Отговори
# 600
Да се надяваме след концерта във Варна и мача в София ,тази неделя да са края на тази благородна кампания!  bouquet

# 601
Страхотна новина за събраните пари4ки!!!

Като гледам въобще не е нужно семейството да продават апартамента си. Той ще им е много по-нужен като се приберат. Разбирам защо иска да го направят, дано купува4а се откаже Wink

# 602
И ние днес преведохме малка сума по банков път. Ако се наложи, пак ще го сторим, само детето да се пребори!
Кураж и вяра на родителите Praynig - това слънчице трябва да оздравее!

# 603
И аз пуснах парички в кутията на пикадили Младост за малката красавица дано всичко приключи по бързо и Анджи да е добре newsm17

# 604
 Помогнахме и ние с малка сума, с много вяра че Анджи ще радва един ден мама и тати с внуци. Прекрасно дете, нека  бъде благословено Praynig

Поздравления за всички хора, които имат сърца и участват активно в тази кампания, поздравление и за Нова!

# 605
Не мога да се нарадвам на събраната сума!!!  Grinning

Вече има намерен купувач за апартамента на семейството ли? Не може ли продажбата да се отложи като много крайна мярка (ненужна, надявам се)?

# 606

Вече има намерен купувач за апартамента на семейството ли? Не може ли продажбата да се отложи като много крайна мярка (ненужна, надявам се)?

има да, и капаро има, просто сделката е въпрос на дни
Пак говорих с тях - категорични са :
"За да им се помогнело, трябвало сами да си помогнат! Не можело хора от цяла България да им помагат, а те да имали какво да продадат и да чакат"
това са думите им, всеки път като говоря за апартамента  Rolling Eyes

# 607
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
... което им прави чест, но наистина не е разумно ooooh!

# 608
... и капаро има, просто сделката е въпрос на дни...
Confused Някой ще се възползва от положението им.

# 609
о да, със сигурност. Апартаментът е огромен и супер луксозно обзаведен преди 2 години. Цената му не е тази, още в началото са свалили 20 000лв.
С голям мерак Гевито сама го прави, но сега говори за него, като за нещо минало. Още като е чула диагнозата се е заклела да стане вегетарианка / и тя не знае защо това й е хрумнало/ и да продаде апартамента.
Уважавам решенията им. Те са много изолирани от БГ, особено майката и малко не ми вярва или не осъзнава какво се случва тук. Няма как само по моите думи да усети колко мощна вълна от добрини се е насочила към тях!

Още съм в офиса, нямам търпение да се прибера и да ги чуя. Днес са имали разговор с доктора, още не знам новините.

# 610

има да, и капаро има, просто сделката е въпрос на дни
Пак говорих с тях - категорични са :
"За да им се помогнело, трябвало сами да си помогнат! Не можело хора от цяла България да им помагат, а те да имали какво да продадат и да чакат"
това са думите им, всеки път като говоря за апартамента  Rolling Eyes

Аз ги разбирам.
Бих постъпила по същия начин и съветите да не го правя биха ми се сторили прекомерно вмешателство в личния ми живот.
За тях вече холът, спалнята и кухнята нямат значение. Предполагам, че биха си представили да живеят и на палатка с ДВЕ здрави деца.
Нека сами да изберат дали да го направят, ако това е важно за тях.

Иначе направих нужното банерът на сайта на Анджи да е във форума на едни хора, които ежедневно се борят за живота си въпреки грижите на държавата, стигмата на обществото и вероятността всъщност да не успеят съвсем. Виждам, че техните сърца не са се свили за сметка на болезнено увеличените им други органи и браво за което.

# 611
Ох, милите, и тях ги разбирам ..

Ако не успеете да ги склоните и те продадат жилището си ( Confused Confused), каква сума остава за събиране?

# 612
Mомичета, дали мога да сложа обикновени кутии от типа на малко кашонче, да го облепя с бяла хартия и това са кутиите за събиране на парички newsm78 Никъде не можах в Сливен да намеря - в крайна сметка ми обещаха да ми направят 3бр. за 70лв. и се отказах - предпочитам тия пари да се преведат по сметката на Анджи  Peace
Както и да попитам има ли някакво изискване от Общината за поставянето им?

Мерси

# 613
Малена, определено и аз останах с това впечатление като се видяхме. Дори ми отказа сумата, която носих и исках да оставя. Точно затова се и амбицирах до пропътувам 600 км, за да направя снимки на децата в Мюнхен.
Те са много изолирани от БГ, особено майката и малко не ми вярва или не осъзнава какво се случва тук. Няма как само по моите думи да усети колко мощна вълна от добрини се е насочила към тях!

# 614
Mомичета, дали мога да сложа обикновени кутии от типа на малко кашонче, да го облепя с бяла хартия и това са кутиите за събиране на парички newsm78 Никъде не можах в Сливен да намеря - в крайна сметка ми обещаха да ми направят 3бр. за 70лв. и се отказах - предпочитам тия пари да се преведат по сметката на Анджи  Peace
Както и да попитам има ли някакво изискване от Общината за поставянето им?

Мерси

не, не можеш
Повече кутии няма да се слагат. В сряда започва събирането им. Кутиите са повече от 60.
По груби сметки остават още 55 000лв.

Предстоят 3-4  по-мащабни събития, на които вярвам, че ще съберем парите.

В събота или неделя е имало концерт във Виена на известна фолк певица и след концерта в кутията са намерени 13 евро  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт