Преди година загубих най-добрата си приятелка заради приятелки.Вкараха ме в едни интриги и неща,които не съм говорила за нея поради простата причина,че беше моята най-добра приятелка.С нея сме пораснали заедно..всичко си споделяхме,бяхме най-добрите приятелки.Всичко се случи миналалата година в 12ти кл.Тя ми каза,че вече съм нежелана,и не сме приятелки..и не очаквала такова нещо от мен.Търсих я постоянно за да ми каже какво съм казала за нея за да се разсърди,а тя ми разказа неща,които всъщност момичето,което ни раздели ги говореше за нея преди време..виждах,че не ми вярва..и направих една огромна грешка - признах се за виновна(въпреки,че нищо не съм казала)и се извиних с надеждата,че отново ще бъдем приятелки.Ама то е близко до акъла де,тъй като ми беше като сестра, не бих говорила нищо лошо за нея твърде много си я обичах.
От малки сме приятелки,дори в 7ми клас се преместихме заедно във една гимназия и в една паралелка.
Миналата година имахме планове как двете ще се явим на изпита и ще го вземем..и отново ще сме заедно.. но уви,няколко месеца по-късно аз останах сама и от тогава всичко в мен се промени.Сега сме в различни градове и колежи..чувствам се все едно никога не съм била с този човек,все едно в предишния си живот съм имала контакт с нея ,но сега всичко ми е напълно непознато.Чудя се сега..ако тя реши да ме потърси някога..нищо в мен няма да е същото..Аз не знам и нямам какво да и кажа,все едно сега се запознаваме.Защо се чувствам по този начин?Онези хубави времена почти не си ги спомням..не си спомням ,че съм била щастлива може би защото съм нещастна?Нормално ли е да се чувствам така..дали ще успея да забравя за това разочарование..
Дори не мога да ви го обясня..в момента чувствам едно напълно непознато чувство за мен...ако знаете колко я молих да не се разделяме, плаках защото ми беше мъчно..исках да пак да сме най-добрите приятелки,да не се доверява на разни приказки..