Във ВТОРИ клас е лесно, всички справят се чудесно

• 52 079
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Сиси има бяла дъска но е стара вече, много я ползва и мислех да и купя нова. Иначе мечтата и от много отдавна е този комплект китара, микрофон и усилвател и две писма писа по повода на Дядо Коледа, та ще си го получи.
А от нас иска книги  Crazy , как да не съм доволна.

# 571
  • София
Flash*, откъде е този комплект? Китарата прилича много на истинска, но не се вижда от картинката колко е голяма.  Thinking
Ако можеш пусни линк  Praynig

# 572
  • Варна
Да това го намерих и аз, както и за всякъкъв вид сладки, но немога да намеря снимки на печена пълнена гъска Embarassed

Сложи тази снимка: http://nemcok.us/fotoalbum/2006/20061123ThanksgivingDay//2006112 … nksgiving_day.jpg . Кой ще разбере какво е.  hahaha Joy Аз не бих направила разлика. . Embarassed

# 573
  • Варна
rainbow, една посредническа фирма го поръча от тук. Пише, че е с истински струни, не съм я виждала защото пакета е в офиса на мъжа ми, у дома няма къде да го скрием. Наближат ли празници девойката почва да рови и търси упорито. Laughing

п.п. mar4ela5, огладнях! Crazy

# 574
  • София,
Да това го намерих и аз, както и за всякъкъв вид сладки, но немога да намеря снимки на печена пълнена гъска Embarassed

Сложи тази снимка: http://nemcok.us/fotoalbum/2006/20061123ThanksgivingDay//2006112 … nksgiving_day.jpg . Кой ще разбере какво е.  hahaha Joy Аз не бих направила разлика. . Embarassed
Joy намерих и такива, ама си личи че е пиле ooooh!, но в краен случай и това ще сложа. Намерих и една английска пуйка Blush много добре изглеждаща, но Ицко каза че това го имало вече - момиченцето дето пишело за Англия го е сложило вече Tired
Китарата е страхотна ние все още я имаме - леля му я подари преди три години за Коледа, наистина е с истински струни, а на усилвателя има запаметени няколко мелодии, скъсваше нервите - ама какво да се прави. А струните се изпокъсаха и сега не можем да намерим нови, трябва от специализиран магазин. Thinking

# 575
  • Варна

Joy намерих и такива, ама си личи че е пиле ooooh!, но в краен случай и това ще сложа. Намерих и една английска пуйка Blush много добре изглеждаща, но Ицко каза че това го имало вече - момиченцето дето пишело за Англия го е сложило вече Tired
Китарата е страхотна ние все още я имаме - леля му я подари преди три години за Коледа, наистина е с истински струни, а на усилвателя има запаметени няколко мелодии, скъсваше нервите - ама какво да се прави. А струните се изпокъсаха и сега не можем да намерим нови, трябва от специализиран магазин. Thinking

Не е пиле, а е пуйка, извинете.  Crazy Mr. Green

# 576
  • София,

Не е пиле, а е пуйка, извинете.  Crazy Mr. Green
:Joy Joy на мен на пиле ми заприлича извинете, ама то като е оскубано и опечено горкото откъде да го разбереш какво е било преди това Joy Ще го ползвам него няма начин нищо друго не откривам Tired

# 577
  • София
rainbow, една посредническа фирма го поръча от тук. Пише, че е с истински струни, не съм я виждала защото пакета е в офиса на мъжа ми, у дома няма къде да го скрием. Наближат ли празници девойката почва да рови и търси упорито. Laughing

Flash*, благодаря ти! Аз даже не разбрах, че е на HANNAH MONTANA... Ще питам Гугъла да видим откъде ще излезе  Wink

Тази година ми е много трудно с подаръците  Sad  Не ги интересуват нито играчки, нито нищо.  Ако може да е свързан подаръка с телевизия и компютър ще е добре... Все още незнаят какво искат.

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 18:28 от rainbow

# 578
  • Ланкър, планините Овнерог
Ей, хораааа, изгубих ви тотално.....Ама така е, като съм толкова работна  Flutter Blush Сега се докопах до вас от в къщи. Гледам за коледни подаръци се вълнувате....мъка голяма ще е. Тамън мина РД-то и сега за Коледа трябва да мислим  ooooh! То не за друго, ами измислянето е мнооого трудно, особено, като те попитат всички налични роднини какво да вземат. Констанца още си вярва в Дядо Коледа, написала му, че иска Бебе Аморе  Crazy Да, ама няма да стане, за РД-то си получи Чичо Бело. Хем уж е голяма вече, а акъла й бебешки. Нищо, де - и Емма трябва да играе с нещо  Mr. Green Горката, всичко наследява от сестра си. Е, не е като без хич да не й купуваме, но е само на празник, докато Танти и с повод, и без повод я глезотехме.

Иначе сме добре ние, каката ни реди шестица след шестица, нямаме оплаквания от такова естество. Само че за разлика от миналата година, сега не иска и да чуе за състезание по математика. Е, няма на сила да ходи, но ми е странно, защото в 1кл. сама даваше зор, а сега..... Thinking

Пубертета чука на вратата при нас. От време на време не знам как да реагирам. Иде ми да я метна през прозореца, а след 5мин. е все едно нищо не е станало - усмихната до уши. На тази възраст са много странни - нито малки, нито големи. Иска бебешки играчки, а в същото време вече се вълнува дали ще си намери гадже  Crazy

Айде лека вечер от мен!

# 579
Марчела - честито чак сега виждам лентичката ти! Дано е кротичко и добро!
Гита  Hug чудех се къде си, липсваше. Колкото за пубертета не бързай няма да ни отмине и тази екстра  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 580
9,56 за да сме по точни Mr. Green Това за единичните бройки,тройките бяха по 21 лв и нещо, а имаше и шесторни за 33лв.Самото поле-Бакуган арената беше около 41или 44лв нещо такова ooooh! От Метро-на Цариградско шосе.

Много ти благодаря!  Hug

# 581
  • София
Гита, добре дошла отново. Hug И по-полека с тая работа,нека и за другите остане Mr. Green ,че от много работа не се хубавее, само се гърбавее. Sunglasses.

# 582
Ние свършихме тетрадката по математика №1 и започваме №2.
Все още пишат на тесни и широки редове,а знам,че вече някой са минали само на широки.
При вас как е?

# 583
ние още от първия ден на втори клас пишем на широки редове в началото им беше доста трудно но вече се справят bowuu

# 584
  Здравейте! Hug
 Вчера бяхме на " Коледното математичско" и моята госпожица се класира на 5-то място.
 За първи път се явява на такова чудо и още не можем да повярваме.
 Решила е да сложи грамотата в рамка и да си я закачи над леглото. Само дето не знае, че такива рамки няма... Joy

Учебната тетрадка по математика я свършиха миналата седмица и вече решават от втората. Все още работят на тесни и широки. Вкъщи й давам да пише на широки редове и е страшно. Crazy Принципно тя пише ужасно грозно, а на широките редове става страшно мазало. Sad
 Тази коледа ми излезе не през носа, ами не знам от къде. Close Голямата ревна за " My little pony" и трябваше да купим същото и на малката. За тържеството в градината на малката съм купила и раница на "Уинкс".
 Да питам, вашите дечица знаят ли вече таблицата?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт