Дързост и красота - 50 ..."Всичко си остава в семейството!"

• 25 010
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
Фийби кани градинаря, не Тейлър   Wink То същински приют стана в техния дом  Joy
А Фийби е като някаква черна чума, около нея хората все до болницата стигат  Wink hahaha

# 196
  • В средата на времето
Ако е така, това важи и за преспиването му с Бриджит - може би таи в себе си голяма любов към нея.  newsm78

..и аз така смятам Peace..Ник обичаше Бриджит..Разделиха се при много кофти ситуация..не се разделиха, защото единия не обичаше другия вече..Ник пази любов за Бриджит в себе си още..Преспиването му с нея обаче не беше част от тази любов, но той се е чувствал разбит образно казано и е потърсил утеха на наранените си сърце и гордост при последната жена обичала го. Peace

# 197
Ехееее, радвам се, че пак ще гледам Дакс Грифин след "Сънсет Бийч". Там играеше гадна роля, ама все пак. Laughing

Ето снимка от времето му в сериала.

А Бриджит наистина е време да я махнат временно от сериала, направо е безбожно проста. Нямам думи за нея. Да върна Рик и да я пратят нея в Милано, много е зле наистина. Толкова глупаво и наивно същество. Бодна я Ник и айде за 15 минути съчини историята за новото им събиране като семейство. #Crazy newsm78 Някой да каже дали наистина ще изчезне за известно време, защото има нужда.

П.П. В момента кой постер отговаря на нашия сезон тук, май го няма в първия пост.
Аааа видях я, явно съм се объркал, защото Дарла е още там. Забравих, че се снимат при започването на сезона.

# 198
Толкова глупаво и наивно същество. Бодна я Ник и айде за 15 минути съчини историята за новото им събиране като семейство. #Crazy newsm78

Хм, може би в случая не е толкова глупава, защото не беше само едно "бодване", а и сваляне на пръстена и сума ти закани, че това е краят. Бриджит е глупачка по принцип, но няма жена, която да не се върже на такива приказки и поведение... и то ако е заслепена от чувствата си колко слабохарактерен е мъжът пред нея  Rolling Eyes

# 199
Толкова глупаво и наивно същество. Бодна я Ник и айде за 15 минути съчини историята за новото им събиране като семейство. #Crazy newsm78

Хм, може би в случая не е толкова глупава, защото не беше само едно "бодване", а и сваляне на пръстена и сума ти закани, че това е краят. Бриджит е глупачка по принцип, но няма жена, която да не се върже на такива приказки и поведение... и то ако е заслепена от чувствата си колко слабохарактерен е мъжът пред нея  Rolling Eyes

ooooh! и тя объркана като майка си - първо с Данте, ще се женя, няма да се женя /омъжвам е правилната дума  Crazy/, сега и с Ник ... Няма ли да си намери някой друг най-накрая. И с тия тестове за бащинство не изчерпиха ли вече търпението и разбирането на драгия зрител, че съвсем ни взеха за калинки май  Crazy

# 200
Във века на СПИН тез хора не са ли чували за презервативи  Crazy
Ох, ама и аз съм една  ooooh!
То нали "Всичко си остава в семейството", т.е. те само помежду си, а не с непознати  Crazy

# 201

Айде, айде, няма да си прави такива илюзии заради един пръстен, след като е живяла толкова месеци с човек, който мислеше повече за майка й. И какво като й е казал, че това е краят. Не е казал, че не престава да я обича.

# 202
Брук обича Ник много повече, отколкото той обича нея. Все пак тя жертва голямата си любов в името на обичта си към Ник и брака им. Вярна му е. А той какво - при най-малкия проблем се мята в леглото с друга и не си признава.
Не е най-малкия проблем.То всъщност това им е основния проблем,глобалния проблем при тях,че Брук обича Рич,а не Нич.
И на него му стана ясно най-накрая ,че каквото и да направи, тя пак ще търси Рич...по-скоро се самосъжалява,което не го оправдава за постъпката му.

А Брук не обича повече Ник.Брук и тук показва,че обича единствено себе си!И най-важното е тя да се чувства добре...
Пример:Омъжи се за Ник,не защото толкова го обича,а защото го мисли за стабилен,сигурен, за човек,който няма да я нарани /както Рич.../, т.е. пак поставя своите чувства и желания на преден план...Важното е ,че тя няма да е наранена,изоставена,предадена и ще е обичана...а как се чувства Ник,знаейки ,че тя още има чувства към Рич,не я интересува много-много...по нейните думи,той трябва да се примири и да приеме  това положение...едва ли не.

