Отговори
# 675
Анджи е много щастлива че ще има два ройденни дни.Някъде четох,че ден 1 след трансплантацията е първи ден от началото на новия живот.На Коледа стават чудеса и нека нашето чудо да е пълното излекуване на Анджи.Моля се и за всички деца по света да са здрави,щастливи да бъдат нашата радост,малките и игриви пламъчета,който ни дават смисъла на живота и згряват сърцата ни!Бог да пази децата ни!!!

# 676
Всичко ще бъде наред! Ще ви чакаме да се приберете здрави и усмихнати! Кураж!

# 677
плача и  загубих дума какво исках да напиша....
на мен Анджелина ми е обещала да оздравее!

# 678
Аз самата постоянно плача като чета редовете или като едва днес успях да гледам вип денс.Боже Господи колко добри хора има!Не се й съмнявам че Анджи вече има много нови и добри приятели,тя знае какво й предстой и знае колко я подкрепяте.Знае,че мама е до нея и всичко трябва да е наред.

# 679
# 680
Ще бъде! Всичко ще свърши добре  Peace Горе главата, с толкова много положително настроени мисли, не може друго да стане освен Анджи да оздравее  Peace

# 681
mama andjelina , искам само да ти кажа - нито за секунда не губи вяра, че Анджи ще се оправи. Това е много важно. С мисълта си, със сърцето си вярвай, че тя ще оздравее. Моля се и аз , с всички вас, за успешното излекуване на детенцето!

Света Богородичке, бди по пътя на Анджи, не изпущай ръката и в тежкото изпитание, дай и сили да се пребори!
 Praynig Praynig Praynig

Успех детенце, и сила на теб майчице! Praynig Flowers Four Leaf Clover Praynig

# 682
mama andjelina ,най-искрено пожелавам на Анджи ,смело да се справи с всички новости след КМТ! Praynig Praynig Praynig
С толкова много приятели и прекрасни родители ще успее! Peace

# 683
Mомичета, пиша с добри новини.
Моите колеги от хорът, в който пея, са направили допълнително разследване с обаждане до клиниката и са вече твърдо убедени да направим акция "Пълно гърне" за Анджи. Това ще стане вероятно другата седмица в сряда на репетицията. Разбрах от тях, тъй като шефа ни е говорил директно с д-р Нюрнбергер, да преведат парите след това направо в Клиниката, за да не се плаща допълнителен разход по превода до България.

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 14:32 от Вечерница©

# 684
Анджи наистина има много нови приятели, с който ще празнува двата си рожденни дни.
Всички ви подкрепяме и ви очакваме да се завърнете здрави и щастливи.
Само искам още веднъж да ви посъветвам НЕ ПРОДАВАЙТЕ АПАРТАМЕНТА СИ

# 685

Присъединявам се към съвета. Ако не стане крайно наложително, не го продавайте.

Но семейството на Анджи ще си прецени най-добре.

# 686
И в Дир.бг вече има банер!

# 687
  • Sofia
Може ли да ми кажете посочената сметка ОББ - Варна в евро или в лева е?
Искам да направя превод по банка.

Миличко сладко детенце, ти ще оздравееш, за да радваш мама и тате и всички добри хора по земята!
Бъди силна, всички добри хора ще ти помогнат, кой с каквото може.....
Кураж! Hug

# 688

Присъединявам се към съвета. Ако не стане крайно наложително, не го продавайте.

Но семейството на Анджи ще си прецени най-добре.

И аз се присъединявам към този призив - моля, наистина, помислете преди да си продадете апартамента!
Детенцето ще трябва да се прибере у дома си!  Hug

# 689
Сметката в ОББ е в лева.

Общи условия

Активация на акаунт