ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 7

• 36 093
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
ако пробваме с некви химикали  Rolling Eyesснощи гледах ,,от местопрестаплението,, само криминалните да не се у newsm43сетят

# 121
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Сетих се да намерим отровни змии , които да я ухапят и тя да гушне букета.
Много змий ще требват.....па откъде ще намериме толко пирани после....незнам? па нали не требва да остават следи..... newsm78 newsm78 newsm78
Ако искате бърза и чиста работа да направим като българина с фалшивата Езел. Много бързо я уби. Да съберем пари и да наемем някой да свърши работата .  hahaha hahaha hahaha
Ама какви идеи ми хрумват само.  #Crazy #Crazy
rotfImao rotfImao rotfImbo smile3532 smile3532 Нема значение важно е да има идей!!!! Абе накрая .....дайте да отвличаме Саруханчо у БГ ... па Кака да се оправя....Като и земеме мъжо тя сама ще се гръмне!!! #2gunfire #2gunfire hahaha hahaha Joy Joy Даже имам имот каде да го скриеме никой нема да го намери.Само ние ше си го ползваме!!!! smile3508 smile3508 smile3508 luvbed luvbed luvbed

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 23:26 от zizu_70

# 122
Предлагам да й пратим един билет за Африка и там случайно да я стъпчат слонове.  Joy Joy

Боже,слоновете й подхождат,само дано тя и тях да не смачка.

Е, аз пък не разбирам, какво не и харесвате на идеята със слоновете  newsm78 Ми те са умни животни. Ще я разпознаят като член на техния вид и ще я приютят в голямото слонско семейство.

# 123
Предлагам да й пратим един билет за Африка и там случайно да я стъпчат слонове.  Joy Joy

Боже,слоновете й подхождат,само дано тя и тях да не смачка.

Е, аз пък не разбирам, какво не и харесвате на идеята със слоновете  newsm78 Ми те са умни животни. Ще я разпознаят като член на техния вид и ще я приютят в голямото слонско семейство.
  rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo smile3532 smile3532 smile3532 Стига бе с тоя смех събудих домочадието!!!!

# 124
  • София
Ти на слоновете се смееш, а аз като се сетя за Авшар и големия му нос и сърдечната операция-всичките ми приятели вече ме знаят rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

ми той Есмер нали е български зет, направо да си го земваме
аз сега си го доглеждам филмчето в бокса, та като се сетя за въпросчета пак ще се намърдам Wink

ааа, сетих се-все се чудя туй чайче дато всичси все го пият, билково ли е или черно newsm78
ако е черен чай как пият толкоз много, някой дали знае newsm78

# 125
Ти на слоновете се смееш, а аз като се сетя за Авшар и големия му нос и сърдечната операция-всичките ми приятели вече ме знаят rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao

ми той Есмер нали е български зет, направо да си го земваме
аз сега си го доглеждам филмчето в бокса, та като се сетя за въпросчета пак ще се намърдам Wink
Правилния лаф е: Ако кихне може да си направи сърдечна операция....или другия че може да му е свършило просото.... А най правилния за него е , че ако е овца нема да се напасе требва да търси нанадолнище!!!!! hahaha hahaha hahaha А за чайчето требва да питаш РЕДЕМИ она ги клюпа тия неща и ходи у Стамбула и днеска и нощеска!!! hahaha hahaha hahaha

# 126
Лека нощ дами- virginia0281, aleynam, zizu_70, Magosniwa, Velesa, tina_georgios, galia2007, ninori, mar_tomova ,приятно сънуване на нашия любимец.До утре вечер.Целувки на всички за лека нощ.

# 127
хайде лека ..аз ще си сънувам Али..  Heart Eyes  txtloves  luvbed   newsm44

# 128
  • София
не сънувай Али Naughty
шегувам се разбира се Hug той си е свободен Laughing
един поздрав за лягащите Wink

http://vbox7.com/play:8beab539&al=1&vid=3134674

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 00:26 от galia2007

# 129
  • Plovdiv
Не мога да се деля от колектива, затова се заех да мисля и аз някакъв вариант
за освобождение на нашия всеобщ любимец Есмер Кръстоносеца т.е. Сарухан
Реших  някой да се маскира  кат убавец
и сам да я свърша работа с каката. Ама може да не го хареса . Другият вариант с  
наемни убийци пак не става, може да ни вземат парите и да ни излъжат.
Прочетох в една книга за магии   става
опасно и за нас! Тогава се обърнах към гадателските си способности.
Опитах с махалото  , но свят му се зави от габаритите на каката.
Взех стъклената топка от Андромеда и чух гласове!
Ще ви изпратим по млечния път цветя от планетата Горгона . Ще ги поднесете на
любимата ви кака в знак на признателност. Цветята  са програмирани да разпознават обекта.
Само те ще сършат това добро дело  без да се оставят следи!     

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 00:20 от mar_tomova

# 130
  • Plovdiv

# 131
# 132
# 133
# 134
 Мацки, аз пак предлагам с лъча на общата си мисъл да капичнем кака Ви Naughty
 Той, Саруханчо, какъвто си е праведен, чак тогава ще обърне внимание и на останалите българки  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт