ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 7

• 36 051
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • В тъмната гора.
Има ли някой гледал напред, да ви питам нещо?

# 676
Добър вечер, момичета. Бяхме забравили да си платим нета, та чак сега влизам да чета. Като махнем, че серията беше кофти, аз пак си бъхтя мозъка върху едно недоразумение. Нали семейството на Езел, знае че Алито е умрял и, че Есмер го е убил. Нали точно заради този случай, те взеха да се противопоставят на тяхната връзка. Та, много ми е чудно, как пък никой не реагира, като видяха, че Али не само е жив, ами е свидетел на сватбата на собствения си убиец.

redemi, да ти е жив и здрав сина   ura Да е много щастлив и вие да сте живи и здрави да му се радвате.
Иначе, Ботев какво да ти кажа. Христолов е основната причина за падението на този отбор и честно казано, аз не мога да си обясня, от къде черпи сили тоя човек, та не можем да се отървем от него. Дори си мисля, че предполагаемите нови собственици, пак са някои от неговите италиански шмекери и че нищо няма да се промени.

Между другото, и аз снощи гледах "Тетрадката". Имаше една любовна сцена, след разходката с лодката, която беше много добра. Де да имаше нещо подобно и в нашето сериалче, хич нямаше да е лошо.

# 677
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Питай....!!!!!

# 678
  • София

Мишел, кажи какво те интересува Hug

Велеска, и аз туй се чудя newsm78 newsm78 newsm78
пък и Мурат-бодигард на Ниран, пък на сватбата, и само двама пазачи.Мурат и онзи, от отреда #Crazy #Crazy
Алито го не бройкам, че той жив умрел Sick Sick

и забелязахте ли-Есмер като нападна къщата на Българина си беше с черния тоалет, не със сватбения костУм newsm78 newsm78
а Алито си е официален Thinking

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 22:43 от galia2007

# 679

Мишел, кажи какво те интересува Hug

Велеска, и аз туй се чудя newsm78 newsm78 newsm78
пък и Мурат-бодигард на Ниран, пък на сватбата, и само двама пазачи.Мурат и онзи, от отреда #Crazy #Crazy
Алито го не бройкам, че той жив умрел Sick Sick
Моля,моля ....целия VAT беше на сватбята....Па те са си трима от де повече калабалък ма Галке.... hahaha hahaha hahaha

Ми то беше минало време от тогава...Че се спретне у нови одежди , нема да ходи да смърди на женицата. Joy Joy Joy

# 680
  • В тъмната гора.
Питай....!!!!!

ББ гледала съм част от последния епизод, а там Али го няма, само Есмер и Езо.
Гледала съм как Есмер минава в нелегалност и с Езо изграждат живота си наново, а после и техния син как разказва историята на животът им.
Али умира ли, как Есмер успя да се измъкне и какво стана после, защото той сега е ни жив, ни мъртъв?

# 681
  • София
Зизке, той се преобляка в Батманските одежди, ма Алито -йок hahaha
Мишел
ББ
Али не умира, затварят го заедно с баща му-Ешреф във затвора

# 682
Питай....!!!!!

Гледала съм как Есмер минава в нелегалност и с Езо изграждат живота си наново, а после и техния син как разказва историята на животът им.
Али умира ли, как Есмер успя да се измъкне и какво стана после, защото той сега е ни жив, ни мъртъв?

ББ Али влезе в затвора и си остана там ...до колкото разбрах е осъден на 20г. А на Есмер му помогна Шереф и като излезе напусна Организацията. Hug Hug Hug Надявам се да съм ти помогнала. bowuu bowuu bowuu

# 683
Галкеее, мани го Алито, не видиш ли че оди кат овца без история....ти па искаш да се преоблича. hahaha hahaha hahahaПреставяш ли си как смърди (PUKE) Joy Joy Joy

# 684
Зизу тук съм мила  Hug  .  Малко бяхме по гости през почивните дни. Благодаря , че питаш за детенце    bouquet  .  За сега е добре след последните резултати , но при нас е генетично заболяване и не се знае за напред как ще е . Не ми се говори за това  Cry  , а и тук не е мястото. Благодаря ти наистина , че се интересуваш  newsm51 .

адашче  ти как си? Ако знаеш днес колко съм те мислила   Embarassed  , че си отново на работа /все пак и мен ме чака това, а хич не ми се отделя от детето/.  

Mishel_  аз  за съжаление не знам в подробности какво ще стане напред в сериите, но тук има момичета, които са го гледали и ще ти отговорят  Hug  .

П.П.  Охх , аз докато отговоря на  Mishel_   и вие мацки сте го направили!!!

# 685

ББ Али влезе в затвора и си остана там ...до колкото разбрах е осъден на 20г. А на Есмер му помогна Шереф и като излезе напусна Организацията. Hug Hug Hug Надявам се да съм ти помогнала. bowuu bowuu bowuu

Peace

# 686
  • София
адаш Hug
радвам се че си тук  bouquet  bouquet Hug Hug
и аз все те мисля, че и аз минах по тоя път с каката Sick Sick
знам какво е, но слава Богу нещата се отхвърлиха Hug
а аз съм щастлива че съм на работа, поомръзна ми 3г все в къщи, пък и много си обичам работата Blush Blush
иначе ,то е ясно че децата все ги мислим, няма как, но пък те мног одобре се адаптираха в яслата и детската
само да са здрави Praynig Praynig Praynig
Мишел, по-назад някъде Зизка беше дала линк с преведените части на последната серия във Бокса, само две части до вчера не бяха преведени още, вече може и да са ги превели Hug

# 687
  • В тъмната гора.
 Peace Благодаря на включилите се.

# 688
    Малеее , мацки, голям съм резил  ooooh!  , чак сега видях анкетата. То хубУУУ , че съм със Цайси , ама чак толкова бива ли???? Гласувах с трета опция ,  че любоФта на наш Есмерито, не бива да му пречи за нищо.   Мен ако питаш , точно обратното , не само , че не трябва да се отказва от задълженията си , но и да си ги гледа и да си защитава любовта.    Мчи ако всички се бяхме отказали от работата си заради нашите кръстоносци , то кво щеше да излезе , аа ?

# 689
   Малеее , мацки, голям съм резил  ooooh!  , чак сега видях анкетата. То хубУУУ , че съм със Цайси , ама чак толкова бива ли???? Гласувах с трета опция ,  че любоФта на наш Есмерито, не бива да му пречи за нищо.   Мен ако питаш , точно обратното , не само , че не трябва да се отказва от задълженията си , но и да си ги гледа и да си защитава любовта.    Мчи ако всички се бяхме отказали от работата си заради нашите кръстоносци , то кво щеше да излезе , аа ?
Линче, и аз съм на тва мнение....като има мисия требва да си я изпълни... Thinking Thinking Thinking Thinking

Общи условия

Активация на акаунт