Бебевалежът се увеличава , а Ноември приближава - 46 тема

• 23 379
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
ЧЕСТИТИ НИ НОВИ БЕБОЦИ В РЕДИЦИТЕ - МАМИТЕ ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВАТ БЪРЗО

ДИАНЧЕ - как си миличка, добре дошла отново при нас. Сподели как е положението в Тината Киркова - нали там ражда ?

Креми - нямаше ли някоя по-кореместа мома да изтипосаш на аватара си. Тази много стройна.  Laughing
Реши ли семейния съвет за името на бебока и стволовите клетки ?

МОМИЧЕТА - имам ново предложение - среднощна бременска среща за тези дето не спят, може и едни карти да метнем  Mr. Green

Neya
- ползвайте презерватив за всеки случай. Аз не смея да се пробвам, но по-скоро по някакви психологически причини. Нещо ще ми е странно. Само бебето ми е в главата в момента.

# 556
ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ НОВИ БЕБОЦИ И ТЕХНИТЕ МАМИ!!!
Ноемврийките май малко останахме!
Neya следя те упорито  и продължавам да ти стискам палци! С първата ми бременност родих 3-4 дни след като ми падна тапата. Четох, че въпросната тапа предпазва от инфекции, но въпреки, че е паднала бебето остава защитено в околоплодния мехур. Очаквам след като родиш живот и здраве да споделиш мнение и за докито! Успех още веднъж.

# 557
Честито на Деси и Бая, да са Ви живи и здрави бебоците. Много да Ви радват и слушкат.
smile3525

# 558
Е, браво, започнахме всеки ден с хубави бебешки новинки!
 Честито на Деси и Бая, да са им живи и здрави бебчетата!
Мария, аз приемам предложението за среднощната среща, и без това не мога през ноща да спя, за разлика от през деня! Laughing

# 559
На 18.10 се роди нашата малка принцеса Ивана с манекенски мерки: 2850; 47см. в I АГ "Св.София"  Grinning

# 560
ralfi_bg, честита принцеса!
Nеya, не е задължително да имаш много  разкъсвания при голямо бебе. Аз например нямах. А ако имаш, повярвай ми няма да ти е до секс.  Laughing
Иначе бебето по принцип е защитено от околоплодния мехур след като е паднала тапата, но знае ли човек.  Thinking Спермата съдържа естествени просталгланидини, които пък предизвикват раждане.
Уфф, и аз се будя в 4 часа и се чудя какво да правя освен да се включа и аз.  Laughing

# 561
  • София
На 18.10 се роди нашата малка принцеса Ивана с манекенски мерки: 2850; 47см. в I АГ "Св.София"  Grinning
Честита ти душичка малка! Много да те радва и слушка  Heart Eyes

Диянка, радвам се да те прочета,че си тук. Като ти остане време, разкажи ни повече    bouquet

Момичета, и аз не спя някаде към 4 като стана и се почва сноването.Овцете не ми се броят и направо ... само се разхождам до WC, после пък вода ми се припие, после като почнат киселините и сядам в кухнята да "слязат по-надолу" ...и така в тоя ред отново. Стана, зяпам през прозореца, огледам паркинга пред блока като дърта клюкарка (няма засега крадци), после ида към календара и почна да броя дните за кой ли път  Joy
Оххххх   Laughing

# 562
Здравейте и от мен!!!
Днес не съм влизала, че много работа ме нападна напоследък. Сглобихме леглото на бебо после порядъчно се почерпихме със сестра ми зет ми и мъжо, а и такава бомба е паднало сега в къщи, че не ми остана време да пиша...
Направихме малко реформи заради леглото на бебо и сега пада чистене от това местене... Ще гледам до понеделник да се справя с предизвикателството и да погладя малко дрешки и да ги поставя вече на местата им шкафовете  Simple Smile

Утре ще въведа новите попълнения, че ми е доста уморено и ще си лягам...
Бебо е затиснал ребрата ми с крака и от двете страни и боли много гадно!!! Twisted Evil Peace

Честито на Деси, Бая и ralfi_bg!!!
Да са им живи и здрави сладурчетата и много щастие да им носят!!!!

