на всички. Hug
Чудесно оформление от страна на авторката на темата, браво. Peace

# 2
  • Зеленият рай в сърцето на България
 smile3525

Чак сега видях, че ще има шампоан "Зимна грижа", преди имах но беше в друга опаковка. Харесваше ми и мисля пак да взема.  Heart Eyes

# 3
Честита нова цветна темичка!

# 4
  • Пазарджик/Лондон
anji78 , благодаря ти за темата, много хубавко си я направила Hug!

# 5
  • София
И аз благдаря за темата!   bouquet
Успешен каталог на всички!  Hug

# 6
От новите продукти аз си харесах защитен крем с лешник, предполагам, че става за всеки тип кожа и е подходящ за зимата.Ще видя в каталога какво друго е на промоция, но така по формуляра ми е трудно да се ориентирам, няма качен в сайта кат.16.

# 7
anji78, страхотна тема   bouquet

# 8
  • на североизток от Рая
Здравейте,момичета!Занимавам се с Ейвън,но нахлувам при вас,за да ви поздравя за красивото оформление на новата тема!Все още обмислям дали да не се присъединя към вас!Допадате ми,а Ори ми харесва от години.Но никога не е късно...Поздрави на всички именици!  bouquet

# 9
  • Бургас
Пропуснах една или две теми и затова да взема да запиша участие  Mr. Green, за да мога да следя красивата тема   bouquet

# 10
  • Стара Загора
Здравейте.   bouquet за страхотната цветна тема.
Току що хвърлих един поглед на формата за заявка и има доста др. нови неща, но повечето все още нямат картинки. В бюлетина видях, че ще пускат някаква нова серия Сафари, която ще е модерна през новата 2010 г.

Има някакви кухненски аксесоари, коледни играчки и ако не се лъжа миналогодишната серия Коледно веселие. Има 2,3 нови козм. чантички, дамска чанта, перлено колие, обици и пръстен, лачени обици и колие или гривна, хавлия за бана Мед и мляко ... Като се прибера ще проверя обстойно и ще сложа снимки, ако намеря.   bouquet Спорен каталог.  Peace

# 11
Благодаря за хубавата тема !  bouquet

Искам да кажа на момичетата, в чийто градове не са минали представянията на следващите каталози да отидат. Заслужава си, беше много хубаво предсатвянето, много стегнато и забавно.
Не писах подробности, защото в миналата тема имаше подробен отчет и в общи линии щях да го повторя.

Аз лично хвърлих око на тройния коректор.
Миризмата на мъжкия Джордани е страхотна, макар че преобладава ароматът на черен пипер, но пък един хубав мъж в кухнята по престилка и парфюм не е за връщане. Mr. Green

# 12
  • Стара Загора
iviche май си гледала каталога, я разкажи какво има.  Praynig

# 13
iviche май си гледала каталога, я разкажи какво има.  Praynig

за 16-ти ли питаш?

Новите неща са :

Комплект 'коледна приказка' - крем душ, крем за тяло и крем за ръце. В коелдни опаковки с ангелчета. + подаръчна торбичка.

ТВ "Giordani Man" - нея я подуших на представянето и много ми хареса.

Декоративни продукти за коледна украса, които на мен честно казано ми се сториха скъпички.

Мъжките продукти, които беше дала в предната тема - копчета за ръкавели, колан с две лица, шапка, шал и ръкавици, и мъжки комплект за маникюр. /Като знам как на мен не ми остава време да си направя маникюр, си представям само каква изопната физиономия ще добия, ако си видя мъжа да си пили ноктите. Mr. Green/

Бижута, чанти...Нова палитра....спирала със сребърен и златен накрайник...метални моливи....нежна грижа - карамел
Пяна за вана "Весели моменти"

Има и иоще неща, но умирам от глад, така че за тях - после.

# 14
Запис!  Hug
Все още не съм много активна,но ви чета с интерес!  bouquet
Днес получих първата си поръчка и съм много доволна! Mr. Green
Продължаваме напред.Успех на всички! Peace

Общи условия

Активация на акаунт