Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са дискусиите във форума?
Какви са основните теми, обсъждани в дискусията?
Какви са основните предизвикателства, които се обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са дискусиите във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани в дискусията?
-
Какви са основните предизвикателства, които се обсъждат във форума?
-
Какви са основните умения и стратегии, които се споделят във форума?
-
Какви са симптомите на аутизма и как можем да помогнем на децата с него?

Още лекарят каза, че част от децата се самоизлекуват, т.е все пак организма намира някакво положение да се справи след няколко години или стават хронични, но не са остри.

Особенно сега след като се замислих повече за DAN методите.Възникват ми много въпроси.Според DAN лекарите аутизмът е следствие на проблеми най-просто казано със стомаха.Какво е тяхното обеснение обаче за това,че не всички деца със стомашни проблеми развиват аутизъм?Извинявам се ако въпросите ми са малко глупави и ако е обсъждано,но съм го пропуснала.Днес четох доста за колити и прочие и стана ясно,че при много деца в ранна възраст се срещат различни проблеми със стомаха.НО не всички развиват аутизъм.Защо?
,бебетата сега на тази крехка възраст са изключително и само на кърма,но тогава препоръчваха да ги захранваме от рано.