# 563
  • Пловдив Белащица
Ралфи, честито ти дъщеричка.
Да расте много здрава и много да ви радва.

# 564
РАЛФИ - Честита ти дъщеричка! Много радост и усмивки да носи!

# 565
  • София
Оле колко бебчета съм изтървала  за последните два дена Grinning.

За да не пропусна някой -> Честити нови бебчетата родилите мами! Бързо възстановяване от раждането и да са им живи и здрави малките човечета!!!!!

Хайде следващата група - стискам палци на Стеле, Мария, Nеya, xelita и wassilena .(може и да изпускам някои, ще ме прощавате....)

Нашата кукла си седи на топло, рита и се мести, нали вървеше дребна, явно дебелее в момента и не на дава никакви признаци за излизане.

Хайде лека вечер, ако не мога да спя ще вляза да ви видя дали играете карти  Laughing.

# 566
ЧЕСТИТИ СИНОВЕ НА ДЕСИ И БАЯ!!![/size]

ЧЕСТИТА ДЪЩЕРЯ НА РАЛФИ!!!

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ БЕБЧОВЦИ И МНОГО ДА РАДВАТ МАМА И ТАТЕ!

# 567
Добра вечер!

Как сте? В очакване?  Mr. Green

Честито на всички нови майки! Да са живи и здрави и да се възстановят бързо! Да са живи и здрави дечицата им! Само радости да носят!

Аз се чувствам така, сякаш ще раждам след девет месеца. Само дето отвреме-навреме ми понатежава корема и имам отоци, но вече свикнах и с това. Дори имах енергията да почистя с прахосмукачка  newsm79 (друг път оставям това на Бубето, защото ми тежи много, пък и той ми се кара  Rolling Eyes). Изпрах  wash още малко бебешки дрешки - уж бях приключила с покупките, ама то въздържа ли се човек?  newsm47 Вчера купих един гащеризон само за Коледа! Един такъв червеничък, с мече и надпис "Моята първа Коледа".  Close-mas: Как да му устоя? Heart Eyes Взех и една пижамка - супер странна, но ми хареса - като боди, но е дълга (като нощница) с ластик отдолу. Да си ритка детето. И още няколко бодита. Та така. Голяма краста. А като си помисля преди месец се притеснявах, че ще родя, а дечко няма има нищо ...  Rolling Eyes

Правих тиквен фенер.  Flowers Jack O Lantern Голяма играчка! Случих на една дървена тиква, дето не можем да я разрежем! Ама я издълбах, а Бубето и направи очички и устенца. Стана готина!  smile3539

Нея, давай смело!  luvbed И без друго утре е 1.11., няма какво да губиш. Със спермата само да си ускориш раждането! Бебче е на достатъчно сигурно място! Peace
Хайде, мамчета! Лека и спокойна вечер! А на който му е време да ражда, да не се ослушва!   bouquet

# 568
Мили мами, искам да ви почерпя виртуално, защото мойто мило има имен ден днес! Св. Козма и Дамян

Честит имен ден и на малкия Дамян на мама Спинки!

# 569
Честито на Хрисси, Маймунски, Електра, Ева, Ралфи, Бая и Деси! Бебчовците да са живи и здрави, да папкат, да спинкат и да слушкат. А мамите да се възстановяват бързо и да се връщат при нас да разказват.

От два дни не съм ви чела че сме се захванали усилено да оправяме вкъщи, сега мажат след дограмата а утре като изсъхне ще боядисваме, после едни рафтове и голямото чистене.....да не ви занимавам.
Бебо се върти постоянно. Да питам другите мами при които бебе е със седалищно предлежание, правят ли някакви упражнения за обръщане и имате ли вече назначено секцио или ще се пробвате нормално раждане?!

На който му предстои скорошно раждане успех!
Отбора за лекциите съвсем намаля Simple Smile
Лека вечер!
Стеле да ти е живо и здраво мъжлето и да стане най-страхотния татко!
Честито и на всички именици, със здраве да си носят името!

Последна редакция: нд, 01 ное 2009, 00:06 от Alissa

Общи условия

Активация на акаунт