# 203

А как се чувства дъщеря й пък ...още по-малко я интересува, важното е, че й отстъпи играчката си Ник  Mr. Green

# 204
  • София
Кой беше тоя градинар Шейн  newsm78, че и на мен нещо лампичката ми не светва  Crazy

Новичък е, новичък. Flutter

Не съвсем, вече сме го виждали... Wink

Абе Хектор в мазето ли е настанен? Много гадна дупка са му отредили  Sick

# 205

Не съвсем, вече сме го виждали... Wink

Кой, Шейн ли, дарлинг? Аз нима не помня? Crazy
На Ванко/ ако е имал него предвид/ снимката не се отваря. Я метни едно фото, ако имаш време за мен /тук си припявам известната песен/. Heart Eyes

Абе Хектор в мазето ли е настанен? Много гадна дупка са му отредили  Sick

Ако е всекиму според заслугите- мазето му е малко. Sick

# 206
Пример:Омъжи се за Ник,не защото толкова го обича,а защото го мисли за стабилен,сигурен, за човек,който няма да я нарани /както Рич.../, т.е. пак поставя своите чувства и желания на преден план...Важното е ,че тя няма да е наранена,изоставена,предадена и ще е обичана...а как се чувства Ник,знаейки ,че тя още има чувства към Рич,не я интересува много-много...по нейните думи,той трябва да се примири и да приеме  това положение...едва ли не.

Не е точно така.
А кой не търси щастие за себе си?
Понякога любовта не се оказва достатъчен стимул и фактор за да върви една връзка.
Брук го разбра.
Разбра , че колкото и да обича Рич, той няма да й донесе това щастие и уют , което би могъл да й донесе Ник.  Рич й доказа не веднъж , че колкото и да я обича , всеки път е наранявана от него.
Затова реши да поеме друг път в живота си и да заложи на сигурното и спокойното.
Независимо , че любовта й към Ник /нека не отричаме , че го обича / не е "голямата с голямо Г"

Така , че аз не виждам нищо лошо в това човек да избере най-доброто за себе си. Да се погрижи за собственото си щастие.

А как се чувства Ник? Ник беше щастлив , много щастлив , когато бяха заедно , още по-щастлив , когато се ожениха, така ,ч е не мисля , че Ник е някаква жертва . Нито пък смятам , че Брук се е оженила с ясното съзнание , че ще наранява Ник , че той би могъл да бъде нещастен и т.н.

Защо изопачаваме? Брук се ожени с явното желание да бъдат щастливи , да имат спокоен и добър семеен живот.  Peace
Дали се получава обаче е друг въпрос.
То и в нормалния живот няма гарнция дали ще се получи.  Peace

За чувствата на Бриджит -  коментирали сме го вече.

# 207
  • София

Ето го, но не му видяхме лицето и едва ли ще го познаеш...

Защо изопачаваме? Брук се ожени с явното желание да бъдат щастливи , да имат спокоен и добър семеен живот.  Peace
Дали се получава обаче е друг въпрос.
То и в нормалния живот няма гарнция дали ще се получи.  Peace

Фенка съм ти!  bouquet

# 208
# 209
Е,далеч съм от мисълта ,че Брук се е оженила с мисълта "Да,той ще ме направи щастива,а на него какво му е,не ми пука..."
И допускам ,че има някакви чувства, нещо като благодарност повече отколкото любов...

Но и ти го казваш...
Цитат
Разбра , че колкото и да обича Рич, той няма да й донесе това щастие и уют , което би могъл да й донесе Ник.  Рич й доказа не веднъж , че колкото и да я обича , всеки път е наранявана от него.
Затова реши да поеме друг път в живота си и да заложи на сигурното и спокойното.

Цитат
Така , че аз не виждам нищо лошо в това човек да избере най-доброто за себе си. Да се погрижи за собственото си щастие. 
Именно!
Никога,никъде не каза "Ще се опитам да го направя щастлив...."и т.н.,всичко,което казва и прави човек,който обича,а не който се оставя да бъде обичан.
И не казвам,че Брук тръгва към всичко с ясното съзнание "Аз съм най-важната,другите нямат значение!"
Но точно така постъпва винаги,егоизмът при нея е водещ...дори и на подсъзнателно ниво...
Не й беше важно как се чувства Бриджет,когато се залюби с Ничо...
Не й е много важно как се чувства Нич,знаейки ,че още обича Рич...
Не й е важно и как се чувства Рич,гледайки я всеки ден с друг мъж...
Но й е важно Рич да не е с друга,защото нея я боляло да го гледа с друга жена...

Това не са ли постъпки на егоистичен човек,който поставя винаги своите нужди и желания на първо място?

Общи условия

Активация на акаунт