Стискаме силно палци с Краси и малката точица на Велзир и мама Деси и се надяваме бързо да се оправят и скоро при нас да се завърнат!

Карбо, благодаря за номинацията, много мило ми стана! Някой ден ще трябва да се наканим да дойдем да си взема чадърчетата(не че сега ще ми трябват, но до май месец белкем сколасам).
Гея, направо ................ не знам какво да кажа за това, което беше пуснала - просто

МамаЗ искам и аз там

За витамините - може да се провери дали различните имуностимулатори са съвместими с кърменето - моят мъж пие някакви капки и доста добре му се отразяват, но не знам дали са съвместими с кърменето. От време на време шпионирам майските бъдещи мами и там бяха пуснали някаква статия, в която се отричаше пиенето на витамини, но не помня защо - ще ме извините, но бременна кърмачка хич не е лесно да си!

За връщането на работа - кой е като мен чак след май 2011!

Но ако не бях забременяла работата ме зовеше със страшна сила от пролетта(добре, че имам натрупана отпуска, иначе 4.02 чукаше на предното стъкло). Добре си се уредих!
дано не е временно явление и следобяд пак заспи сам, защото Силве докато той спи почти нищо не мога да правя,когато много мърдам се буди и аз гледам да стоя неподвижна,пускам си телевизора,но без звук и така нямам и много избор какво да гледам или чета книга,ако съм се сетила предварително да си я сложа до мен преди да започна пирспиването
Случвало се е нито дистанционните,нито книга да има до мен и тогава докато той спи си мечтая, с две думи губя си времето.
.
.
кашляме, сополи течат като река...направо ужас. Днес пак ще викам докторка вкъщи,че с този грип до поликлиниката няма да ходя. Аз пропуснах консултацията миналата седмица и сега идея си нямам колко тежим ( като нямаме кантар).